- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Мразя да чакам. И ми е бахти жегата, уж валя, уж т'ва, пък пак не се диша. Пускам си оная отвратителна игра да я играя, при това на загасени лампи![]()
Такова блаженство си беше... Неделя, сумрак, хладинка, дъждец, ромолящ по прозорците и листата на дърветата, диванче, книжка... Тая книга не я прочетох - погълнах я. Този път стрелях напосоки при избора на автор и въпреки това съм доволна. Много дори.
Дали са ми зелена светлина напоследък на много места и ми е толкова широко около врата... Такива планове имам, такива неща съм намислила за това лято, включващи и следващото, такъв ентусиазъм и еуфория са ме обзели... Много готино чувство.
Денят ми беше толкова спокоен и приятен, но, разбира се, не можеше да си остане хубав.. Какво да направя, че не съм такъв човек? Баси, аз пък обичам да прекарвам ЧАСТ времето си в собствената си компания, к'во ги интересува? Много се ядосах, честно. Искам да сменя цялата обстановка. Искам сред нови хора, нови случки.
Идеално се чувствам. Цял ден съм някъде, сега тепърва трябва да сядам да уча, обаче :Д Добре, че спах до късно.
Времето захладня леко и е чудно вън... С кеф бих си се разходила по това време, никак не ми се прибираше :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Скапаноо...тъпо,скучно,шиба о...дано утре да е хубав и приятен ден...да се развеселя,пък и току виж ми се случило и нещо хубаво :Д
>>DjBelev<<
боли ме гърлото![]()
имаше една аптека до работата, трябва да мина през не на отиване
иначе бивам, такова щастливо ми е, нямам търпение да дойде вечерта и края на работния ден
лек ден на всички.
Към края неделята и идващия понеделник придобиха неочаквано крив обрат. Определено НЕ съм на кеф.
Welcome to the Jungle...
оф, много ми е нервно.
Ще излизам с една приятелка и пак ще направим 1 куп простотии, дано само да няма последици.
Иначе съм адски ядосана, защото отвратителната ми коса си има свое собствено мнение и не иска да застане по никакъв нормален начин, а по-късно едно момиче щеше да ме снима.. пфффффф.. много мразя така :@
http://ask.fm/iwwkaa
Горещо ми е. Разтапям се. Блях. Нагъвам поне сладолед от хладилника и ми е кеф.
^Оффф, с тоя сладолед... Снощи майката на най - добрата ми приятелка донесе сладолед вкъщи и аз, която принципно не се изкушавам от такова, цяла нощ сладоледи съм сънувала, ама съм инато куче, няма да ям де.
Иначе ми е няк'во... неземно щастливо. Дори и битовизмите и нереалната тъпотия на брат ми не са в състояние да ме изкарат от релси. Само трябва да се накарам да уча...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Home again.В сряда ще се ходи до Варна,днеска и утре бягам на плаж.Ще изчакаме да се разхлади малко до следобед и..<3 плажа ме чакаВчера като пристигнах в бг...ме удари топлинен удар направо като слизах от самолета(а беше на всичкото отгоре 1 часа през ноща!и пак беше 2 пъти по-топло отколкото в дойчланд през деня..тъжно но факт
..Все едно идвам от друга планета,както казва мама ;d Как живеете в тая жега бе хора ;х ;D
Ии си получих новия бг номер за лятото.Спокойна съм вече ;д
Лежерно ми е. Жегата ме убива ! Някой от Бургас за кафе ?![]()
Отношенията с приятелите ми са много сложни. От както завършихме 7ми клас настъпи леко отчуждение. Не искам да е така! Искам да сме си както преди но няма да е лесно
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Оф, бати простите хора, честно! :@
Иначе преди това настроението ми беше "ау, обичам живота", ама замина вече.
Не мога да повярвам колко бавни хора има, наистина.
Просто съм потресена. :х
http://ask.fm/iwwkaa
Добре, работният ден почти свърши, днес не беше много натоварено и съм доволна.
Обаче ми е страшно горещо.
Нямам търпение да стане събота и да изчезвам към морето за Джулая.
След малко се душирам и излизам да играем футбол.Дано се съберем пак познатите утайки и да наказваме наред
Уф...Това главоболие ме убива.Защо са изобретили хапчета,които не действат?!?
Не стига другото не си доспах заради мача снощи.Поне днес няма,така че времето е на мое разположение,ако главоболието не ме довърши до тогава.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
горе-долу .. Не ми се излиза . Много ми е топло , но ми се яде Нирвана , тъй че може да слезна до магазина . Обещавам , че ще се кача по стълбитеИскам го черно на бяло , че съм се класирала , а тъпанарите от министерството не можаха да ги качат днеска .. Край , отивам за сладолед.
Въъъй, как се изнервих. Така ме боли коремът, а и онея идиоти от в.в.ком тооолко много ме вбесиха. Егати наглото отношение, направо съм бясна в момента. Казах й аз на майка, че няма смисъл да се занимаваме с тях, щото ги знам колко са обсебващи, тя не, та не. Да идва да си оправя бакиите сама!