- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Вече съм бива ...
Последно редактирано от granger : 06-30-2012 на 19:13
maDamn
Тъпо ми е...тая вечер ще съм си самичък...искаше ми се да има с коя да споделя вечерта,ама...
>>DjBelev<<
Очертава се лятото да е доста поносимо. Миналото беше скучно. През това май ще има доста напред-назад разходки, заради които съм обнадеждена. Няма да е мега якото лято, но поне се очертава да не кисна в постоянна скука.
Иначе си ме тормози една мисъл, която е в ума ми не от дни и седмици, а от месеци, пък и повече.. Писна ми да чакам нещо, което няма да се случи никога, ама...
Влюбена <3
Тъпо ми е. :/
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Оф, пак фейл ! Не знам защо така си набих филма, при положение, че дори нямаше причина за това. Рао'ти от преди вече.. хъм, 7 месеца, мнооо'у слабичко, lol !
Anyslut, отивам да го ям !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
яко тъпо, вързаха ми тенекия деба![]()
УжасноПаникьосах се и още си умирам от страх. Дали не стана твърде късно??
Come on skinny love just last the year...
Оптимистично, може би всичко ще се нареди в много скоро време.
P.S. SisiStrange, много сладък аватар си имаш. ;d
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Заспало ми е .Цял ден спя и ми е едно такова мързеливо,нищо не ми се прави..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Творчески настроена.
И спря да се върти за миг земята..
Странно ми е.. След всичко, което днес преживях .. /очаквах тоя ден тоолкова много, а накрая не беше тка както исках да е/ ... и след всичко, което видях... пак искам да съм си с него... не искам да чакам искам да разбера.. иска ли да е с мен или не, за да мога да си преживявам всичко ако ще е отрицателен отговора... пф бива ли да съм толкова прецакана.. .ии главата ме боли.. и не ми се спи ся на друго място... Искам само пак да си го гушна... <333
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Утре се очертава доста готин ден. С моя щяхме да водим сестра ми и някво нейно приятелче на акваленд, обаче ще се присъедини и един близък приятел с компания. Направо идеално. Само дано се чувствам слаба утре :д
Ох, така сладичко ми беше заспал, сърце не ми даде да го събудя...
Ако изключим, че съм леко настинала се чувствам наистина страхотно!!! Най-сетне се случи това, което чаках цяла година!!! Имам и една офертичка за работа, ама ще видиме дали ще го бъде или няма. Като цяло нещата на добре вървят и се надявам да постигна това, което съм си наумила.
Пффф, как можах да се събудя преди половин час, с'а има да броя звездите цяла нощ. Пак си набих торба с филми... Напра'о ще ги отебавам всичките и почвам на чисто.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Днес четох книга докато вървях от Железница до Бистрица. Голяма шматка съм. И все още чета. Май ще вися до 1-2 часа, ще си прочета книгата, ще легна да спя и сутринта ще подхвана друга. Мхм, мда.
изгорял съм не мога да лежа по гръб лафя си с хора по нета и май ще пускам филм и ще лягам
ох, приближаващото пълнолуние ме мъчи...
иначе съм доволна - напазарувах си едно хубаво. срещнах разни позабравени хора, също и няколко нови.
приятно уморена съм. мечтая си за пикник в парка с изстуден ментов чай и тихи усмивки. егото ми е прекалено силно обаче и ще си го чакам сам да се сети.
Май не трябваше да пия тая вечер...ся ми е лошо и си лягамопитвах се да размишлявам за разни работи,но нещо ми се завива свят като се замисля за каквото и да е :Д бегам да си лягам и да помечтая,че скоро може би ще има момиче с което да споделям нощите си...да има на коя да дам целувка за лека нощ,да има коя да гушкам през нощта...и логично,да има някоя която да ме кара да се усмихна от сутринта...само от това че тя е била първото нещо което виждам...
Разнежил съм се да го ева![]()
>>DjBelev<<
Не мога да спяяяяяяяяяяяяяя.
И ми е много смешно.
И спря да се върти за миг земята..