- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Адски ми е тъжно. ;(
Надявах се лятото ми да започне добре, ама както е тръгнало.. :х
http://ask.fm/iwwkaa
Пфхах![]()
Да подариш "отбивка" , само за да надцакаш някого...тъпи са тия мойте съученички.
Ама да правят квото искат. Техен проблем,писна ми аз да се разправям.Нека драмата започне сега.
maDamn
Как се подарява отбивка? Аз си представям отбивка за Пловдив на магистралата :д
Сънено ми е, ама поне се наспах :д Изпратих сестра ми до Карфур (баш до нас е) да ми купи кроасан с масло и планирам да го нагъвам, докато гледам сериал. НААААЙС!
"Отбивка"-нещо само да отбиеш номера,нещо без стойност , нещо ненужно за човек като класната ми например...но нвм...Най-накрая им креснах по телефона и пак мойто стана,така че-мир и любов! Hell yeah!
maDamn
'Баси мамата, парите пак ми изтекоха през пръстите, а даже не знам за какво, заклевам се. Списък си правих дори и пак не мога да ги докарам. Губила ли съм някви, на някого давала ли съм, прилоша ми чак. Пък взех онзи ден, направо не е реално такава сума да съм изхарчила. Пазарувах, пазарувах, ама чак пък толко... Просто списъкът не излиза. Вкарах всичко вътре, от дрехите и козметиката до сутрешната вафла и кафето от всевъзможни автомати, не излиза, да го таковам. Ще се побъркам, не ми излиза сметката, губят ми се цифра пари някъде по трасето. Кошмар.
Поне днес той ме изненада приятно. Страшно е... мх, чарровен. Бях си обещала, че ще се спра вече и ще се фокусирам върху належащите неща, ама то пусто младо сърце не трае. Лято е, да му се невиди, нормално е да не мога да се концентрирам, пък като си обещая, че ще си зарежа тотално личния живот, точно тогава ме налазват разни апетитни младежи, пък аз нали съм добра душа... Само да спра да троша пари наляво и надясно, само това искам. Лятото ми тотално ще се прецака, барабар с всичките планове и кроежи, ако не започна да се държа като възрастен човек и да си управлявам финансите. То бива, бива моето, ама... Бил Гейтс да си хвана, пак ще го разоря.
Много добре!
Доволно ми е, наспах се, не пих кафеполучих каквото чаках, сега отивам да ударя един душ и после се връщам с пълна пара към социалния живот. Мухахаа.
Нещо се опитва да ме боли главата - not like it !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
изстивам. топката напусна моето поле. пас.
Зле.За миг загубих най-ценното си.Толкова време беше до мен,никога не съм вярвала ,че всичко ще приключи толкова бързо.Не мога да се примиря,сърцето ми се къса.Година и половина с най-прекрасният човек,просто се изпари за него.Не знам на кой свят се намирам...Иска ми се да затворя очи и това да е просто кошмар и когато ги отворя да видя ,че всичко е както преди..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
липсваше ми това ! бях забравил чувството<3
Нещата ще стават интересни :Д Утре ще е тежък ден,урок,след това ще подавам документи и...дано поне вечерта да е интересна,че нещо малко ми се струва че се провалиха работите...но има шанс да се позабавляваме и да се напием :Д
>>DjBelev<<
Офф, напоследък само бира, бира и отново бира. Главата ми витае из облаците. След малко лягам да се наспя, а утре ще е страхотен ден!![]()
Добре, трогнато, тъжно леко.
Еуфорично някакво ми е, ей така, без причина!!! Искам сега малко да си почина, да убия време във форума... Изморена съм, но хич не ми се ляга.
Everything changes, but beauty remains ...
Оф, вече не знам кво да си мисля.
По-объркано може ли да бъде?
И за късмет ПАК няма с кой да се "консултирам".
Ми бахти.
http://ask.fm/iwwkaa
Free style от една страна,от друга малко напрегната.Тея няколко дни трябваше да свърша доста неща и съм малко объркана..Много бързо разбрах,че трябва да си стягам багажа за морето и днес го стегнах,ама 2 сака и 1 куфаар..сама ще трябва да ги нося във ферибота,оф, ще пътувам с на брат ми приятели,защото няма с кой друг,а не ми се чака още,абе чудо..
Горда съм от себе си.
Срещата днес протече неочаквано добре. Доволна съм, впечатлена съм и искам пак.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Same here. Не мога да повярвам колко широки пръсти имам...само купувам, купувам, купувам иии купувам дрехи, които ми писват още преди да съм облякла, затова...продължавам да купувам. И нещо съм почнала много да пуша. Като изключим днес, днес не ми се пуши толкова, ама предните дни направо бях ебаси комина. А не е като да съм нервна. И дай Боже да си хвана Бил Гейтс хохохо.///
Правя си великите планове как ще се стягам това лято, ама като се познавам - всяко лято си оставам само с каненето. Но тази година вече наистина е наложително, че е плачевно чак. Щом започнах може и да поизтрая повечко време :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Йоанке,спри цигарите ;/
като цяло лятото върви екстра,но има още доста неща за правене![]()
Супер съм. Ровичкам се тука из мобилето. Харесах си една много яка Хонда, много запазена, остава само малката подробност с парите, но нека бъдем оптимисти.Останаха ми очите по нея. <333333
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2