- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
То бива бива да съм заплес, ама чак пък толкова... Не мога да повярвам, че не съм го забелязала това. Започвам да се притеснявам за себе си.
И спря да се върти за миг земята..
Всеки път съм така. Последния път бях в Лондон, на връщане просто ми се плачеше. Всеки миг, прекаран там, ми липсва адски много.
Поизгоряла съм, но ми е добреУтре се очертава смешна работа за хубави пари, стискам палци на моето човече за изпита в четвъртък и разни глупави притеснения от днес и вчера напълно се изпариха.
Странно ми е едно такова.. Смесени чувства. Толкова време с майка ми не си бяхме заедно, интересно ми е как не се бях затъжила толкова много за нея. Просто сигурно, защото не ми е оставало време да мисля за нея.
Чудя се как някои хора са толкова странни.. Като отидох там тка ми се зарадва, отгоре ми се метна .. гушна ме .. после ми говори, а после о.о .. i don't know what's up.. Ама явно съм принудена да търпя всичко това. Ама сигурно накрая нищо хубаво няма да излезе.. ще гледаме ..
Само се натъжавам при факта, че не е при мен .. и .. страшно много искам да съм с него.
Защо го прави ако ... наистина не иска да е с мен .. ми.. как така като не си си говорил с човек от 1 година и си го отрязал супер гадно после ей тка от нищото се залепяш за него и почваш да го баламосваш и като знаеш как не може да ти устои и го примамваш.. не го разбирам тва ..и се нервя на тва, че съм супер наивна.. ии квото и да стане винаги аз ще съм наранената.. с всяко негово странично действие ме наранява.. ама ко да прайш.. ШАНС..
И уж го бях забравила.. уж обичах друг и изведнъж като прекарахме тоя прекрасен ден.. хоп.. и сичко стана различно.. ТЦЦЦЦ ТЦЦ ТЦЦ .. май не съм за тоя свят аз.. прекалено съм наивна ии тъпичка леко.. :д
ММххмм.. айде лека ви нощ... ще си седя и ще си умувам..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
уф, успокоих се малко.
ама още ми е тъжничко.
много ми липсва. и много ще ми липсва. ;(
http://ask.fm/iwwkaa
Тъпо се чувствам. Трябва да си лягам, щото утре от 9 съм на тренировки. А няма да заспя. Яде ми се течен шоколад, ама е вечер и не е много хубаво...Тъпо ми е и заради един човек. Интересува се уж от мен, пишем, пишем и спре донякъде. Пък той (човекът) започва пръв да ми пише...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
На лично или
Хах еми така е и аз като обикалях Европа ми падна шапката...някой държави вообще не мога да си представя как ще ги настигнем...Иначе аз това лято мога да замина при братовчедите в Италия или Испания,ама чудя се още![]()
>>DjBelev<<
То и моето заминаване за Германия май ще отпадне. Ама каквото и да си говорим особено на запад е съвсем различно, толкова спокойно, толкова са гостоприемни и усмихнати хората. Само за 2 седмици бях, но е достатъчно да си направиш равносметка и сравнение за живота тук и там. Може би точно защото бях за малко и ми хареса, може би е малко еднообразен живота, но определено е хубав.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Имам прекрасни приятели, прекрасен живот! Сега знам къде се намирам и какво имам. Най - накрая имам корени, всичко е познато и... Това е истинският душевен мир. Най - накрая се чувствам цяла.
Трябва да и звънна към 8 преди изпита да си я чуя
иначе ще излизам след 10 мин, а толкова ме мързи....whatevar лек ден на всички
Почнаха се с хеликоптрите. Апфф.
Никак не обичам да ме събуждат. Сега цял ден ще ми търпят кривото настроение.
You are broken, I can fix you...
Чувствам се.... ПРЕЯЛ![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ами не се чувствам добре. (изненада:Д)
направих грешката да си прегледам аспектите за месец напред и няма изглед за промяна. само дето си умъртвих оптимистичното въображение. кофти. пак си мисля за заминаване. в момента не чувствам нещо да ме задържа тук (и където и да е, но това е друг въпрос). виждам 2 варианта пред себе си за най-близко бъдеще - или потъвам в творчеството си и се дистанцирам от всичко и от всички, или се забравям/изтривам/преглъщам и се впускам в бурно и безмислено социализиране до изнемога/самозабрава.
