.
Затворена тема
Страница 3 от 120 ПървиПърви 12345671353103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 2977
    Голям фен Аватара на iwwo_
    Зле.......

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аз това земетресение не го усетих изобщо. Брат ми ме събуди и реших че се ебава с мен за земетресението и щях да го напсувам, обаче видях че полилеите се клатят и книги са падали + че близките блокове бяха светнали всичките. И не знам защо беше такава паника, предвид че само сме се разклатили леко. Блоковете са здрави, всички сме живи..

Легнах си пак да спя, като преди това се чух с близките ми хора в други градове (Плевен и Търново) и се оказа че и те са го усетили

Иначе като цяло съм екстра, днес ще давам документи в новата работа. Дано всичко мине по план и не се повтори историята с последната.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Абе, имало си е разбити сгради/блокове, но за щастие няма жертви.

Родителите ми са го усетили, и бързо са избягали навън. Леля ми и кака ми и те. Блях, ужас :/

Аз съм добре, 4 часов национален тест по математика ме очаква. Отивам да си блъскам главата над задачите!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Имало е, ама мазилката е нормално да падне предвид че повечето блокове са на по 30+ години. Блока, в който аз живея е на 35.

На теб ти пожелаваме успех Дрийм, после колко ще имаш да черпиш не знам

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София, България
    Благодаря! После ще черпя по бира ако съм минала теста успешно

Мега фен Аватара на xoxi
    Как хубаво се спи след земетресение...
    Тая нощ помня само как ми се разклати цялата стая и първото, което направих беше да скоча да грабна котката и да се изпарявам някъде. В коридора се получи почти катастрофа с нашите. Майка ми беше осъзнала какво става, докато аз сънената мислех, че пада блока.
    Докато отреагирам адекватно, всичко свърши... Позабавлявах се от терасата как хората тичат по поляната пред нас, как други товарят колите и т.н. Иии после заспах като бебе.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Малко ми е напрегнато и изпитвам известно притеснение. Дано тия неприятни чувства скоро се разкарат.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Значи не само аз спя леко. Леглото ми се поразтресе неприятно и аха да се осъзная и да светна лампата, свърши. После не ме хвана сън, де.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Спинкам си най-спокойно и усещам как ако не стана на секундата ще изригна.Чувам наоколо някаква шумотевица,компа ми бучи като за последно,бюрото под него скрибуца някакво жално...
    Скачам да видя какво става,лампата се върти с бясна скорост,а пода се държи странно.
    И това беше.Реших,че сънувам,нахоках се мислено за среднощната салата(яденето вечер е вредно нещо) и пак заспах.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на cyclops
    При нас се усети много силно (София). Наоколо има изпаднали мазилки и тухли от сградите. Падна ми вазата .Беше много силно и неприятно. Дано няма повече силни трусове, а само леки, които да наместят плаките.

Иначе съм добре, ама много ми се спи след снощи...бях самичка у нас и малко се шашнах.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Влади, не си единствен. Аз също нищичко не съм усетил. Спах си като къпан (буквално) цяла нощ
    Утре се очертава един доста доволен ден, но да видим. Днес се очертава да е спокойно.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз го проспах това земетресение :Д

Голям фен Аватара на iwwo_
    Гладен .......

Мега фен Аватара на Dagichka
    супер неадекватната. ужасно стряскащо събуждане със земетресението, паника, рев.. ;д всичко ми мина през очите и се псувах на ум за нещата, които не съм направила, а толкова много съм искала.. после се осъзнах де, гушнах си кравичката и не мигнах повече.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Е аз го усетих, събудих се защото леглото ми се тресеше злобно, но си заспах на ново. Като станах сутринта разбрах какво било :Д.

Иначе ми е криво някак си. Не са ми дни май, още от миналата седмица ми е тръгнало едно такова убито, неадекватно, с какви ли не излишни мисли, които само влошават нещата.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен
    Жалка история.Всеки коментира досадното земетресение.

Иначе интересен факт е , че въпреки , че май съм единственият , който има 6 при Христова само с 2 дена четене по математика , не се чувствам специален или голям.Знам , че ако я видя утре , ще пребледнея и ще избягам пак.Може да пусна тема хохо

аз маай всичко пропуснах. Толкова сладко си спях че и будилника не ме събуди ;х

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Супер съм. Свърших си задачките за днес и сега се боря със сънливостта и мързела. Трябва да сядам да уча защото няма да имам никакво време като започна работа, но съвсем ми липсва мотивация.

И ми е гушкаво и разгонено. Дано да не зачезне на някъде тази вечер. Искам си го само за мен.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    супер неадекватната. ужасно стряскащо събуждане със земетресението, паника, рев.. ;д всичко ми мина през очите и се псувах на ум за нещата, които не съм направила, а толкова много съм искала.. после се осъзнах де, гушнах си кравичката и не мигнах повече.
    Ти пък, все едно е дошъл края на света До Декември има време, споко !

По темата - Стига толкова празнеене вкъщи ! Обмислям да се прибера чак довечера, но пък може и да ми доскучае по-раничко, Ше видим.
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-22-2012 на 12:02

Мега фен Аватара на Зайче..
    На някой хора да имам разбиранията, просто..

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Ти пък, все едно е дошъл края на света До Декември има време, споко !

Мина тая тъпа матура по математика. Всички излязоха плачейки-смейки се, ама поне мина. Навън е едно слънчево и топличко, мисля да му се порадвам на това време

Мега фен Аватара на Dagichka
    ама аз буквално така се чувствах! :Д рязко от сън като ме изтръгнат, особено с тътени и люшкания, хич не знам на кой свят съм и какви ли не мисли ми минават през кухата тиква.. :Д мда, и ядох като за световно, ама един ден ще преживея. сега тъпият дъжд за малко да ми провали плановете, но отивам на рдто на бффто и надявам се скапания, объркан ден да има подобаващо як завършек!

Като в небрано лозе, пхахахха

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Айде... прибрах си се, няма кой да седи в т'ва даскало с има няма 50 човека. Плюс това навън хвърчат столове, чадъри и всичко живо се чуди как по-бързо да се изпокрие.
    Отивам да ям и лягам да спя, че имам за наваксване.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Бургадидас !
    Ей, много ме изнервиха тия шибани журналя... Кого му е нужна тая драма ? Само всяват смут у хората. Окей, съгласен съм, че е труснало тук-там, че има някоя и друга поолющена къща, ама чак пък да се правят коментари от сорта на "Слава Богу няма жертви", "Дано кошмара да остане в изминалата нощ" и какво ли още. Какъв кошмар бе ? Че се напукали 2 стени ? Или че от бараките на по 50 години дето едва си стоят на основите, били паднали 2 тухли. И че хората едва ли не трябвало да се молят за живота си. От мухата слон. В Япония например какви трусове е имало, сгради се сриват до основи и прочие, ние тука правим трагедии за 2 напукани стени и 5 паднали тухли... Най сме силни в правенето на драми и трагедии, интрига да има...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си