.
Затворена тема
Страница 56 от 120 ПървиПърви ... 64652535455565758596066106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2977
    Голям фен Аватара на DiDiChKa
    страшно уморена..
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Издразнена, но пък си имам мидички! Взех си ги най-сетне барабар с шишарките. И ще си го видя довечера да си излея целия яд от тая тъпотия... На изпит, на който знам зверски много и написах толкова много и сложни неща да ми пишат 5... И е физика, damn it. Най-слабия ми предмет едно време пък за един семестър чудеса направих. Усилия, хвърлени на вятъра...
    Знам, че е гадно да си учил, да знаеш и да ти пишат по-ниска оценка, но преувеличаваш. От най-слаб предмет да изкараш 5... не са хвърлени на вятъра усилия.

Добре ми е, нещата от работата наистина са толкова добре колкото изглеждат. Надявам се и той да започне работа там, за да са нещата наред.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Знам, че е гадно да си учил, да знаеш и да ти пишат по-ниска оценка, но преувеличаваш. От най-слаб предмет да изкараш 5... не са хвърлени на вятъра усилия.

Добре ми е, нещата от работата наистина са толкова добре колкото изглеждат. Надявам се и той да започне работа там, за да са нещата наред.
    Знам, просто ми е леко афектирано. Ставаше дума за заяждане в случая и бях бясна цял ден. При оценки 6,6,5 и супер добрите теми при все, че ми се паднаха едни от най-трудните в залата, се заяде и ми остави 5ца. Смешно е човек да се ядосва за 5ца, когато други се радват на тройка, но вложих ужасно много старание и ми стана гадно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на babity
    Момента на истината... Дано съм права! Никога през живота ми не съм се надявала толкова да съм сгрешила в преценката си за някого. А ако мама наистина ми пести нещо, ще има кастрации! Искам да идва 15ти, да имам парички и да има още моменти на истина... Дано се обади!!!

Сиси, аз влагам адски много старание всеки път и резултатът е максимум 4, защото отказвам да зубря, не заради друго. Да се гръмна някъде освен? В смисъл, не го казвам за да се заяждам с теб, а просто защото е наложително да свикнеш с мисълта, не само че невинаги ще имаш 6тици, ами и с другата, че невинаги ще си вземаш изпитите от първия път и всичко ще тече по вода. В противен случай ще пропилееш много нерви и емоции, които можеш, вярвам, да вложиш в много по - приятни неща.
    Последно редактирано от babity : 07-03-2012 на 17:41

Голям фен
    гадният момент , когато най-добрият ти приятел те обиди , без да иска

чух се с брат ми за първи път от много време. не съм на кеф , но днес ще спя с момиче

Мега фен
    Град
    <3
    Мисля за 363465456 неща. Заболя ме главата направо. Параноичка.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Скукааа...
    >>DjBelev<<

Град
    София
    babity, ми прави сте и двете. И аз си го знам. Някак ми е трудно да свикна с цялата идея. Досега винаги е било: учиш - получаваш, не учиш - не получаваш. В университета всичко е толкова субективно. Този месец като че ли започнах да разбирам как стоят нещата. Като че ли започвам малко по-малко да се настройвам на по-спокойна вълна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Кисела, ядосана, но поне за едно нещо вече съм спокойна.
    Ям сладоелд и след малко-чипс :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    that beautiful awkward moment when u say from urself "o-m-g" and you crying quietly... from happiness!
    Неправилно написано.

Сдухано ми е. Чета си СК.

anonymous708973
    Guest
    babity, ми прави сте и двете. И аз си го знам. Някак ми е трудно да свикна с цялата идея. Досега винаги е било: учиш - получаваш, не учиш - не получаваш. В университета всичко е толкова субективно. Този месец като че ли започнах да разбирам как стоят нещата. Като че ли започвам малко по-малко да се настройвам на по-спокойна вълна.
    То пък в училище далеч не е субективно щото. И го казвам с ясното съзнание, че съм любимка на някои учители.
    Пример: тая по география оформя оценки в края на първи срок. При оценки 5, 6, 5 иска да ме изпитва за 6, на друга съученичка с абсолютно същите оценки (+ супер много участие в час) й казва "Абсурд, забрави да те изпитвам."

Град
    София
    То пък в училище далеч не е субективно щото. И го казвам с ясното съзнание, че съм любимка на някои учители.
    Пример: тая по география оформя оценки в края на първи срок. При оценки 5, 6, 5 иска да ме изпитва за 6, на друга съученичка с абсолютно същите оценки (+ супер много участие в час) й казва "Абсурд, забрави да те изпитвам."
    Аз попаднах на учители в НПМГ. Почти никога не съм виждала да имат любимци или да действат несправедливо. Рядко се срещаше по някое изключение като за 5-те години гимназия лично на мен само веднъж ми е преподавала такава учителка. И не беше крайна в пристрастията си. Ако си свикнала, после в университета ще ти е много по-лесно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    При нас всеки си има номер. Малко са обективните учители... мм, сещам се за двама.
    Кажи ми, нормално ли е даскалката по история от 3 години да изпитва едни и същи 5 човека и на средата на годината да ни заяви, че тя от 16 септември ни била измислила срочните оценки?! Аз, каквото и да правя, имам 6 за срока/годината и вечно съм изпитана устно о.О Не се оплаквам, де.

