- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
лоша работа . нещо изненадващо много 6ци имам на изпити напоследъKобаче пък тоя ден..видях я пак тая свиня . дано не дойде в софия , дано . хубаво , че и тя не беше там , че щеще да има сцени най-вероятно.
ям и излизам да избирам подарък
Вечерта се очертава повече от хубаваНай-сетне ще се полива стабилно отминалата ( слава богу ) сесия.
А от кога не съм оставала с преспиване у тях .... от панти века, напоследък все той у нас, е време ми е и на мене за една визита с преспиванеНамирисва ми и на поредният секс маратон
Та както се пееше в една песен от миналото лято all day, all night ... О да, определено ще си прекараме добре
А пък утре най-сетне най-добрата ми приятелка се прибира от чужбина и ще мога да си я видя и нея
![]()
Като морж. Цял ден съм в полутечно състояние, независимо, че беше ебаси клинча. Сега пак е жега и е... мда. Радвам се, че поне най-сетне се примъкнах до нас и си взех душ, така по се ядва. Обаче продължавам да се чувствам отвратно, имам температура и ми се спи зверски, пък толкова неща имам да свърша... Гадно е да си болен всякога, ама лятно време бие всякакви рекорди. Поне имам кафе и шоколадови бонбони. И сладолед. ^^
Като изстискана гъба. Нещеш повече изпитяги.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
остават ми само 2 изпита, но съм в малък творчески застой. тази нощ ще трябва да будувам! хуайтинг!:Д
http://dictum.mediabg.eu/?p=5756 - <3 ооооо (разтапя се)
обич.
Аз вдругиден съм на поправка по висша математика... :Д
Имам още една поправка, беше днес и я взех с 6, но докато чаках умирах малко по малко, прекарах доста време с колеги по кафенетата докато станат готови резултатите, цял ден не бях яла и сега се радвам на руската си салатка, за съжаление обаче щастието ми беше твъърде кратко, направила съм алергия срещу бубите в общежитието ми и се мажа с някакъв алергозан и пия хапчета, поне довечера ще си поговиря с него по скайп <3 ... Вечерта ще спя в приятелка, дано се оправя, на 28 ми е последният изпит.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
К'во правите бе, хорааа! К'ви са тея 5ци и 6ци само тука бе? Т'ва вашето на нищо не прилича...
Възнамерявам за 6ти път през последните два дни да сменя схемата на учене. Дано поне има няк'ва файда от цялата работа, че ми писна на курО вече.
Цяла събота и неделя се нагледах на момчета/мъже с бебета и малки дечица. Побърках се.
Не мога да спра да си представям моето момче с бебенце на ръце. УжасТ.
А пък днес като минах покрай една детска градина... и се разтопих.
Топло ми е, да. Трябва бързо да се разхладя, че не отиват на добре работите.
И спря да се върти за миг земята..
Гледам не само аз "обичам" висшата математика.
Това ще ми е първата поправка в живота та малко се панирах. Ама като гледам, няма страшно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Така жестоко се преебах с тая физика,че откачам. Утре трябва да ставам да ме изпитва за 5 за срока , за да ми пише 6 за годината...баси. Как може да съм такъв балък , при все ,че хора които преписаха имат повече от мен,г-на го знае и пак аз духам.Щото,ако им пише реалните оценки -ще са на изпит. Фак ит. Не може некви олигофрени да имат повече от мен. Ако нямам 6 за годината ще има батални сцени.
Ще си изкарам утре 1 шестичка и айляче ще ми е...ама ме е яд,че някои изкарват на късмет. whatever.
Изключвайки това ми е добре*цунк*
maDamn
П., не се сравнявай с другите, най-вече по оценки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мерсуа ,Чачи,амааа се ядосвам,че хора които на малкия ми пръст не могат да стъпят в дипломата ще имат едни и същи оценки с мен,но нишо.Ще захапя утре. Пък след тва ще си проличи ,кой - колко знае.
maDamn
Шантаво, объркано... иии пак с рогата напред! Няма да се дам! Обичам си приятелите и днес някак си го осъзнах отново, напомниха ми, че каквото и да става са до мен, че няма да ме оставят иии че са ми зад гърба. Не трябва да се страхуваме да грешим... дори грешката е опит. А колко странно е как една история сякаш се повтаря същата след 3 години... ужас...
Иииииии дипломата ми е 5.73 и много се радвам...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Предизпитно... предстажно... пред... whatever
разочароваща
one of all
poker face
sad face
мф... от отдавна искам да не пипам компа известно време и все не мога...
мисля да опитам поне да съм по инкогнито/пасивна/знам ли и аз, да го ползвам само когато ми трябва
i can be strong. i will
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тъпо.
Мислех да си дръпна кабела на нета, ама винаги мога да го влюча пак. Мога да го ползвам само за гледане на останалите епизоди от 'сексът и градът' <3 Бях се отказала и от фейсбук почти за ден, ама пак си спамя по стената, даже не пиша почти с никой и съм все оффлайн *fuck*
но омг като се замисля, ако се откажа и от това, съвсем ще се отцепя от човечеството :3 Трябва да си намеря СЕРИОЗНО занимание.
---
*гуууш* machoni*machleni
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако си намериш занимание, ще се откъснеш, но не е в това въпроса. Наложи си за няколко дни да не ползваш, ще ти е изпитание за волята, но после ще свикнеш и ще държиш нещата под контрол. Искаш - сядаш, не искаш - не сядаш.
За мое голямо учудване се откъснах доста трудно от форума - последно седях и рефрешвах по 100 пъти темите с цигара в уста и забравях да си запаля. Забраних си да го пускам, първите няколко дни ме сърбяха пръстите да го отворя, а после неусетно минаха два месеца без форум. Така стана и с ФБ.
Зле. Писна ми вече от това отношение, бахти. Няма да се разберем така!!!
Поне днес не е адския мор и се диша.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Идеааално! Край на сесията..всичко взех, доволна съм..много, много!))