- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Абе хора не се захващайте за глупостиВ крайна сметка темата е за споделяне тип дневник. Всеки може да си пише абсолютно каквото си иска и както си иска. Пък и аз като Shtrudel предпочитам да чета за позитивни и хубави неща, най-малкото, защото се чувствам добре, когато виждам, че има любов и щастие някъде по света. Няма нужда от нападки, нека си живеем живота
По темата : Най-накрая петък, ще бъде много тежък ден, но пък уикендът предстои)
И какво толкова ви пречи като си пишат Сиси и Шадоу че се обичат, че желаят и тн.? На мен лично даже ми става миличко като прочета, че са си писали нещо от сорта на "обичам я/го " " само какво ти мисля, като ми паднеш довечера " под мненията в тази или друга тема. Просто хората изразяват любовта си, и не се страхуват от публичността. Аз съм същото животинче с моя мъж, така че ги разбирам напълно. Когато откриеш своя спътник в живота, не ти пука особено много за това, кой какво ще каже за вас.
По темата: Дигнаха ме рано заради някакви си профилактики на климатиците в къщи, и я съм спала 5 часа я не .... Така както не пия кафе, май ще ми се наложи да изпия едно. Не ми се седи в нас, ама на вън си е същински ад и преди 5, 6 часа не става за излизане ...
хахаха казах и! казах и го сто пъти тя не ми повярва!поне спечелих баса и довечера ...ммм
Та преди малко хапнах в обедната почивка, сега трябва да довърша проекта и два дена уикенд. Мдам ще бъде хубаво.
КОЙ Е ТУЗАРЪТ С 6 НА МАТЕМАТИКА ЛИКВИДАЦИЯ !!! АЙДЕ ПЛОВДИВ ИДВАМЕ
Снощи ми се спеше прекалено много, за да обърна внимание за какво се карате... отново.
Този път поне е нещо г/д интересно.
Не знам какви ледени принцеси и принцове трябва да сте, ако не се радвате на любовта между двама души. Точно пък Сиси и Шадоу са от малкото двойки в този форум, които не парадират с връзката си. Рядко виждам единия от тях да спомене другия в някой пост. Както Сиси каза, на вас проблема ви е, че знаете за кого се отнасят постовете им. Иначе всички пишем за любимите си хора.
Така и така съм почнала.. Да се похваля, че моето момче вече официално е тук и няма да мърда цяло лято.
Като изключим жегата, която ме разтапя, чувствам се много добре. Утре ме чака цял ден препичане на жегата, за това съм напълнила хладилника и фризера с вода и охладители. Ако не забравя, трябва да отида да купя няколко пакетчета мокри кърпички. Няма да е зле и да си дочета поне 1 от стоте книги, които съм започнала.
Но първо ще си гледам серилчето...
После сладолед.
После всичко останало.
И спря да се върти за миг земята..
Апф, гледайте довечера новините по БНТ, да видите какъв цирк е в една от елитните гимназии в Пловдив.
Баааси как си наредих раутата. Ако остане така, чудо ши е т'ва лято. Само да си взема шибания последен изпит и да отиваме на балкана да си опустошим черния дроб! А с'а как ми се спи кат' на куче...
Въй, как ме ядосва... как може така да ме притеснява сега, след всичко, което стана последните седмици? Колкото ми е лошо, сега и тя ме побърква от притеснение как е и дали не е станало нещо. Ако продължава да ми бие мазния игнор и да не вдига и отговаря на съобщенията, усещам как ще пална колата и ще отида да я посетя набързо, да й плесна два шамара да се осъзнае малко какво ми коства т'ва нейно мълчание на фона на цялата помия, която се изля около нея. Вчера цяла вечер не съм мигнала да я мисля, въпреки че не съм сигурна дали го заслужава напълно, а днес я виждам как просто ми подминава всичко. Щото знае, че съм права и не ще да го приеме. Ама ако не го направи скоро, не се знае как ще се влошат нещата. Ох.
Намерих си учебниците за университета или поне така си мисля иначе.Мисля да прегледам математиката след малко, че като се знам колко ми е силна, пък на английски кат' е още повече, по-добре да взема да прочета някоя от 1008-те страници.
След около час и нещо излитам от нас!!! Най-сетне ще си взема синци и шнурче каквито аз си харесам, да ми направят от тях гривнички тип ШамбалаТъкмо да имам за всяка рокля по една, като ми омръзне да нося сребърните
А после цяла вечер цаца и бира по хладно, и покрай морето. Кой кат мене
![]()
Плановете за днес се промениха и сега съм си вкъщи, похапвайки карамелов сладолед и криейки се от жегата. Утре поне цял ден ще бъда с приятелки на някой басейн, а неделя - барбекю и роднини.![]()
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...60094_460s.jpg <--- чувствам се така. ;д
Иначе колкото и банално да звучи вече.... ЖЕГА МИ ЕЕЕ ще си погина :/
жеега, жеега... в центъра на Софияя
nigga stole my bike
Взех си дипломата, подадох си документите за университета и след малко отивам да си нагушкам моето момче.
Усилила съм си Tiesto - Adagio For Strings и си избухвам в насКомшиите да му мислят
Още не съм започнала да звъня на тоя и оня да се уговаряме за довечера,а трябва да знам къде ще се ходи за да преценя какво да направя с косата си и к'во да облека ... Оффф,защо не съм момче - на тях им е толкова по-лесно
Като за капак ми излезе няк'ъв обрив на лявата китка и ще трябва в тия жеги да слагам някой по-голям часовник за да не се вижда
Абеее яко таковаДано поне нещо не се обърка и не си остана вкъщи тази вечер
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Скучничко ми е.Изтървах пак и сега ми е меко казано тъпо. Искам да обичам и да се чувствам обичана. <3
страдам си тихичко. изгорях и вдигнах температура.
и пак е студено отвътре. (въздишка)
//you're nobody till somebody loves you...
Очаква ме голяма салатка с филмче. Ученето... да си се учи, видЕ се, че нито днес, нито утре ще е. Ако утрешният ден се окаже това, което планирам да е... мммм <3 Сутринта среща с бъдещата ми работодателка, после два часа яко тренировки и вечерта да се омармаладим яко с момчетата... безценно!
Как може да е такава жега бе?
Само по потник съм, всички врати и прозорци са отворени... и няма дори лек полъх.
Утре трябва да ставам рано, а нямам представа как ще се спи.
И спря да се върти за миг земята..
Последно редактирано от valdesbg : 06-22-2012 на 20:46
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ГЕРМАНИЯ
РАЗГРОМ
ЙЕС,ЙЕС.
Кеф майкааааааааа.
maDamn
Не може ли вместо да сънувам някого,просто да си легна до него...?! Чувството е кофти...сигурно и тази вечер ще е така...
Добре,че разхлади малко,че умирам от жега...поне утре ще е страхотен ден!Чака ме плаж![]()
Страаашно крива. Бясна съм направо, и то за глупости, не знам какво ми става.
Баща ми яко ме изнервя, съжалявам, че си похабих вечерта...
Everything changes, but beauty remains ...
Размазах се! От цаца и бира стана после айде в бара за по едно твърдо, и то да беше само по едно ... Натряскахме се с мъжо много жестоко ... Отивам да оправям леглото и се катурваме да спим поне до утре на обяд.
Пуша последната цигара и майсторите трябва да дойдат. Най-после ще си сменя джамците. 2000 бимберици ми искат, ама ще си заслужава.