- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
След малко ударна доза колело отново. Днес беше чудесен ден! Компанията ми хареса, разходката също, всичко беше тип - топ! Доволен съм!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Правя си кефа. Пуснала съм си климатика, взела съм студено мляко с ориз от хладилника и си го похапвам сладко сладко. Само чакам да стане 5, 5 и половина и излитам, че не ме свърта в нас.
Скапано ми е. Настроението ми е под 0-та.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тъпо ми е. Сдухано ми е. Не ме свърта в нас. Не знам... не се търпя сама. Мразя такива състояния. И ме е яд на някои несериозни хора. Искам си пак на плажа.. като се сетя как до вчера едва ли не си правех кефа...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Амиии не съм много наясно, но не искам и да си разяснявам.. :Д Пуснала съм си музика на тонколонките и се кефя на макс, изпълвам се с вяра и надежди и нямам търпение вече да заминааа да бачкам, не ми се прави нищо друго докато си дойде ТОЙ !!!
cuz I swear, I don't care ... ;]]
искам на пляж да си пека гъзето
ама няма с кой
дееба тия албиноси или хора в цикъл -.-
как може да не им се ходи на плаж?! да не им се плува?! а пък сама нища
искам и в нас, да не излизам, а съм на работа след час и малко...и по философия, химия и математика имам да уча
Чувствам се изтощена ...Тая жега ми е*ава мамата :@
Като за капак ся трябва да отделя 2 часа и половина за да си накъдря косата с гадната ретро-машаОколо 150мин. с преса на 200 градуса до главата ми
Ама красотата изисква жертви.
Смотаните ми комшии над мен пък са решили да надуят няк'ва чалгия ама пуснах няколко песнички на бат' Сашо,усилих и те взеха,че се отказахаЩе слушат класиките на бате Сашо,Деньо,DMX & Eminem и т'ва си е,а ако не им харесва - да се изнасят
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мъчно ми е, като си помисля, че ще се видим отново чак около зимната ваканция, той ми е най-близкото до брат.
Днес беше мега яко, ама за последно. Оф. Гадно ми е и се нервя, оставиха ме сама да чистя в целия апартамент, боли ме коремът, просто чудесен завършек на иначе мега якия ден.
Искам да върна времето.
Невъзможно ми е. Обаче не искам така и не ме свърта отвътре.. Не знам какво да правя. Обърках се!![]()
Come on skinny love just last the year...
Умрях от жега.
След малко излизам на терасата да се пека, поне да има някаква полза от това слънце.
Хладилникът е пълен със студена вода и безалкохолно.
Хич не ми се занимава да правя вечеря. Най-много като се съберем всички да забъркам таратор и това е.
И спря да се върти за миг земята..
секс
Бивам, ама и по-добре съм била.
Седя и се чудя какво ще правя цяло лято..
После няма да ни банваш за офтопик и флууд, нали Радко?
Dr. Gregory House
Мразя го това време бе, мразя. Не мога да вирея при такива условия. В най-лошия случай 28, всичко друго е свинщина.
Че и с тва тичане, което ми се очертава тия дни хич не се виждам. Поне днес се прибрах сравнително рано, имах време да седна и да се нахраня като нормален човек, а не както винаги набързо на крак, дремнах за половин час и преборих гадния учебник вече окончателно, та съм доволна от себе си.
И мъъъъничко ме е страх, понеже чувствам интуитивно, че има някакви очаквания към мен, симпатичен ми е, вярно, ама хич не ми се ще да си усложнявам живота излишно на тоя етап. Дано да греша, че иначе ще си развалим отношенията за едното нищо.
намирам си работа, за да не уча по италиански.
искам да пиша във форума, да се заформи дискусия, бла-бла. само и само да не седна да уча : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ъх...значи ти може да пишеш по 1000 поста със Сиси а ние не можем да пишем по 100 поста с някой?
Dr. Gregory House
Оф, Влади, от месеци това ни е първото цитиране като чат, а не като съгласие с мнение и добавяне на съвет. Колко хора седите и флудите по 2-3 страници и не ви банват все пак, седнал си да се заяждаш на нашите 3 поста на сума време.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
живота е несправедлив нали
Няма значение дали е месец два дена или 5 години. И няма значение дали е 3 поста или 2 страници. Поне според официалните правила на форума.
Дразня се за друго.
Dr. Gregory House
Има значение и още как. По тая логика значи може вие да си спамите и после да се мусите, ако ви направят забележка, да ви се прощава всеки път, а Радослав, ако напише 1 пост встрани, ау ужас, защото е модератор. Не изкарва пари от това, ще знаеш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
боже някой сериозно май живее във форума
get a life pls