- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Въй, много мразя някой да гадае какво ми има.
Супер изнервящо е.
пффф.
http://ask.fm/iwwkaa
))
Аз имам още около 7 часа кормуване да си взема, ама инструктора общо взето ми каза да не му се вясвам, докато не мина теорията..
Да, то аз главно това се опитвам да направя.. ;р
Абе, мани, не са само знаците, има някакви просто безумни въпроси.. (които щом са в правилника, явно са от значение), но все пак съм убедена, че 98% от шофьорите не биха могли да отговорят. ;д Ама ще ги назубря, колкото да мина.
Иначе ми е ок. Само ми е кофти, че май тази година няма да се организираме за моренце...досега никога не съм пропускала година да отида до морето, ама всеки с някакви ангажименти..пф. А пък с на'ще не ми се ходи, така че ще си гния в СофияТА цяяло лято. :/
Доволна
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Колко много мразя да съм права, защото всеки път съм права! Всичко стана така както си знаех, че ще стане. Имам най - страхотните приятели на света, обаче... Пародия! До утре вечер в другия спектакъл, майна!
Уикенд два дена, хубаво време, ще сме заедно цял ден, какво по - хубаво <3
Щастливо ми е.
Днес пак ще се озова на най-депресиращото място на света. Добре че ще ми се размине още една седмица и след това оставам там за продължителен период от време, както всяко друго проклето лято. Не обичам да е лято. Изобщо.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Страхотно се чувствам. Рано-рано станах, след малко с майка се вдигаме до Витоша. Страхотно слънчево време, приятна компания и още по-приятна обстановка!
Добро утро и аз се излюпих ^^
Като цяло в бодро настроение съм, даже напоследък се чувствам като някаква принцеса :Д (в хубавия смисъл де)
Я дай един пример за т.нар. "безумен въпрос". Всичко което ти трябва е да знаеш знаците (щото тях ако не ги знаеш, не знам какъв шофьор ще си), да знаеш основните правила които не са чак толкова много...и т'ва е в общи линии. Не е нищо особено, и идеята не е в т'ва да ги назубриш, а да ги осмислиш
Успех ^_^
По темата - скучно ми е... почвам да си задавам въпроса някога ще го види ли т'ва нещо , пък камоли и отговор да получа ?![]()
И май ще си стоя в нас за Джулая ;( Съкс ! Ама има още време де, не се знае к'во ще изскочи.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Събирането ни в нас се размина "само" със счупена врата и безследно изчезнало дистанционно за телевизора...Ся ще е адска жега в стаята ми,щото не мога да отворя вратата към терасата...то ясно че механизма малко беше прецакан,но все пак...а тва дистанционно къде изчезна...то хем най-голямото....ся няя от къде да пускам телевизора е
![]()
>>DjBelev<<
уф, ходи ми се на плаж/басейн, ама няма с кой.
Така де, има ама да бия път до Несебър заради един плаж/басейн - абсурд!
Иначе - мразя драми, а точно в този случай аз съм част от драмата. Да не кажа дори, че съм в основата и.
...
http://ask.fm/iwwkaa
Е, знаците естествено, че си трябват. А колкото до въпросите - "Как влияе върху управляемостта на превозното средство пониженото налягане на въздуха в гумите?", "Минималното време, необходимо на организма, за да отдели от кръвта 0,5 промили алкохол, е:..?", "Допустимата минимална дълбочина на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и двуколесните МПС е", както и други, ама тези ми попаднаха сега...там за ремаркета, за колко см трябва да бъде въжето при теглене на друг автомобил и дрън дрън.. ;д
Иначе имам яко готини съседи. Първо ме събужда този от ляво с яко хаус, после се доразсънвам с Ивана и Преслава от горния....
ЙЕСССС намерих гоКато сме вадили инструментите от под дивана се е шмугнал в ъгъла
Съседите отсреща нещо гледат странно към моя етаж...дали има нещо общо с това че като поправяхме вратата в 1 през нощта бяхме 3 полуголи момчета и 2 момичета по сутиени... xD б*си купоните дето правим :Д
>>DjBelev<<
Сутрин ставам, осъзнавам колко много съжалявам...
Мармалад отвсякъде. Можеше и по-зле да бъде(да, бе, да). Не може ли земята просто да се разтвори и да ме погълне?!?
"Как влияе върху управляемостта на превозното средство пониженото налягане на въздуха в гумите?" - Отрицателно влияе, в смисъл управлението става по-трудно + увеличен разход на гориво
"Минималното време, необходимо на организма, за да отдели от кръвта 0,5 промили алкохол, е:..?" - Ако не се лъжа поне 12 часа..
Допустимата минимална дълбочина на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и двуколесните МПС е" - 2 мм
Т'ва са елементарни въпроси, които ги има в листовките и ще ти се падат на изпита. Изобщо не са толкова "сложни" и изказването ти, че 98% от шофьорите не ги знаят тия работи.. е меко казано смешно ! по-скоро 99% от тях ги знаят xD
Едит - по новите листовки, на колко грешки имаш право ? xD
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 06-30-2012 на 10:15
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Е, аз не съм казала, че са сложни, просто за мен са подробности и съм сигурна, че повечето шофьори не ги знаят. То ясно, че ще ги науча, за да си взема изпита, ама на сто процента после ще ми излезнат от главата. За промилите - не по-малко от 4 часа е отг. Иначе до 5 грешки можеш, ама то мисля, че от доста време си е така.![]()
Вчера рано се прибрах и рано си легнах.
Баси кошмара, дето сънувах обаче, много ми е гадно като се сетя.
Хм... може би все пак имам шанс да си получа това, което искам. Надявам се довечера да не е пълна скръб, но хич не знам какво ще обличам и това ме прави мега сад. Оф.
Ама т'ва ти обяснявам, че няма как да не ги знаят... Щото ако не ги знаят, няма как да са станали шофьори.. усеш' ли к'во искам ти кажаИначе да, някой са глупости, но има и доста неща които наистина трябва да се знаят.
А иначе т'ва не е честно, лол - увеличиха въпросите, ама допустимите грешки са пак толкова. Прецакани сте![]()
Не е така. Сега е на точки. Ако имаш над 87 точки си взимаш изпита, а максимума е 97.
Иначе добре се чувствам. Може после малко на плаж да отида, но се чудя.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Днеска съм значително по - добре от вчера. Сигурно има нещо общо със Слънцето и танците... С'а само да си намеря яките песнички и малко да релаксна след храната и съм намисила да гледам Леон
изгорях мамка му :Д
Прекрасен ден. <3 Дано мечтите за този просто уникален апартамент с огромни прозорци и тераса се сбъднат.![]()
Имам малко гадна мускулна треска от снощи. От близо 2 седмици не бях правила никакви упражнения и сега ми се посецнаха краката. Нищо. Ще мине пък е толкова приятно.![]()
Тоя изпит... Искам 6, ама май няма да ме огрее.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()