- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Имам чувството, че пара ми излиза през ушите. Толкова ме боли, а т'ва толкова ме вбесява, че.... грррррр! Нали т'ва беше силно обезболяващо? Нали трябваше да ми минава от т'ва? Деееебим тез' хуманните!!! На т'ва отгоре и стомаха ме заболя и си 'бало макята. Поне си изпълних нормата от четене.
Пийвам си бирата и съм си айляк.
едно размечтано ми е ,ако можех да стана ядене щях да съм шоколад :д в настроение съм определено :Д
е най накрая 1 нормален тим да имам макар че момчетата не ги познавах поечето , аве важното е че ги размазахме
омг бях забравил как може точно днес да е тая проклета дата ве
Щастливомного обичам като е такава слънчева <3
наливам се тука с някви бири ... седя и си мисля .. общо взето ми е адски криво .. днес скъсах с приятеля си ... много шиттттт ;х
пс. ако искате да накарате някой да страда , пожелайте му да се влюби .... :Х
Супер скучно ми е. Трябва да се сяда да уча по физика, а така яко ме мързи... Утре ще е гаден ден.
Everything changes, but beauty remains ...
Такива неща искам да му направя, че ако му ги напиша... не знам за него, ама аз много ще се изчервя!
Знам, че не трябва да се ядосвам, особено за такива глупости. Мдам. Мдам.
дишай-издишай-дишай-издишай. пф.
как продължавам да се тваря... ;/
В безизходица. Обаче няма да пиша по каква причина, защото дори аз осъзнавам каква неземна простотия е. Обичам да си усложнявам живота просто, това е. Ама много ми бърка в душата тва, не мога. И никой не ме взема насериозно, пък аз наистина си страдам.
Като изключим "екзистенциалните" ми дилеми, всичко се развива добре. Дразнещо добре чак. Спорадично се случват разни глупостЕ, колкото да не лапам мухи, но пък се справям за отрицателно време и... скучно е, наистина.
Супер гадното време. Дано до довечера се оправи, че искам... да не ни развали плановете за навън
Иначе бивам, хапвам, приготвям се да излизам за работа и така. Стискам и палци за изпита, макар да знам че по - малко от 5 няма да има![]()
Поредния прекрасен и слънчев ден.. В много добро настроение съм днес,пийвам си биричка,слушам музика и се наслаждавам на прекрасната гледка от терасата на моя апартамент.. Какво по-хубаво от това в този ранен час на деня![]()
Изморено ми е. Нагъвам някаква кифла с мармалад, боли ме корема. Поне днес се очертават хубави планове за края на деня![]()
адски много ми се спи, но пък от друга страна се чувствам перфектно![]()
От 10 минути се смея, вижте го:
http://www.youtube.com/watch?v=RP4abiHdQpc
Тооолкова е сладко<3
Иначе съм добре, ще отида да хапна след малко.
Стискам му палци всичко да мине както трябва.
Объркана..много..
поне днес съм почивка и ще гледам да направя всичко,за което не ми остана време.и да си почина най-вече.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Страхотна новина! С-т-р-а-х-о-т-н-а! Все едно аз съм бременна! Така се зарадвах!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ох, много ми е гадно. Много мразя да се разделям с хората, на които държа.
Искам да върна времето назад и да не бях правила всички онези грешки, които допуснах през цялата година. Да не се бяхме карали толкова и да бях отстъпвала повече, защото знам, че аз си бях виновна.
Много ми е тъжно. Кой знае кога ще се видим пак?! Дано все пак да се видим някога..
Наистина много се надявам да се променят нещата и да се окаже, че съм се объркала по някакъв начин, знам ли и аз..
Много кофти.. ;/
http://ask.fm/iwwkaa
^Абе малчо, ти сега къде ще учиш гимназия?
Окей съм.
Welcome to the Jungle...
^Ами в обикновена общообразователна паралелка, защото имам двойка на едната матура. Иначе мислех да кандидатствам. =)
http://ask.fm/iwwkaa
Ще се разрева като бебе след малко. Някакъв си Уридилблаблабла от половин ден го чета като УатДъФък. Нищо не става с тая биохимия...
Днес ми е спокойно, готино, не умирам от жега. Абе екстраСамо да имаше една тортичка сега до мен, че така ми се е прияло
![]()