- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Добре съм, но ми е малко заспало, снощи заспах в 3 или 4 и аз не знам ;д от мисли за него... След малко трябва да се оправям за летището да изпратя бащата и довечера най-сетне ще се видим с моя човек, нямам търпениеее.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Damn, да намериш някого само чрез случайна снимка не било толкова лесно, колкото си помислих отначало. Нищо.. аз не се отказвам лесно. Упорит инат съм, лмао ! Днес пак пиянства... ужас !
ооообичам почивните дни...
добре ми се отразява безгрижието![]()
Скучно ми е.
Вече няма директни автобуси до несебър, нито някой, който да се навие да ме закара до там.
Мислех да ходя да си купя обица за езика и при козметичка да си оправя веждите, ама с този дъжд никъде не мърдам.
После отивам да яяяяяяям. ^^
Пак горещина! Втора седмица 30 градуса. И в тоя ад аз изнасям реферат, не е истина просто. Поне мина най-сетне. Доцентът беше доста доволен, учудващо. Не ми се мисли какво ще правя с другите три презентации юни и юли месец.
Отивам в парка да се излежавам. Мноооого ми липсва морето. Но колкото и да искам да се прибера в БГ, не мисля, че е добра идея.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
г/д не добре
ако не ми беше тъпо и не ме мързеше,шях пусна тема
Заваля и ми се прецакаха всички планове. Ама може би е за добро ;D ще уча, съвсем подходящо време за спане,ще направя малко тренировки и така ще ми е .
толкова ме зарадва снощи<3. нямам търпение да го видя в понеделник)) дано ми пише пак .
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
В унисон с дъждовното време ми е доста лениво, а трябва да уча ... После треа се въведа във вид и да излитам от нас.
Още няколко дни и ще се видя с един приятел, който не съм виждала вече сигурно половин година ... проклето разстояние ... А след месец и малко ще се видя и с един човек, който ми е много скъп и направо нямам търпение![]()
Тъкмо се събуждам.
Балът ми мина супер, с най-прекрасния кавалер и много други хора, важни за мен.
И в главата ми звучи още Тони Стораро :Д
Сега стягам багаж, не знам какво ще правим на морето в този дъжд.
Ама ще се цопна, ПЪК!
Нда.. още ме боли главата.. Изглежда са се мъчили да ми вземат бутилката от ръцете, но не са успели ;хх Щях да ходя на бал.. ма няма ;д
На всичкото отгоре ТОЙ ме ядоса страшно много снощи ;х
Последно редактирано от dream1707 : 05-25-2012 на 14:46
Днес имах доста динамичен ден и това ме откъсна малко от снощния филм. Но наистина съм много наранена. Просто не мога да реша дали има смисъл да говоря или не. Той никога няма да ми има доверие.
Хубаво ми е! Утре ще ходя на прием в посолството, ала бала, а после ще се плицикаме с компанията в някое езерце и ще се припичаме на слънце. Нямам търпение![]()
"По него не просто си паднах,по него пропаднах" ... или нещо подобно беше,цитат от фейсбук.
Колко ми е лесно и в какво блажено спокойствие живея,когато той е далеч и аз едва ли не съм приела,че е покойник и как цялата се разтрепервам,точно като видяла оживял мъртвец при всяка една негова (напълно случайна) поява.
И колко майсторски успявам да поддържам невъзмутима и уверена физиономи,тип "английската кралица на прием" в такива моменти.
И слава Богу,че той е в пълно неведение колко усилия ми коства всичко това.
........................
Съдбата има пръст в такива истории...среден пръст.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Изморено и ме мързи да се глася багажа.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ЗЛЕ!!!!!! Не съм го чувала от известно време, побърквам се, искам да го чуяискам да го ВИДЯ , ИСКАМ СИ ГО!
Деба, не знам притеснявам се вече! Да се ядосвам ли?! Да се притеснявам ли?! Не знам,реве ми се...
maDamn
http://www.youtuberepeat.com/watch/?v=JZNCrLV8W_M
Ей така се чувствам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ау пак да пиша ^^ ... че до ей сега бях навън с него и всичко мина 6+, оправихме се ... сега ми е сънливо ии ще спинкам
Зверски ми се спи и даже кафето не помага, а мрачното време навън допринася за трудното събуждане. Мисля да се разсънвам до към 8 и после ще се захващам със задачите за деня. А денят се очертава да бъде монотонен, скучен, скучеен... Че и няма да го видя да ми оправи настроението... Всъщност, даже не знам дали изобщо ще го видя в близките седмици, 'щото се зареждат от тегава по-тегава седмица и ще съм затрупана с всякакви бумащини. Не е честно.
Иначе в момента се чудя и дали съм невероятна късметлийка, или невероятен карък; дали наистина, каквото си поискам, го получавам рано или късно, или е като на рожден ден, когато виждаш готината опаковъчна хартия и панделката, и разопаковаш с трепет, а се оказва някаква пълна простотия вътре, плюшена овца примерно. То няма какво да го мисля, де, времето ще покаже дали съм била с осезаема загуба на разсъдък, или съм взела, че съм уцелила в десятката със затворени очи. Дотогава мисля да се забавлявам подобаващо.
Още сънено. Имам нужда от храна и кафе. Не сънувах мъртви хора за разннообразие, което си е цял напредък!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."