- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Кисело ми е, още съм сънена. Не мога да спра да мисля. Вътрешното ми усещане подсказва, че съм на прав път, но ще се пръсна от любопитство. Трябва да измисля как да си задоволя тази нужда и да се концентрирам малко, че няма 'лабаво вече.
Е, по-омешани настроения не знам дали съм имала скоро. Тъпо ми е, че няма да го видя следващите 3-5 дни, нервно и същевременно екзалтирано ми е за утре, супер съм заради днешния планиран ден с дружката ми, притеснявам се за предстоящата сесия, но и съм уверена, че късметът ми няма да ми изневери и този път, което ми дава някакво успокоение. Ако някой можеше да надникне в главата, щеше да се побърка. Ама ми е добре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
покрай баловете малко изнервено!
иначе ОК))
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Честит празник! Гордейте се с делото на Светите братя Кирил и Методий! И ний сме дали нещо на света!
Сутринта ми започна добре, раничко станах , към 7 и 30 , станах хапнах , пийнах си кафенце и си пуснах хубав филм , сега си направих у тренировчицата и съм капнала, после ще мъча велосипеда по баирите
Хубав ден!
maDamn
Бааахти умрелия форум днес.
Инак допреди малко гризах марули. Ся ще видим какво ще правя.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Калпазанке - не само днес, ама...днес особено :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
добре,пия се кафето..Довечера бал,дано мине всичко добре,че хич не ми върви тия дни.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мразя го! Всеки път когато го пращам на майната му, ме кара да се чувствам виновна. Което няма да стане-няма да стане. Не е познал просто!
Ох, супер съм! 7 километра от вкъщи до училището сутринта, още 7 километра навръщане пак с колелото, 14 километра общо! Чувствам се страхотно, навън грее топло слънчице! Пък и нещата ми най-сетне се нареждат и след този уикенд или ще плача, или ще празнувам както никога до сега.
Заредена с енергия4 дни в Студентски с моя човек, как да съм? Тъжно ми е, че свършиха и че ме чакат сума ти неща на главата, ама няма да мрънкам. На връщане - сами в купенце, краката на седалката, гледане на Декстър. Пътуването с БДЖ можело и да е забавно.
Успяхме да се сдърпаме, обаче сякаш това още повече ме кара да го ценя. Хм.
Разни здравословни проблеми ме мъчат, ама ще се оправя. Няма начин.
Скучно ми е. Мисля да си пусна някое филмче.
You are broken, I can fix you...
След малко се отказвам от ината си и ще се разрева! Да ми се пие кат' на куче, всичките ми приятели да пият някъде и аз да нямам как да отида... Престъпление е!
Защо не се бяхме сетили по - рано да го направим това нещоужасно щастливо и влюбено ми е
и само след 3 часа правим една година <3 !! Обичам я 100 пъти повече<3
една година ;о ооо мн любов ви желая много ви се радвам ^^ (така де аз се радвам на всички ;д )
ох, нямам търпение да дойде събота ^^
nigga stole my bike
Учудващо е, че последните дни ми е толкова хубаво...бях забравила какво е да се усмихваш от сърцеможе би е заради него, защо ми харесва толкова много <3 Пред голяма дилема съм и се чудя дали изобщо да позволя да се получи нещо или да продължа да се дърпам, въпреки, че ще съжалявам след време за пропуснатия шанс.. оххх... мразя като стане така
![]()
Доста уморена, а уж поспах следобеда, вече нямам търпение да дойде утре вечер, искам да съм с него, нищо друго.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Днес се 'запознах' с двете най-прекрасни създания!!!
Толкова чисти, малки, с толкова невинни очи... И НЕ, не говоря за деца.
Преоткрих толкова емоции в себе си, че не е истина.
Интересен ден.
И спря да се върти за миг земята..
Не мога да спра да мисля за това, че скоро няма да мога да го виждам... Пф, а наистина можеше да се получи нещо...
И на всичкото отгоре ме боли глава супер много![]()
Добре,малко ми е мъчно ,че не съм си го чувала ,искам да му чуя сладки гласец и да ми е мирна главата...
maDamn
LE FU !!! Искам и аз да бачкам в София !!!
СКАПАН ШИБАНЯК , ИЗКЛЮЧИ СИ СКАПАНАТА АЛАРМА!!!!!!!!!
От 10 минути ми дуе на главата, дет не мога да спя ...хептен ! Кретен...
maDamn
Кълбо нерви съм. Дано не се издъня нещо още на първия ден. Как искам сега да ме гушне.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
*разтяга крайници* Супер съм. Днес също се очертава да е страхотно слънчев ден! До даскало се домъкнах отново с колелото, имам един тест и няколко други часове, и после вкъщи! И е петък!![]()