- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Имам чувството, че сърцето ми ще прегрее и ще гръмне.![]()
Толкова ми е влюбено и развълнувано, че... Гр.
Последните два дни ги прекарах предимно в спане. И пак се чувствам изморена.
Ще си тегля един ледено студен душ преди лягане.
Наистина се надявам тази нощ да не се въртя като пумпал в леглото от жега.
И спря да се върти за миг земята..
добре се чувствам, държа да го кажа, че иначе само мрънкам в темата:Д
уморено ми е, но (само)доволно. оптимистично и здравословно влюбено.
да видим.
Адски изморена, ама поне е от хубавопък и като легна рано ще мога да заспя, че да успея утре да се дигна в 8 без нещо за изпита. А след 26ти като си вземе и мъжо изпита ще се полива, ама много зверски ... Ох чак нямам търпение
Отдавна не съм се запивала.
Зле, много зле![]()
Ъх....не ми се получи вечерта според очакванията...ама.. карай. Ще го преживея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пия много кафета, пуша много, ям много, имам безсънни нощи - отново и са много.
Не ми е нещастно дори, ами мегахипергигасуперсвръх безразлично. Едни и същи глупостЕ се случват, колкото да минава времето, началството и то едно глупаво - да се чудиш как са стигнали въобще, аджеба, до тоя пост и дали са минали 8 клас, надежда в тунела - никаква.
В момента толкова много неща зависят от мен и са ми на главата, че емоционално съм блокирала отвсякъде. Проблеми с изпълняването на работата си нямам, 'щото се оказа, че се съсредоточавам, когато искам и съм доста експедитивна, обаче съм толкова лоша актриса и така не мога да симулирам ентусиазъм... Не ми се лепват фалшиви усмивки, не ми се държи учтиво-лицемерно и не ми се съобразява с някого си. Знам, че голяма част от плановете ми за бъдещето ще пропаднат, ако не се поамбицирам малко, обаче толкова тъпи неща се случваха, случваха, случваха, отново и отново, че ми се попари желанието отвсякъде. Претръпнах просто. И тотално съм ги зарязала другите, в момента гледам себе си.
Търся се и не мога да се открия. Превърнала съм се в тотален социопат и въобще не мога да реагирам адекватно на проблема й, което ме отчайва допълнително.
Прави ми се нещо, а не знам какво. Хем ми се ще да сменя обстановката, хем не ми се пътува. А ми пуснаха невероятна оферта, не ми се вярва чак, че е реално. Само да беше в подходящия момент.
След малко излизам на работа. Имам да дооправя още няколко неща по проекта, но са лесни и ще станат бързо. Нямам търпение да мине този работен ден и да си я видя пак вечерта! Толкова ми липсва точно сега...
Спах много зле, даже по едно време се преместих да спя на дивана, пуснах си телевизора и най-сетне успях да заспя, беше към 5 сутринта, а трябваше да стана в 8, за да уча... Както и да станах в 10 и нещо с ужасно главоболие и лоши мисли, приятелят ми е на километри от мен, а е едва началото, говорим си всеки ден, но е за 20тина минутки макс, с изключение ма вчера, когато си говорехме два пъти, тъпото чувство в мен не е само защото ми липсва ужасно много, ами защото не си изпълни едно обещание и ако днес също не го спази вече ще си кажа какво ми тежи, гледам да не го правя сега, знам, че се скапва от работа....
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Злеее...вече преумората надделява над всичко. Направо не издържам. Да идва и този уикенд вече, че....
Тъпо . Тъпи предложения за навън . Заяждания . Защо не ме оставят дее*а . :@ Нон-стоп кихам и очите ми са прецакани . ЪЪХ .
Ooooooo, днес си купих трансмитер за колата (най-накрая) *sun* Много съм щастлив ^_^ Писна ми от тия тъпи радиа... бът ноу мор !![]()
Ще взривя центъра![]()
Мии добре съм . Почивам си , карам колело в Кайлъка ,ама тея гадни комари ;s Събота и неделя при гаджето ( ох ,много ми липсва :S )
Оф, много се дразня на тея консултанти, кво ми се месят в нещата не мога да разбера. Усещам мощното желание да ме накарат да си дам парите при техните хора при положение, че това е напълно излишно. ПФФФ.
така.
нищо не свърших, поне ще си обядвам и съм чак от 2, ама до еконта трябва да скокна първо
дано с тия часове по 25 да не правим по философия , че иначе ще го осера тотално
не съм учила много, мързеше ме тая сутрин...и менюто не си знам..а довечера май пак съм на работа..абе супер
иронично някак - това е най-несериозната ми сесия, а съм повече от доволна. преполовихме я, още само 7 и лято!)
отивам да си нарежа пъпеш и сядам да чилаутвам поне 1 час и после обратно над тетрадките.
Аман от несериозни хора...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Честито!!! Желая ти здраве, щастие и късмет
по темата: Взех си изпита със 6тицаНе мислех, че я изкарам тая оценка, но определено съм доволна от себе си и от това, че 4те дена учене не са напразно
Жалко, че довечера няма да може да се полее, но по нататъка задължително!!! А и ми писна пиянското не се сърди човече ( такова ссъ шот чашки вместо пионки ) да седи в шкафа от 2 месеца насам ... Време му е да се ползва по предназначение я с ромче, я с водчица, абе квото дойде
![]()
Последно редактирано от DragonLady : 06-20-2012 на 13:12
МоШно.Нещата се нареждат неочаквано добре и все в моя полза. Най-сетне мога да му поотпусна края и да спра да се тровя излишно. Продължавам да не чувствам обаче никаква съпричастност от страна на близките ми(изключая приятелите), което е просто... ами, нищо ново не е. Възмутително си е и толкоЗ. Никой не си избира семейството, дет' се вика, обаче пък можеш да направиш избора да си резнеш всякакви връзки с хора, които уж би трябвало да те познават най-добре, пък вместо това те нехаят и все едно са ти чужди.
Любвеобилно ми е иначе, готова съм за подвизи.![]()
Исках да съм добра приятелка, но просто късметът беше на моя страна.Тъпо ми е няк'во от една страна, че пак съм средна хубост, ама ми стана много яко кат' видях, че съм успяла да създам няк'во трайно добро впечатление. Абе... яко ми е. И не съм вярвала, че това ще излезе из моите уста, но искам веднага да седна да уча за да си взема и последния изпит и после да мислим за няк'во бачкане. Искам да съм си полезна!
зех си изпита с 3ка ама го зех