- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Разни здравословни проблеми ме мъчат, ама ще се оправя. Няма начин.
Скучно ми е. Мисля да си пусна някое филмче.
You are broken, I can fix you...
След малко се отказвам от ината си и ще се разрева! Да ми се пие кат' на куче, всичките ми приятели да пият някъде и аз да нямам как да отида... Престъпление е!
Защо не се бяхме сетили по - рано да го направим това нещоужасно щастливо и влюбено ми е
и само след 3 часа правим една година <3 !! Обичам я 100 пъти повече<3
една година ;о ооо мн любов ви желая много ви се радвам ^^ (така де аз се радвам на всички ;д )
ох, нямам търпение да дойде събота ^^
nigga stole my bike
Учудващо е, че последните дни ми е толкова хубаво...бях забравила какво е да се усмихваш от сърцеможе би е заради него, защо ми харесва толкова много <3 Пред голяма дилема съм и се чудя дали изобщо да позволя да се получи нещо или да продължа да се дърпам, въпреки, че ще съжалявам след време за пропуснатия шанс.. оххх... мразя като стане така
![]()
Днес се 'запознах' с двете най-прекрасни създания!!!
Толкова чисти, малки, с толкова невинни очи... И НЕ, не говоря за деца.
Преоткрих толкова емоции в себе си, че не е истина.
Интересен ден.
И спря да се върти за миг земята..
Не мога да спра да мисля за това, че скоро няма да мога да го виждам... Пф, а наистина можеше да се получи нещо...
И на всичкото отгоре ме боли глава супер много![]()
Добре,малко ми е мъчно ,че не съм си го чувала ,искам да му чуя сладки гласец и да ми е мирна главата...
maDamn
LE FU !!! Искам и аз да бачкам в София !!!
СКАПАН ШИБАНЯК , ИЗКЛЮЧИ СИ СКАПАНАТА АЛАРМА!!!!!!!!!
От 10 минути ми дуе на главата, дет не мога да спя ...хептен ! Кретен...
maDamn
Кълбо нерви съм. Дано не се издъня нещо още на първия ден. Как искам сега да ме гушне.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
*разтяга крайници* Супер съм. Днес също се очертава да е страхотно слънчев ден! До даскало се домъкнах отново с колелото, имам един тест и няколко други часове, и после вкъщи! И е петък!![]()
Добре съм, но ми е малко заспало, снощи заспах в 3 или 4 и аз не знам ;д от мисли за него... След малко трябва да се оправям за летището да изпратя бащата и довечера най-сетне ще се видим с моя човек, нямам търпениеее.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Damn, да намериш някого само чрез случайна снимка не било толкова лесно, колкото си помислих отначало. Нищо.. аз не се отказвам лесно. Упорит инат съм, лмао ! Днес пак пиянства... ужас !
ооообичам почивните дни...
добре ми се отразява безгрижието![]()
Скучно ми е.
Вече няма директни автобуси до несебър, нито някой, който да се навие да ме закара до там.
Мислех да ходя да си купя обица за езика и при козметичка да си оправя веждите, ама с този дъжд никъде не мърдам.
После отивам да яяяяяяям. ^^
Пак горещина! Втора седмица 30 градуса. И в тоя ад аз изнасям реферат, не е истина просто. Поне мина най-сетне. Доцентът беше доста доволен, учудващо. Не ми се мисли какво ще правя с другите три презентации юни и юли месец.
Отивам в парка да се излежавам. Мноооого ми липсва морето. Но колкото и да искам да се прибера в БГ, не мисля, че е добра идея.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
г/д не добре
ако не ми беше тъпо и не ме мързеше,шях пусна тема
Заваля и ми се прецакаха всички планове. Ама може би е за добро ;D ще уча, съвсем подходящо време за спане,ще направя малко тренировки и така ще ми е .
толкова ме зарадва снощи<3. нямам търпение да го видя в понеделник)) дано ми пише пак .
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
В унисон с дъждовното време ми е доста лениво, а трябва да уча ... После треа се въведа във вид и да излитам от нас.
Още няколко дни и ще се видя с един приятел, който не съм виждала вече сигурно половин година ... проклето разстояние ... А след месец и малко ще се видя и с един човек, който ми е много скъп и направо нямам търпение![]()
Тъкмо се събуждам.
Балът ми мина супер, с най-прекрасния кавалер и много други хора, важни за мен.
И в главата ми звучи още Тони Стораро :Д
Сега стягам багаж, не знам какво ще правим на морето в този дъжд.
Ама ще се цопна, ПЪК!
Нда.. още ме боли главата.. Изглежда са се мъчили да ми вземат бутилката от ръцете, но не са успели ;хх Щях да ходя на бал.. ма няма ;д
На всичкото отгоре ТОЙ ме ядоса страшно много снощи ;х
Последно редактирано от dream1707 : 05-25-2012 на 14:46