.
Затворена тема
Страница 37 от 120 ПървиПърви ... 273334353637383940414787 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 2977
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    А и друго - като ви дразни нещо - кажете си, който е с права да вземе мерки.
    so... какво искаше да кажеш с това?
    Да почна да трия мненията на хората, които си казват, че се обичат със забележка "неприлично поведение"?
    Защото в тоя ред на мисли не ми прилича като изказване относно нещо друго като писане на латиница, спам и т.н., а ако е така, то значи се отклоняваш от 'темата'

Нищо лично <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Съгласна съм с мнението/позицията на jghgh.

Постовете ми са си действително малко назъбени. Вкъщи си ги остря

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Е, не можеш да им казваш какво да правят, защото не си императив в тоя форум и никой не би трябвало да се изживява като такъв.

Просто според мен е нормално да има някакви негативни реакции спрямо пренасищането с лична информация. Не е нужно да се извеждат някакви логични обяснения и доводи за това. Просто някои неща си дразнят и за някои хора са лигави. Пак бих се повторила, че и на себе си се дразня понякога с моите постове и т.н. Сигурно щото си мисля, че не е хубаво постоянно да се приказва за едно и също нещо в огромни количества - като натрапване е точно.
    Сега се чувствам ужасно, че пиша това. Думите написани звучат и изглеждат (и сигурно се четат) грозно.
    Но т'ва е просто някакво усещане и не е нужно от кой знае каква солидна обосновка. Някои неща са си такива.

Както примерно усещането, когато чета на Дриймърката постовете. Не са лоши, ама нещо понякога ме жегва в тях, заради това, че са някакви остри, например.

И тва си е в сферата на личното. За мен и за някои други потребители е така.
    Сигурно има такива (и в темата се вижда), които всъщност не се дразнят.

/оф , искам да философствам колкото се може по-дървено -.- дано ми се получава.
    Добре, това го подкрепям.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на xoxi
    Какво причинихте на форума?

Жега ми е.
    И спря да се върти за миг земята..

Прекрасно <3

Мега фен Аватара на Chacho
    Глейте са, мене ма боли уя. Я знам, че и вазе ви боли уя. Па, ако треа съм честен, май и Сисито, и Шадоу ги боли. Та оно стана много добре, само не разбрах, за чиф си пишете тука един на друг кат' дечурлига и се кефите на фразички по нета, вместо да си вложите усилията в по-смислен показ на тава тама между вазе... (па за Сиси и Шадоу последното)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щру - искам да кажа че ако на Сиси не и харесва някой пост или мение или еди какво си да си го каже и който е с права да прецени трябва ли да се трие или не.

В случая е ясно че нищо няма да се изтрие щото нищо реално не нарушава правилата. Темата се извъртя натук. Споделих че не ми харесва да чета лиготии по форума. Толкоз. Споделих и че не е адекватно правилата да не важат за всички. Който е шефа на смяна - преценява крив ли съм, прав ли съм и се взимат съответните мерки. Дали ще е триене на съответните постове или предупреждение за мен че всявам размирици няма значение. Искам да има еднакво адекватно и справедливо отношение за ВСИЧКИ. И да се знае че независимо дали е един пост или хиляда и независимо дали е един път на месец или два пъти на час и че независимо дали е модератор с 10000 мнения или е потребител с 6 мнения.. последиците ще са еднакви.

толкова ли е сложно, под ягодите?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Зайче..
    не знам - да се смея ли, да плача ли.
    Ба'ти историите.
    Ама не, кажете - не е ли странно 11 годишни момченца да се натискат на 15 годишни момчета? ааааа?
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен
    Град
    <3
    Хубаво.

аз ще ползвам темата по предназначение и ще кажа, че ми е ужаснично, без да преувеличавам и без да се лигавя, да се знам в тъпата патка.

