- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Копеле, почвам се плаша... една мацка да няма дето да ми хване окото, пък к'во остава да впускам в занимавки и прочие. Толко еднообразни всичките, че просто не е истина... Тотално ли изчезнаха като вид (не знам и аз какъв епитет да използвам) момичета ? *цък цък*
Копеле девойките по чужбината избЕгаха. Тука само кочове ще останем накрая.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Копеле, не ми се спи ;д
Копеле 2, има нещо вярно... Взема и аз ли да бЕгам, ама то сърце не ми дава ;д
Бегай докато можеш, че после ще стане незаконно и ще си обере лайката.
Dr. Gregory House
За сега бягам към кревата, пък за по-нататък ще видим.. ;д Лека и спокойна !
След малко излизам на работа. Да минава тоя ден, и вечерта ще си я видя нааай сетне. Нямам търпение <3
Лек и успешен ден на всички.
ИИИИ най-сетне се завърнах вкъщи. Мястото беше ужасно с меко казано ужасни условия. Яко болна съм, защото се къпахме с ледена вода 8-те дена. Изтощена съм на макс, доста ни изтормозиха, но пък имам 2 шестици и на двете практики. Иначе имаше и хубави моменти. Играх си с блатна костенурка, шипобедрена костенурка, бръмбар носорог, препарирах пеперуди и бръмбари, уловихме склопендра и мнооого паяци (2-3 си взех за вкъщи), мраморен рак, видях лисица, а едно бясно куче ми изяде активията една нощ. Ходих на херпетоложка експедиция, беше много интересно, но не намерихме почти нищо. Научих се да разпознавам бая птици. Най-сетне намерих катаглифис (една много яка мравка).
Блатната костенурка (Emys orbicularis)
Бръмбар носорог (Oryctes nasicornis)
Една уникална пеперуда, която най-добрия ми приятел хвана - лястовича опашка (Papiliо machaon)
![]()
Ей тази отровна гадина (Scolopendra cingulata) с триста зора я уловихме. Бърза, с огромни мандибули (един вид челюсти) и опасничка.
Cataglyphis
Обещавам да кача скоро нашите снимки, когато ми ги пратят. Имам няколко снимки с бръмбарчета в длани, а на една гушкам блатната костенурка.
Радвам се, че свърши, защото той ми липсваше вече ужасно много, а и организаторите не се бяха потрепали да се чувстваме добре. Всичките ми колеги се натръшкаха всеки от различно нещо. Кой от обрив, кой ухапан от нещо пък се възпалило, стомашни вируси, обикновени вируси, одрани крака, навехнати глезени, абе въобще...
Разбрах, че не ставам за връзка от разстояние, защото просто по телефона не ми стига никак. Много се радвам, че днес след работа ще си го чакам и ще го гушна. Имам изпит след 2 дена. Сядам да уча.
ПП. Сори за мега дългия пост, ама не бях влизала от бая време.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Скукааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааа
Сисе - да качиш снимки верно
Инак аз бивам. Четвъртък и петък се очертават ударни дни на Витоша. Първо ще се ходи от Симеоново до Железница, после ще се качваме от Симеоново до Алеко и може би до Черни връхКато разбира се и двата дена това ще е само началото
едит: Дано Дриймърката си пристигне невредима в Бг. Нямам много вяра на самолетната индустрия, не знам защо.
Dr. Gregory House
Паля си мотора и дим да ме няма, изхвърлям телефона и дим да ме няма!
Успах се яко, но сега се разсънвам със 2рата чаша колаА трябва пак да сядам да уча, че утре ми е последният изпит, ама да минава, да ми се маха от главата и тая простотия, че да мога спокойно да си почина няколко дни, а после да започна да си търся работа, че не ми се седи цяло лято в нас, ще изкукам просто ...
И най-сетне мъжо си се прибра във Варна (party). Едвам го дочаках ... И аз не съм от тея дето стават за връзки от разстояние ... Нямам търпение да стане 6 часа да си го видя![]()
хгйдгхсгхфсдхгфсхгфсхгфхг фхдгфхсфгхсфгхсфгсхсфгйкс фогйксфогкхосфдхфдхфдгхфх гфхгф
надявам се ме разбрахте как се чувствам...
съшия ташак като снощи
спирам да играя футбол с некадърници вече
Дрийм, добре дошла на родна земя
Ах, слънчасах, изгорях и то като че ли за сефте ходя на плаж. Но въпреки това всяка минута си струваше - дори контузията ми някак си ми се струва не чак толкова гадна, след като си бях с тях, въпреки че едва вървя сега.
Натварих се и на оная шматка, днес много ми досажда. Докато нямаше какво да правя хич не я интересуваше жива ли съм, сега като си излизам за последно с моите момчета и постоянно ми звъни за глупости. Изключих си телефона и хич не ме грее колко ще се сърди после.
ще им тегля една на всички накрая, ейй. възможно ли е толкова да ме дразнят и вътрешно да настръхвам само като ме докоснат/кажат нещо, а уж това ми се води приятелското обкръжение, де*а мама му де*а. искам да се запозная с нови хора, с яки хора, които виждат по-далеч от носа си и не са заети 24/7 да обсъждат оня с кой ходил и оная с кви обувки била и тн. ейй богу, добре че ми е разбрицания тел и все още държащите се на косъм слушалки, че да си слушам дъбстепчето и да се успокоявам.
иначе директорката на даскалото е избрала моя дизайн за брошура и за приема на зайците ще раздават моите брошури *гордо* само това ме усмихна днеска..
Горе-долу.
депресийка отново.
мда, айде пак мечове и мечове, и мечове.. и обърнати чаши. абе въобще страхотно е всичко!
Последно редактирано от jghgh : 06-19-2012 на 17:26
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако ТАЯ ми развали настроението още веднъж и барабар с него плановете, ще стане лошо.
Направо ми писна вече.
Бахти хоратааааааа. :@
http://ask.fm/iwwkaa
Щастливо.