Град
    София
    При нас всеки си има номер. Малко са обективните учители... мм, сещам се за двама.
    Кажи ми, нормално ли е даскалката по история от 3 години да изпитва едни и същи 5 човека и на средата на годината да ни заяви, че тя от 16 септември ни била измислила срочните оценки?! Аз, каквото и да правя, имам 6 за срока/годината и вечно съм изпитана устно о.О Не се оплаквам, де.
    А нашия лектор по математика даде задачи, на които асистента от упражненията се запъна и имаше проблем да реши (човек, работил години в математическия) и скъса около 62-63 човека от 70. XD
    Абе странни птици са. Минал е само първи курс, а вече какви ли не странни хора видях. Сред тях изпъкват и някои убийствено свястни де. Като че ли малко е 50:50. Или са пълни кукувци, или са страшно добри.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Теб включително?
    Поправката септември ли е?

Мега фен Аватара на Chacho
    А нашия лектор по математика даде задачи, на които асистента от упражненията се запъна и имаше проблем да реши (човек, работил години в математическия) и скъса около 62-63 човека от 70. XD
    Абе странни птици са. Минал е само първи курс, а вече какви ли не странни хора видях. Сред тях изпъкват и някои убийствено свястни де. Като че ли малко е 50:50. Или са пълни кукувци, или са страшно добри.
    Добре дошла в клуба.

Последно редактирано от Chacho : 07-03-2012 на 19:42
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    О, да. Тези, които минаха останали час и половина след края на изпита и накрая решил да ги пусне с тройки.
    Поправката е септември макар и още да не знам кой септември. Като че ли за това не се ядосвам и на половина, колкото се ядосах днес. Сигурно, защото е очаквано. Този лектор е легендарен с това, че на първия изпит дава невъзможни неща. Беше разрешил да ползваме учебници, записки, всичко освен да си говорим един с друг. Та задачите бяха ТОЛКОВА гадни, че дори с учебник, с интегрални таблици, с всички формули и прочие, никой не можа да реши сам необходимото за тройка. Един колега намерил една от задачите в някакъв негов учебник на самия изпит, преписал решението и я предал. И нашия лектор решил, че така решена не му харесва просто та я отчел грешна. Уникален човек. В интерес на истината като човек го харесвам. Един напълно луд учен е. Поне всички ще сме заедно на поправката и ще ни е весело.

Chacho, уж се води, че съм членка от една година почти вече, ама реално май сега чак влизам.
    Последно редактирано от SisiStrange : 07-03-2012 на 19:48
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Най-голямата кучка, която познавам, е висшата математика.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Мда. Нищо не и се опира. А тея, които я схващат наистина в пълния смисъл на думата, обикновено имат и разни други мании като да ходят с кабел вместо колан, да пишат извън дъската по стената и от време на време да забравят, че около тях има някакви си хора.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мда. Нищо не и се опира. А тея, които я схващат наистина в пълния смисъл на думата, обикновено имат и разни други мании като да ходят с кабел вместо колан, да пишат извън дъската по стената и от време на време да забравят, че около тях има някакви си хора.
    Да си купят 10 литра минерална вода, за да измият няколко круши и малко грозде, и като не успеят да ги доядат, да ги продадат на по-висока цена, защото са мити с МИНЕРАЛНА вода. Или да се редят в кръгче и да пеят "фекалиииииииииииии..." А някога бех нормален

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    SisiStrange - имам още една гадина за теб. Да ми я разпознаеш. Утре ще я снимам, и ще я пусна тук. Бръмбар с големината на палец. Кафяв с по една бяла ивица на елитрите, и по две черни точки на всяка половина от щитчето зад главата.

Иначе ми е малко притеснено за нея, но вярвам че всичко ще е наред. Днес беше прилично на работа.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да си купят 10 литра минерална вода, за да измият няколко круши и малко грозде, и като не успеят да ги доядат, да ги продадат на по-висока цена, защото са мити с МИНЕРАЛНА вода.
    Ми... всъщност тва не е лоша бизнес идея.

Едит: Ок, ама трябва да я видя преди да изкажа сигурно предположение.
    Последно редактирано от SisiStrange : 07-03-2012 на 20:04
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Irti
    Напил съм се от мъка. Ама толкова съм се напил, че не мога да говоря, ама мога да пиша.

не знам как съм, ама знам, че утре няма да мога да стана.

Кофти.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    мм..щастлива ~
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Страшно много прилича на този майски бръмбар. Опитва се да хвърчи в бурканчето. Разликатa е в антенките - по малки са, и по форма връхчето е като листо от детелинка(сърцевидни). Коремчето не е толкова остро и издадено, а е по прибрано, следва формата на елитрите. Пак е остричко накрая де.. но не е издадено. Цвета е като кестенов плод, очите са големи и черни, а главата е с формата на лопата, точно като този бръмбар. Има бяла надлъжна линия по средата на щитчето зад главата, има и по една бяла линия надлъжно на всяка елитра. Линията се намира в основата, там където двете елитри се събират, а не където свършват при коремчето. Отдолу е мъхнат по гърдите, няма челюсти, или поне не видими според мен. Не зная какво друго да ти кажа... снимките наистина ще трябва да изчакат до утре, защото в момента е гадно и тъмно и не се получават изобщо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си