Това не е някаква
    глезотия. Нито творческа сентенция. Нито аристократичен
    модус… Това е болка. Отляво надясно, от сутрин до вечер, от
    мрак до изгрев. Това е елен в панелка. Лилия във ваза. Луна в
    чаша. Наясно съм, че само през поезията мога да кажа още
    нещо за себе си. Да се захлупя тотално в арта. Да пропагандирам
    сецесиона, хубавото, чучулигите… Позитивното в новите
    поколения. Но това е болка. Много ме боли. Генезисно, пост,
    суб ме боли. Това е армани на болката. Това е „Болка,
    Болко-о, Болчице…“ от А.Г.
    и веднъж искам да изпсувам и аз да му е*а майката
    (е не мога)
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Изморена, болна, развеселена. Добре съм, като изключим, че току-що си лапнах последното нещо за гърло и не знам какво ще правя цяла вечер :Д Чайовете не ми помагат този път...
    Супер мързеливо ми е и си търся какво да правя, никак не ми се ляга.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Отсега мога да ти дам пример с Пантерата и Умри
    не можеш
    не ни го натрапват
    на вас всички ви знаят шедулите-кога правите секс, кога вечеряте, кога се гушкате, кога ходите на море, плаж, дискотека, кино, театър и т.н.
    и рано или късно става досадно
    иначе да, нищо против, обичайте си се , ама малко по-прайвътли, запазете нещо интимно и скрито..

влади, ние малко само така, нали знаеш
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Защо Сиси и Шадоу да са по различни от другите...другите не пишете ли как искате да късате гаджето си,колко го обичате и т.н. ...разликата е че ние знаем за кого говорят...тва е тема да си споделяме глупости,значи ако има форумна двойка те трябва да мълчат кат чорапи за да не се разбира????...
    >>DjBelev<<

Град
    София, България
    Ние си пишем колко си ги обичаме, ама не и колко много искаме да му го лапнем/да и го турим.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-21-2012 на 23:05

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ние си пишем колко си ги обичаме, ама не и колко много искаме да му го лапнем/да и го турим.
    и колко прекрасно е било, как нямат търпение да се видят, как обича да я чука на бюрото й, а често не са сами в апартамента и трябва да го правят по-тихо

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Форза ако си шофер и по магистралата някой ти се тътрузи с 60 ще го заобиколиш, нали? Без много внимание да му обръщаш? Ама ако през километър ти се случва по един охлюв, който трябва да изпреварваш на 11тия ще му теглиш майните нали?

Ако не си шофер представи си че отиваш в ресторант и келнера 10 пъти се връща да те пита какво си поръчал? Е на 11 път колкото и да си възпитам ще пратиш по-здрави на майка му.

За това говорим. Иначе аз лягам да спя, вече, уморено ми е а трябва да ставам след 5 часа

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Шофер съм ми не...аз викам поне един да е на тяхна страна.Любов е тва,как да я обясниш...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на babity
    Оф, нещо не прочетох както трябва и останах с впечатлението, че Дриймърката ходела с някой от форума и ми стана тъпо, че не съм разбрала клюката. Иначе аз като отворих думата за т'ва преди маса време, никой не го ебеше тогава, та баш с'а ви присърбя, че еди-кво-си. Аз пък спрях да им чета постовете тука, 'щото знам к'во пише в тях и те така... 'Ма вие си се дрънкайте де, сеир ми правите.

Он топик:прибрах си се преди малко, гъча доматки и мисля да лягам, ако не излезе няк'ва по - добра оферта.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    някои хора май нямат социален живот от тук, а още по - забавното е, че си мислят че могат да ми казват какво да правя, колко жалка картинка

По темата: Петък! Най - сетне. Отивам на работа и довечера ще я взема и цялага вечер си е си е наша Дано само днес на обяд ми се обади с добри новини за изпита. Иначе ми е някакво щастливо в момента, вчера вечерта беше прекрасно.

------------------WARNING: Завистливите no-liferi да спрат да четат тоТУК!!!------------------

Обичам я.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 06-22-2012 на 04:01

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На babity редовно и чета постове как е яко хорни и и се чука, а по еди каква си причина няма как. На половината тук им чета през ден: "Имам да уча.", "Аааа, къв махмурлук ме гони след снощи." Дали в тази тема, или в друга, на половината от вас съм им срещала уникални откровения. Кой обича да го минават грубо, кой би гълтал, кой не знам си какво. На вас проблемът ви е, че знаете аз за кого говоря? Забелязала съм, че хората предпочитат да четат нечии проблеми, отколкото нещо хубаво. Може би при вас не важи, но аз в тоя форум си пиша за кеф, не за социален статус и имидж. Кеф ми е да си напиша в дневника как се чувствам, щото темата по случайност е за това. На вас, ако ви е досадно, не съм пуснала отделна тема, че да ви искам мнението/съвета/злобните излияния. Толкоз.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Сиси е напълно права, не мога да разбера какво се нахвърлихте върху нея и Шадоу всички.
    Не е проблем, че 13 годишни момиченца се чукат анално с разни батковци и си го разказват до последния детайл, а това, че двама човека се обичат и го показват.
    Всеки може да си пише каквото си иска във форума.
    Завиждате им ми се струва.

