- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
so so.
продуктивна съм и се движа що-годе добре.
жегата си играе с кръвното ми, но докато има вода, всичко ще е наред:Д
опитвам да се движа по неговата игра и засега успявам. аз съм по-големият инат, а също така съм и момиче. крайно време му е да го разбере.
плува ми се.
И аз така.
Наполедък тоооолкова неща са ми в главата, че е някаква руска салата вътре.
Мисля за 101 неща едновременно.
Радвам се, че няма нищо сериозно, защото иначе щях сама да се прецакам по някакъв начин с тая бъркотия.
За сега най-лесно ми е въобще да не мисля.
И спря да се върти за миг земята..
Добре съм вече, ще излизам и ще ходя на плажче след малко,
веселичко.![]()
Настроението ми е прилично..
Хъх.. ще излизам малко като стане по-хладно на шопинг, че имам да си пазарувам тва онова..
Ми... много пък искам да си го гушнаа... :/ whetever ще се преживява някак .. ВСИЧКО!
И къдее е драмата.. ние двамата .. а в средата тя тъпа и грозна :ДД <3 мхм ндаа :д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Беше хубавко и спокойно на работа. Сега се хващам да си направя тренировката, да се изкъпя и да обядвам.И довечера ще сме си двамата. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изглежда съм толкова невзрачна и противна, че дори не ме удостои с честта да ме погледне. Мдам. Ще го преживея. Отивам да чистя, че стаята ми и без това прилича на бардак.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ходих и си оправих документите - от понеделник на курс!
Имам шоколад , сладки и кола в изобилие. Братовчед ми има рожден ден ,да ми е жив и здрав.
Хубаво ми е . Заслужих си мързелуването,довечера пак ще се метнем на разходка с мама, ах как обичам да се разхождам с нея...
та така...само не мога да измисля хубав филм да си дръпна,предлагайте-нешо да е гимнастика за мозъка,а не някакъв шит плийййййз,плийййз
maDamn
Бахти скапания ден.. Имам чувството,че всичко против мен върви :/
Утреееееееееееееееееее ИЗПИТпоследееееееееен ИЗПИТ
Едва се побирам в кожата си...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Горещо ми е , горещо ми е, горещо ми е. Но пък ми е някво яко. Днес след тренировката ще излизаме по женски...ах колко обичам !
^^ Lola rennt
Кефя си се инак. Почвам да се очовечвам или поне да добивам представа каква бях преди.
Продължавам естествено да си набивам яко филмите в главата, че ми липсва по някакъв извратен начин, обаче... Обективно погледнато, събитията от последните месеци, месеците без него, когато постоянно бях ангажирана с някви проекти и пътувах напред-назад, ме накараха да осъзная, че ми е по-добре без него. Е, няма го онова гъделичкащо чувство в корема, но пък кому е нужно? Кому са нужни глупавите усмивки, празните приказки, обвързани с бъдещето, цялото оглупяване въобще? Не съм такъв тип, никога няма и да бъда, обичам да играя на сигурно и да го карам лежерно, вместо да получавам морска болест при всяко вълнение и да се лъкатуша между "може би/или". Нормално е да ми липсва - не толкова той, колкото емоцията, енергията, която ми донесе, но определено, ако имах правото на още едно желание, нямаше да пожелая да ми се случи втори път.
Хубавото е, че разбрах, че мога и без него. Мога всякак. И съм щастлива.
ДоволЕН съм от шопинга ^^
Дам.. всичко е в коралоово <33 yeep ;*
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Добре съм. Току що се прибрах, страшно изморена, взимам един душ и изчезвам отново на кафе.
Майка ми ме издразни мега много, ама то това е ежедневие и не ми се занимава да й обръщам внимание. След два месеца ще я видя какви ще ги говори.
чета чета чета имам много неща да видя и утре да ги тествам
Къде ми е мястото?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
на хладничко пред климатика?
купих си поредните обувки, красивки са
режимът ми започва добре, ям малко и здравословно пък не съм гладна
много ме болят петите
днеска пак ще ги мажа с кремче пък дано поразминат до утре,че не мога да стъпна от болка
след малко лягам да гледам сериалче,че и без туй ми е топло и не ми се седи на компютъра
За пореден път се радвам сама на себе си.
Утре обаче ще ми е странен ден. Ще ходя на място, на което не съм стъпвала от 11 години.
А там толкова лоши спомени имам...
Надявам се да издържа. Отивам утре и край. Второ и последно ходене. Вярвам в това.
И спря да се върти за миг земята..
обичам я! просто искам да и го кажа точно сега, ама сигурно още спи
нямам търпение да мине този ден и вечерта да сме заедно в тях
обичам петъците
Да пътуваш в тия жеги с БДЖ-то - просто очарователно.
Малко ми е притеснено отново, но се надявам всичко да мине добре.
You are broken, I can fix you...
СТРАХОТНО се чувствам! Линкин Парк с нов албум и страхотни песни, ще си четя поредната книга на Стивън Кинг (2 книги по 500 страници прочетох за 2 дена хаха), и него го има, и ми е просто невероятнооооо.
Поздравчеее за всички вас:
http://www.youtube.com/watch?v=dxytyRy-O1k
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-06-2012 на 08:04
Станах преди няма и час, а вече - изпрах, измих пълната мивка,която ми бяха оставили, избърсах праха,оправих леглата,сготвих си и сега ям...ебаси
Добре ми е.Нищо специално.
maDamn