- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Утре пак на лекар, майка му да еба ;(
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Гледай "Двама мъже и половина" и яж сладолед.Гаранция, че ще ти мине.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре че има телефони, че иначе щях цял ден да и мятам камъчета по стъклото докато се усетине им е било лесно на мъжете в средновековието
![]()
Обичам я <3
Страхотно. Витоша гори, а ние сме на някакви си кирливи 15 километра от мястото. Военните хеликоптери си тръгнаха, а огъня се разраства и с просто око се виждат огромните пламъци и засегнатата площ. Тази нощ май няма да се спи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Огромно е. Аз съм в Бистрица, пламъците са огромни, и продължават да растат. Казват че е умишлен палеж. 50 декара гори горят. Имаше доброволци, но не можеха да стигнат до мястото, поради горещината и падналите дървета. 2 военни хеликоптера носеха вода от Панчаревското езеро и я изсипваха над мястото, но нищо не направиха. Дори Цецко и Фъндъкова дойдоха в селцето. Някакъв ужас е.
Чувствам се наистина добре.
Започвам да постигам някакъв вътрешен мир със себе си.
Хармонично и спокойно ми е.
И спря да се върти за миг земята..
Нарочно? Сериозно? Кой нормален човек ще запали планината? Ако си около Бистрица съм ходила наоколо на разходки и мястото е супер. Бахти. Покрай цялото разрастване на София има толкова малко места, на които човек да метне краци и да иде на поход, а те ги палят. Дано да ги намерят и да ги направят на нищо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Колко може да те промени един човек, давайки ти да разбереш, че имаш сродна душа? Колко може да ти даде и какво ли взима от тебе? До къде така ще се стигне?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм в Бистрица. В самото селце имаме вила, където сме лятото. Нарочно, защото после, след като потушат пожара, дърветата ще се изсекат и ще се продадат, което автоматично им носи пачки. Иначе мястото е страхотно, и точно днес се върнахме от поход. Всеки ден си ходим, а утре трябва да пропуснем. Пу пу пу. Всички псуваме и се страхуваме.
Прекрасно напук на леката настинка, която карамПрекарах си един невероятен ден със слънчицето ми! Дано утре успеем да се видим пак, но дори и да не стане, във вторника се очертава да си прекараме още по-добре дори и от днеска
![]()
Права, дълга алея без хора, аз полугол, скорост прилично висока, ръце високо във въздуха, тази песен звучи от телефона - http://www.youtube.com/watch?v=7LuSP4QaXiQ
Priceless!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
въпреки че е понеделник, че е рано и пак трябва да излизам на работа, ми е някакво щастливо и като по чудо "не заспало"
хах нямам търпение да дойде вечерта <3
Пак започнаха с хеликоптрите. Витоша изгоря. Апф. Боли ме коремът. Днес поне ще се видя за мъничко с някого и ще ми е хубаво.
У дома ми е. Много е хубаво у дома, обичам я тая стая!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ох,суперско ми е. Гладно някво,ама сега ще се насвиняГледам резултата и не мога да повярвам - сттрааахххооотеен е.
maDamn
След тежка вечер,много алкохол и силна музика ==> главата ме боли,две не виждам и ми се спи.Направо супер :д
Преди малко се събудих с мисълта за моите момчета. Истината е, че съм прекалено добра и пак обмислям всичко с 32441545313545 хода напред за да няма прецакани накая.... А не бива така да преобмислям всичко. Айде да идва събота да се направим разглобнячииййййй!
Забърквам се все в някакви глупости, които трябва да оправям с месеци после.
Пускам си филм, изключвам телефона, заключвам вратата, пускам щорите... и ще си покажа носа чак утре.
И спря да се върти за миг земята..
оф, толко ми е лошо. болна съм, усещам си температурата просто как ще ме втресе след малко. баси, не прекалих чак толкова много с купонясването, що пак се чувствам като парцал, не мога да разбера. ох, и на всичкото отгоре трябва да излизам след няколко часа, къде ще ходя в тая жега да припадам, нямам си и идея.