свръхсензитивна съм последните седмици и отношението им ме наранява по особен начин. склонна съм да слагам краища на хора, връзки, всичко. точно в момента имам нужда да наредя атмосферата си ден за ден, губят стойността си 34905783405734905-годишните отношения, в които съм се наляла. късно ще е за другите, но ще усетят, че не съм пристан, при който се връщат омърлушени и наранени. не съм константа, колкото и да се правя на такава. аз съм хоризонт, към който трябва да вървиш, ако искаш да стигнеш донякъде. и няма край. аз съм краят.
безпокойството в стомаха ми не може да се мери с нищо. надявам се да родя шедьовър. за да не е смърт.
това е.
снощи официално беше най-лейм рожден ден евър
просто голяма простотия
уотевър, поне пийнахме, хапнахме и се видях с някви готини хора
днеска имам да чистя..отново
пердета, прозорци в моята стая, под, да извадя всичко от библиотеката и да го подредя -.-
майка ми само се чуди как да ме занимава
@Blab,
Искам да се гръмна. Как, по дяволите, ще ме поставят в такова положение и ще ме карат да избирам. Мен, дето все се скатавам подобаващо и си мислех, че съм се изплъзнала и тоя път?! Ебаси. Пък какви ужасяващи неща сънувах... Апокалипсиси, разруха и прочее и първата ми мисъл все пак беше дали той е добре. Тва е... не знам каква гавра е. Сега остава отново да нахлуе в живота ми без предупреждение и да ми разруши идиличното съществуване, което с толкова усилия съградих. След като го преболедувах, разбира се. А не е като да ми отне малко време. Единственото, което ми дава утеха е, че той поне това не го знае и си мисли, че въобще не съм го обичала, махнала съм с ръка на цялата история и съм си продължила напред като пич. И на мен ми се щеше да е така...
Чувствам се като в ада. Няма такава жега тука. в 9 излизам 25 градуса , след тва излизам пак в 10 , 29 , сега не знам колко е.Прибрах се ,поне няма да хвана най-голямата жега. Мисля да си спретна едни палачинки и да си почина като абсолютния пич. Дано той е по-добре (гуш) (цунк)...
разтапям се тука като масло на нагорещен тиган...
хубав ви ден.
maDamn
Един път да забравя за си изключа телефона и те да вземат да ме събудят.Супер ми е смотано,трябва да излизам,а в тази жега не ми се мърда никъде...
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Дневният и седмичният ми хороскоп са просто... плашещо точни.
Пише ми се в дневника. Сега трябва да разровя из цялото бюро, да му избърша прахта и да драскам поне 2-3 листа, докато си кажа всичко, което ми тежи.
Иначе се чувствам много добре. Усмихнато ми е.
И спря да се върти за миг земята..
Дигнаха ме раничко, но за сметка на това си изкарах много якоТо не беше кафе, обикаляне насам натам билярд в мола ( който поради тяхна грешка ни излезе безплатен
кой кат нас ) и какво ли още не. Но колкото и да ми е хубаво и да се чувствам щастлива нищо не е както преди ... Явно едната година време е оказала доста влияние и над двама ни. Не сме същите хора, които бяхме миналото лято. Ограничено ни е времето само в няма и 2 седмици, а на него сякъш не му пука, че после пак ще ни делят сума си километри ... Преди ми отделяше по цял ден, а сега ... все оправдания и все зле скалъпени ... Колкото и да живея за мига през тези дни, пак в главата ми е вечното " Ами ако имахме повече време щяхме да ....... " Яд ме е ... и то много ... на него ... В такива моменти ми иде да му тегля един бой, но като му видя миловидното личице и усмивка с която ме посреща ... и ми минава беса доста бързичко.
that beautiful awkward moment when u say from urself "o-m-g" and you crying quietly... from happiness!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
йес ве най приятното събуждане в 6 сутринта![]()
Издразнена, но пък си имам мидички!Взех си ги най-сетне барабар с шишарките.
И ще си го видя довечера да си излея целия яд от тая тъпотия... На изпит, на който знам зверски много и написах толкова много и сложни неща да ми пишат 5... И е физика, damn it. Най-слабия ми предмет едно време пък за един семестър чудеса направих. Усилия, хвърлени на вятъра...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Страхотен ден. Видях ме се всички, дрън в Борисовата градина на по бира и семки. Страхотно си прекарахме. И с него се чухме два пъти по 10 минути, и вдругиден ще си се виждаме и супер! Щастлива съм!![]()