- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Дрийм - лайното колкото и да му се стараеш все лайно ще си остане. И панделка да му сложиш и да го напръскаш с парфюм... пак си е лайно![]()
Сиси - да, търся тривиалното име, но май..няма такова, щото никъде не илзиза. А като сме хвнаали сечковците има един черен, мъничък, с яки челюсти и бяла линия по елитрите и издава верно ебати яките звуци.. как се казва с просто име. Сигурен съм че приказваме за един и същ.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И вие наричате това красиво? Винаги съм имала чувството, че разнасят само мърсотии, а и с тези гнусни космати крачка....
Ако е това, за което си мисля, домашен сечко. На мен той не ми харесва много. По-сладък (най-най-сладък) ми е буковия сечко.
babity, ами...да. За мен са много красиви. Колкото до мръсотиите... никога не съм харесвала бълхи, хлебарки и прочие, които наистина разнасят нещо.
Къртица? Сериозно?Сигурно много сте я стреснали.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
В моята област всичко бубоподобно е вредител, може и зат'ва така да съм... Обаче от малка ме побиват тръпки като им видя косматите крачка. Само защото съм пич и не мога да се примиря да ме е страх от каквото и да било, преди няколко месеца пипах бебе тарантула. Няк'во оранжево-жълто такова... смешното беше, че него го беше страх доста повече от мен.
Синият сечко на снимката горе наистина е много красив.
Аз пък много харесвам гущерчета, бубите не ме привличат много-много.
По темата: Добре съм,малко ме боли главата.
Липсва ми, а няма начин да го видя днес. Карай, и утре е ден.
И моите са така. Докато свикне с мен едната ми тарантула се криеше в кокоса само като надигна капака на терариума.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
След прекастния уикенд сега вече всичко ми бледнее и ми е тъпо. Единственото, което ме крепи е морето. Нямам търпение да минат тези 3 седмици и да заминаваме на почивка за цял месец!
Сиси, само като си представя това да пълзи по мен, тръпки ме побиват. Буквално. Като усетя малки пъплещи краченца, почвам да се чеша като обезумяла. Не е страх, не е фобия, чист гнус си е :д
Едит: Гледам beauty tutorials и се депресирам :д
Досадно ми е, трябва да се занимавам с документи & shits..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еее,стига бе ... Поне слагайте само линкове към картинките,а не самите тях
Малеее ... За хора като мен тая тема се превърна в ад :Х
По темата:Чувствам се изморенаСлед няколко дни идват майсторите и поне седмица няма да мога да спя като хората
Като за капак утре пак трябва да ставам рано,че ме чака едно ходене по лекари - при личната,при ортопед,при очен ... Дано прегледите да минат добре и да се размина само с едни тъпи ВРЕМЕННИ стелки и рецепта,в която се споменава,че стъклата трябва да са без диоптър :S Оная и тя как ще ми се зарадва като й кажа,че искам 2 направления в един ден
![]()
Както и да е - утре ще го мисля,а днес ще си почивам,защото определено вече имам нужда!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ебати, чувствам се като товарно магаре, аз да им върша цялата работа.. пхаха, и това ми било клас! не стига, че само 15 от тях дадоха по кирливи 2 лв за класния, ами и тотално вдигнаха ръце от нещата.. аз в най-голямата жега да ходя до другия край на софия да купувам нещата, че и днес сутринта съм обикаляла железарии и някви потни чичковци ме гледаха мазно ;хх и утре ако недоволстват нещо от нещата, както аз ги направих, ще им тегля една дъъъъълга и хубава майна. (:
иначе съм добре, ям сладолед и гледам отчаяните съпруги ;д
Сиси, моля те, спри с гадинките, че само като ги видя на картинка и ме побиват тръпки. Изпадам в див ужас, когато нещо такова ме полази. Страхът ми е породен по-скоро от невежество, ама независимо от това,че го осъзнавам, аз не правя нищо, за да се образовам малко и да не пищя като заклана при среща с насекомо.![]()
Аффф.. уморена съм, спи ми се, не ми се ходи на фитнес. В петък ще отида. Трябва да настройвам наново каналите на Тв-то - ужас.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
При ужилване/ухапване изтръпва ануса и се увеличава риска от изпускане. Спи спокойно!![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
повръща ми се много - кво е било снощи , никой не си спомня
Не знам каква да бъда. Изморено ми е. Психически.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не знам вече.
Цяла нощ се въртя в леглото и ми е толкова ужасно празно мястото до мен, че... *въздъх*. Много ми е гадно. Липсва ми адски много и знам, че това е адски тъпо, ама... оф. Гадно ми е, гадно ми е, гадно ми е. Искам да забравя.
Цяла нощ ще сме си сами.
Поръчах пица за вечеря, той ще мина за пиенето преди идване, а аз заредих компютъра с филми.
Хубаво ми е. Хубаво ни е.
И спря да се върти за миг земята..
Ох, бащичко ми купи царевица, варихме я, и досега плюсках. Обожавам! Поспах си 2 часа, книжката почти си я прочетох (500 страници на един ден, хаха, става ми навик). Довечера скара и биричка, а утре ще е страхотен ден!Това лято е прекрасно.
Странно се чувствам,довечера ще говоря с инструктора да видим кога-кво-що. Безидейно тъпо ми е. Имам зачатъци на дебилизъм в себе си.
Искам да върша нещо, тая жега ме скапва,нямам mood нещо за нищиЧКО,опс.
Като съм си вкъщи или по цял ден ям ,или по цял ден спя. А сега не съм яла много ...само 1 щоколад и 1 сандвич,което за мен си е нищо, нито мога да спя...кога ли съм могла?
Имам нужда да творя,а шибаната муза си е била камшика нанякъде.
Поне по хладинка ще се помоткам с мама.Обичам да се разхождам вечерно време.
maDamn