.
Затворена тема
Страница 41 от 120 ПървиПърви ... 313738394041424344455191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 2977
    Супер фен Аватара на shmatarok
    Мразя да чакам. И ми е бахти жегата, уж валя, уж т'ва, пък пак не се диша. Пускам си оная отвратителна игра да я играя, при това на загасени лампи

СКУЧНОООООООООО.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Такова блаженство си беше... Неделя, сумрак, хладинка, дъждец, ромолящ по прозорците и листата на дърветата, диванче, книжка... Тая книга не я прочетох - погълнах я. Този път стрелях напосоки при избора на автор и въпреки това съм доволна. Много дори.
    Дали са ми зелена светлина напоследък на много места и ми е толкова широко около врата... Такива планове имам, такива неща съм намислила за това лято, включващи и следващото, такъв ентусиазъм и еуфория са ме обзели... Много готино чувство.

Мега фен Аватара на Colouring
    Денят ми беше толкова спокоен и приятен, но, разбира се, не можеше да си остане хубав.. Какво да направя, че не съм такъв човек? Баси, аз пък обичам да прекарвам ЧАСТ времето си в собствената си компания, к'во ги интересува? Много се ядосах, честно. Искам да сменя цялата обстановка. Искам сред нови хора, нови случки.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Идеално се чувствам. Цял ден съм някъде, сега тепърва трябва да сядам да уча, обаче :Д Добре, че спах до късно.
    Времето захладня леко и е чудно вън... С кеф бих си се разходила по това време, никак не ми се прибираше :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Скапаноо...тъпо,скучно,шиба о...дано утре да е хубав и приятен ден...да се развеселя,пък и току виж ми се случило и нещо хубаво :Д
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    боли ме гърлото

имаше една аптека до работата, трябва да мина през не на отиване

иначе бивам, такова щастливо ми е, нямам търпение да дойде вечерта и края на работния ден

лек ден на всички.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Към края неделята и идващия понеделник придобиха неочаквано крив обрат. Определено НЕ съм на кеф.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Към края неделята и идващия понеделник придобиха неочаквано крив обрат. Определено НЕ съм на кеф.
    Защо така?

Заспала, леко крива още. Сууууупер мързеливо ми е, не знам как ще я изкарам тази седмица.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Зайче..
    оф, много ми е нервно.
    Ще излизам с една приятелка и пак ще направим 1 куп простотии, дано само да няма последици.
    Иначе съм адски ядосана, защото отвратителната ми коса си има свое собствено мнение и не иска да застане по никакъв нормален начин, а по-късно едно момиче щеше да ме снима.. пфффффф.. много мразя така :@
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Горещо ми е. Разтапям се. Блях. Нагъвам поне сладолед от хладилника и ми е кеф.

Мега фен Аватара на babity
    ^Оффф, с тоя сладолед... Снощи майката на най - добрата ми приятелка донесе сладолед вкъщи и аз, която принципно не се изкушавам от такова, цяла нощ сладоледи съм сънувала, ама съм инато куче, няма да ям де.

Иначе ми е няк'во... неземно щастливо. Дори и битовизмите и нереалната тъпотия на брат ми не са в състояние да ме изкарат от релси. Само трябва да се накарам да уча...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Обмислям с каква дейност да се захвана, за да си увелича финансовите постъпления. Много сериозно започна да се усеща липсата на пари, а изпитвам огромна необходимост от тях в момента.
    Притеснено ми е. Утре ми предстои посещение при лекар и се надявам всичко да мине добре.
    Ей, верно, беше писала нейде. Драсни после как е минало, че поне да знам дали дочутите впечатления са реални.
    Относно печалбите- яж сладолед. Стартират прИмоции със скреч талони за по 100 лв дневно и 1 000 седмично.

Страшни болки в кръста вече шести ден....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    Germany
    Home again.В сряда ще се ходи до Варна,днеска и утре бягам на плаж.Ще изчакаме да се разхлади малко до следобед и..<3 плажа ме чака Вчера като пристигнах в бг...ме удари топлинен удар направо като слизах от самолета(а беше на всичкото отгоре 1 часа през ноща!и пак беше 2 пъти по-топло отколкото в дойчланд през деня..тъжно но факт ..Все едно идвам от друга планета,както казва мама ;d Как живеете в тая жега бе хора ;х ;D
    Ии си получих новия бг номер за лятото.Спокойна съм вече ;д

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Лежерно ми е. Жегата ме убива ! Някой от Бургас за кафе ?

Повече от фен Аватара на mechone
    влюбено

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    Отношенията с приятелите ми са много сложни. От както завършихме 7ми клас настъпи леко отчуждение. Не искам да е така! Искам да сме си както преди но няма да е лесно
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Скучно ми е...и самотно
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Зайче..
    Оф, бати простите хора, честно! :@
    Иначе преди това настроението ми беше "ау, обичам живота", ама замина вече.
    Не мога да повярвам колко бавни хора има, наистина.
    Просто съм потресена. :х
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Добре, работният ден почти свърши, днес не беше много натоварено и съм доволна.
    Обаче ми е страшно горещо.
    Нямам търпение да стане събота и да изчезвам към морето за Джулая.

Голям фен
    След малко се душирам и излизам да играем футбол.Дано се съберем пак познатите утайки и да наказваме наред

Супер фен Аватара на cyclops
    Вижда му се края и това ме кара да се усмихвамммм ))

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Уф...Това главоболие ме убива.Защо са изобретили хапчета,които не действат?!?
    Не стига другото не си доспах заради мача снощи.Поне днес няма,така че времето е на мое разположение,ако главоболието не ме довърши до тогава.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

горе-долу .. Не ми се излиза . Много ми е топло , но ми се яде Нирвана , тъй че може да слезна до магазина . Обещавам , че ще се кача по стълбите Искам го черно на бяло , че съм се класирала , а тъпанарите от министерството не можаха да ги качат днеска .. Край , отивам за сладолед.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Въъъй, как се изнервих. Така ме боли коремът, а и онея идиоти от в.в.ком тооолко много ме вбесиха. Егати наглото отношение, направо съм бясна в момента. Казах й аз на майка, че няма смисъл да се занимаваме с тях, щото ги знам колко са обсебващи, тя не, та не. Да идва да си оправя бакиите сама!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си