.
Затворена тема
Страница 49 от 120 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 2977
    Мега фен Аватара на Blab
    ох. жегата ме скапва. не знам дали ще събера сили за втори тур след час. иначе, отметнах няколко неща, свърших малко работа. сега мога заслужено да чилаутвам.

@Щруди, пиша ти.
    Последно редактирано от Blab : 06-29-2012 на 10:46 Причина: към Щрудел

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Уф, аз пък трябва да си довърша шофьорските. Тамън се зарадвах, че съм се отървала от четене, а сега трябва да зубря правилника, ама няма за кога да отлагам. Да я взимам тая книжка и да ми се маха и това от главата.

Много, много хубаво. Не може да се изрази с думи^^

ПС. Goddess много ме радва подписа ти.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен
    Град
    <3
    I can't...

last.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на cyclops
    Щастливо и доволно ми е засега, дано тази вечер нещата се развият така, както ми се иска да се случат

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Очаквам обаждане и изчезвам. Хубаво ми е днес. Необичайно хубаво.

едит: SisiStrange йе тая гад можеш ли да ми кажеш каква е? Пиша тук, щото не получаваш ЛС-та. (линк с 6 снимки прилагам) Или ако някой друг знае... нека сподели. Лоши са снимките щото не си взех фотоапарата

http://imgur.com/a/YYhhx#ZsQlM
    http://www.google.bg/search?um=1&hl=...s&q=Megascolia

Някоя от тях е. На снимките ти ми е трудно да определя по-точно. Megascolia нещо си.

Аз лично си имам препарирана Megascolia maculata от практиката:

http://picbg.net/pic.php?u=625327SI0l&i=651599

Не гледай, че пише flavifrons, асистентката ни я определи грешно.
    Последно редактирано от SisiStrange : 06-29-2012 на 12:53
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на shmatarok
    Скапана съм. Тъкмо се прибирам от плажа, как се довлякох до нас и аз не знам.
    Чака ме страшен уикенд - днес имен ден, утре дискотека и джулай, в неделя пак диско, направо не знам на кой свят ще се намирам идната седмица. Яд ме е, че тънката сметка, която си правих, не стана обаче. баси, винаги така става - настроя се за нещо и после ми го взимат, пффф.
    Много ми харесва новия лак за нокти, който си купих.
    Ох, ох, ох, размазването ме чака.

Мега фен Аватара на babity
    Нях, нях, нях! Доволна съм, на чисто съм, догодина ще има парички за мен. Остава само да забъркам някаква невъзможно тъпа каша в личен план и всичко ще се върне към нормалния си безпорядък. (sun) От няколко дни ми е натрапчиво любовно такова, плюс постоянното... и просто имам усещането така отвътре, че това отново ще завърши катастрофално с някакъв особено тежък душевен мензис. Трябва да направя нещо тъпо!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Уф, аз пък трябва да си довърша шофьорските. Тамън се зарадвах, че съм се отървала от четене, а сега трябва да зубря правилника, ама няма за кога да отлагам. Да я взимам тая книжка и да ми се маха и това от главата.
    Не си сама и аз започвам да зубкам,нека ми е зле поне да мога след тва да бръмча
    maDamn

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Подадох си документите за Техническият най-накрая...обрулиха ме 70 леа само Искаше ми се да кандидатствам и в Софийският,ама изпитите са ден след ден...не мога 4 дена само да фърча Варна-София...а тъпаците...един и същи изпит не могат да взимат оценките от Варненският...смотана работа...

Днес се влюбих !!! Тва момиче ми завъртя главата,нямам търпение да се видим отново,дано да ни съвпаднат уроците,ама аз нарочно казах кога ще съм отново,ако и тя тогава дойде....She wants my dick !!!

И за магазинерката имам подобни съмнения ама там съм...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на babity
    Грейнджър, Богиньо, как ши го четете тоя правилник, т'ва не е добра идея. 'Що си не назубрите листовките кат' белите хора?

Град
    Beyond reality
    Всичко ще изям с парцалките, само да си взема изпитите, кормуването не ме притеснява засега,въпреки ,че знам ,че като седна ше се спека и ще забравя всичко,което вече знам
    maDamn

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Кой щял да чете правилник за движение ? Хахахха.. от там единствено значите, друго не ти трябва ! Всичко друго от листовките, хахаха ! Съгласен с бейбито ;д

азззззз....... хъм ! Сложих си 5+1 системата към компа и съм мноооооооооооооого.. басиран !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Супер свежо ми е!Ама то все пак е лято..грехота е човек да е тъжен сега!;д
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на xoxi
    Добре.
    Оценките ми за края на годината са по-високи, отколкото очаквах.
    Прекарах цял ден в приятна компания. Имам вече планове за предстоящите няколко дни.
    Лятото ми започва добре. Надявам се така да продължи.
    Усмихнато ми е, щастливо ми е.
    И разбира се... влюбено ми е.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Нещо много ми се усмихна късмета на мене. Баси кефа. Почнах курсовете, имам си приятелка, днес разбрах, че до 10 дни ще мога да се върна в стария ми апартамент и пак да си живея сам. Също така, скоро ще си взема кола и почвам работа. Какво повече му трябва на човек. Дано тенденцията се запази. Наистина се чувствам супер. (sun)
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Град
    Beyond reality
    Честито,маме :* Жив и здрав!
    Дано и при мен нещата се наредят,както си ги желая муахххахах
    maDamn

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Днес деня беше повече от чудесен. Направо... думи нямам. Дано нещата продължат да се развиват така хубаво

Сиси - мерси много

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Чаках, чаках, накрая приключи. Олекна ми поне малко, сега съм с една стъпка по-близо до целта.
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Пффф,писна ми да ги слушам - Афганистан,Ирак ... Парашутисти,спец. части,не знам си к'ви ... Ааа!!!И накрая к'во?!Скараха се щот' и двамата са прави за себе си и всеки гледа своите хора,но не е*ава,че и в двата случая става дума за българи
    Както и да е - поуспокоиха се вече ... май (?!) о.0
    Иначе като цяло съм малко нервна.Наближава края на седмицата и се чудя дали нещо няма да се прецака ... пак?!Стомаха ми от сега е свит на топка,държа се като малка,влюбена хлапачка и за всичко е виновен Той и всичко,което стана между нас преди толкова години ... Абе да става к'вото ще!Важното е,че въпреки всичко отново сме в отлични отношения и този път със сигурност няма да позволя на никой и нищо да го изкара от живота ми,защото е наистина важен за мен!!!Ако трябва ще отворим нова страница и ще оставим миналото зад гърбовете си само за да запазим отличните си,но няма да повторим грешката от преди години
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Beyond reality
    Ще се сгръча от кеееееееф - намерих си "Ханибал" йес.йес,йес WIN,WIN!!!
    След малко ще хвана пътя за рождено-имен ден Бааси и яките подаръци ,дет' сме взели.
    maDamn

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Любовно ми е, от два дена не си бяхме говорили по скайп, но тази вечер най-сетне му чух хубавото гласче <3 Казахме си толкова много неща, но и доста не успяхме, нищо, каза, че утре пак ще се случи, нямам търпение вече, толкова ми липсва, че просто не е истина...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хубаво да си изкараш, П.!

Аз съм СУПЕР! Страхотен ден, със страхотна компания. А сега си лежа и си четя най-великия автор на всички времена.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Разбивам се на мазен хопец (rock) (dance). Друго си на 5+1... <3
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Кофти, изморено... искам да спя цяяяял ден утре и никой да не ме закача.
    Everything changes, but beauty remains ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си