- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Иви, мажи се и внимавай. Не се показвай на слънце повече. И аз това ще направя
Иначе, мен ми е върховно и пиянско. Обърнах няколко чашки, и сега съм като стой та гледай. Хубаво се посмяхме, изкарахме си върховно, направо един чудесен ден беше!![]()
оххх... продължава да ме обърква. но ми харесва, де, чувствам се жива, постоянно съм на тръни.
да видим какво ще осъществя/им това лято.
Много спешно ми трябва някой да ми обясни къде е този водопад Полска Скакавица . Значи чета тук в нета и не мога да разбера къде е. През село Ръждавица се минавало пък някакви пътеки, пък било достъпно с кола.
Моля наистина някой да ми обясни откъде да мина. Мерси предварително, колеги.
развалих си настроението в края на деня по собствена вина...добре че е мача...и все пак беше добре премина учудващо добре цялата работа![]()
След махмурлука от снощи, днеска заранта се чувствам вече доста по-добре. Пиивам си количка, похапвам си чипс и мисля колко беше хубаво днеска като си припомняхме с мъжо как сме се запознали, първата ни официална среща ( това в университета засичането, от където и започна всичко, не го бройме за официално), 8ми декември и разни други наши сладки моменти
Много миличко ми става като се присетя за тях. Живот и здраве след време може да ги разказваме на децата си
![]()
Супер якото време е навън. Нито е адската жега, нито е някакъв студ. И се подготвя да вали. Хм, отивам да закуся и ще измисля какво да правя за остатъка от деня, отдавна не ми се беше отваряло толкова свободно време напоследък.
И я чакам да се събуди![]()
Като гледам дъжда и гръмотевиците навън, пикникът ни официално замина. Язък за подоготовката. Времето е педераст.
Welcome to the Jungle...
Имам най - добрата "мама" на света!!!! Май окъсня, но е много упорит да ми набие акъл в празната тиква. Дано не е късно... Снощи пак надминах себе си с грамажа.И не съм спала, ама т'ва не ми пречи да си въобразявам, че след малко ще седна да уча.
![]()
Като заспала в 4и нещо и станала в 9 ,бялкс. Мразя да ме будят!
Гладна съм,ама наще правят пак някви ремонтни истории в кухнята и ще ям след 1000000 години. Гладна съм.
Иначе мноого щастливка.
maDamn
Хубав ден. Още е обяд, а аз съм парцал - много съм изморена. И все пак - и хубава разходка си направих, и хубави неща видях. Супер. След малко мисля да си взема една книжка и да си легна, пък може и да заспя - трябва да си 'взема' часовете, през които стоях будна тази вечер.
Мразя висшата математика.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сутринта се събуждам - валеж, гръмотевици, порой. Познаха, бе.
Иначе е хубаво. Не е много горещо, нито много топло. Днес ще ни идват на гостиии ще е кеф. Дотогава с майка се занимаваме в кухнята.
от години не бях седяла до 5 часа пишейки си по скайп с хора от форума
голяма скука е иначе
радвам се че поваля малко да се разхлади (sun)![]()
Най-сладкото нещо, което съм виждала.![]()
Последно редактирано от Sh@d0w : 06-24-2012 на 14:23
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Какво е сладкоооо. Аввв.
Четя си поезия, слушайки музиката на гръмотевиците над Витоша
ядосано
спирам да играя с малоумници , които не знаят кво е топка
Цял ден съм като парцал...и тази жега изобщо не помага. А така не ми се иска да почва следвщата седмица. Утре ще е брутално гаден ден...ама да минава вече.
Какъв ден...
Изгорях много брутално и не мисля, че съм готова да се показвам пред повече хора. Не и през тези, които не се пържиха с мен цял уикенд. Чувствам си кожата сякаш гори... И г/д е с такава температура.
Добре, че е непознатото момче, което да ми оправи настроението. Направи ми една неочаквана изненада. Всичко добре, само дето пропусна да се представи кой е. Определено искам да го познавам.
Искам да спя в студено легло.
И спря да се върти за миг земята..
Обмислям с каква дейност да се захвана, за да си увелича финансовите постъпления. Много сериозно започна да се усеща липсата на пари, а изпитвам огромна необходимост от тях в момента.
Притеснено ми е. Утре ми предстои посещение при лекар и се надявам всичко да мине добре.![]()
You are broken, I can fix you...
Любовно ми е, наивно и детско такова. И пак се пренадъхвам супер много, ама влече си ме, какво да направя? Искам гоооооооооо!
Добре съм, обаче тая жега ме побърква.
И от дъжда стана адски задушно,вместо да се разхлади малко,ужасно е.
Mи гадно ми е, щото него го няма и не сме се виждали от около седмица..И ми е толкова топло, че ше откача..
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
ТЪПО , КОФТИ , СКАПАНО ... какви ли още такива думи мога да използвам ......................
Страшно объркана и ужасена, от нещата, които станаха днес. Като филм на ужасите примесен с драма. Не обичам такива истории.