------------------------------------------------
    Иначе съм добре, ще си направя едно кафенце да се събудя.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Оф, нещо не прочетох както трябва и останах с впечатлението, че Дриймърката ходела с някой от форума и ми стана тъпо, че не съм разбрала клюката. Иначе аз като отворих думата за т'ва преди маса време, никой не го ебеше тогава, та баш с'а ви присърбя, че еди-кво-си. Аз пък спрях да им чета постовете тука, 'щото знам к'во пише в тях и те така... 'Ма вие си се дрънкайте де, сеир ми правите.

Он топик:прибрах си се преди малко, гъча доматки и мисля да лягам, ако не излезе няк'ва по - добра оферта.
    Не аз а bloodyF е гадже с едно момченце от форума.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Завиждате им ми се струва.
    Айде, поредния объркан индивид. Не всяко негативно мнение, което изразим означава че сме злобни и че завиждаме. Уау, каква изненада, а?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    някои хора май нямат социален живот от тук, а още по - забавното е, че си мислят че могат да ми казват какво да правя, колко жалка картинка
    Коментар присъщ на 13 годишно момченце, но не и на 20 годишен мъж.

По темата: Жега е. Потя се, и единственото нещо, което искам е да си тегля един студен душ и да пия студена вода цял ден. Поне днес ще се видя с роднини ии ще е супер якото
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-22-2012 на 08:16

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Това винаги е било безкрайно силен аргумент, ще знаеш. Смешно е момче на 20 години да отправя такива призиви. Ама разцепващо смешно е.

Добре съм иначе... Скатах се днес от външното по математика и по-добре. В даскало няква цигания. Половината искали да се изнесат от това външно, директорката заключила вратите, ще ни дават по БНТ 2. Цирк :д

Мега фен Аватара на babity
    Eeee, Сиси, верно, че си казвам И тук като ми се доебе, ама и разнообразявам по малко. Недей ти така! Мен вече не ме бъркате, казах че съм си го решила тоя проблем.

Он топик: И сега Сиси като спомена и тооо... такова... Вчера не ми стигна времето да си дочета, пък за днеска хептен да не говорим. Ае якото е, че довечера ще има нова хореография, ще се наблъскам яката и после ще се видя с братлетата.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това винаги е било безкрайно силен аргумент, ще знаеш. Смешно е момче на 20 години да отправя такива призиви. Ама разцепващо смешно е.

indeed
    кво външно иначе? ти не си ли 11 клас?
    аз отивам да уча пак по философия

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Айде и аз да ви се намеся в темата ... Няма лошо тук да си споделят като искат,но аз лично помня как преди време точно от едни подобни изказвания в 2-3 теми разбрах,че ходят Видиш ли един от тях отговорил в темата,след това отговаря и другия като след мнението си с малко по-малки букви имаше нещо от рода на "Ако знаеш к'во ти мисля!" ... После другата половинка отговаря уж пак по темата (като мнението е същото като първото му,но написано с други думи) и отдолу пак нещо от рода на "След няколко часа като се видим ще ми покажеш!" ... И така доооста време в няколко различни теми Ами сори ама аз го намирам за глупаво!!!Толкова няма телефони/скайпове/ФБ/ЛС във форума ако щеш,та се налага да пишат едно и също нещо за да могат отдолу с малко по-малки букви да си початят и да ни светнат и нас к'во мислят да правят вечерта?!
    И на мен ми е кеф от време на време да виждам по някое "Обичам те!" примерно - намирам го за сладко,но всичко трябва да е в умерени граници

Edit:Всички сме чели кой как обичал да го прави и т.н.,но е било защото самата тема е била такава!Не случайно раздел "Секс" съществува ...

По темата:Адската жега е ... ОТНОВО!!!Косата ми вече е почти права и довечера отново ще трябва да загубя 2 ценни часа за да я накъдря :@ Писна ми!!!Фризьорката ми да вземе да се прибере вече от почивката и да отида да си взема един лак от нея,че с тия измислени по магазините е някакъв ужас
    Дано плановете ми за довечера не се прецакат като снощи,защото не обичам да пропускам излизане,а и ако и днес не звънна бившия пак ще има да ми повтаря,колко несериозна съм и как не си спазвам обещанията
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си