- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Много ми е изморено..прибрах се късно, а сега съм на работа. Изобщо не знам как ще избутам и този ден. Броя дните до мечтаното море !
толкова лесбийски сцени имаще снощи , че ми се повръща и днес бахти
супер жегата ми е, ужас, пак съм надебеляла. и то точно преди морето, е*и му майката ;@ знаех си, че не трябва да се 'награждавам' за завършването с тия боклуци, ама.. и сега трябваше да съм на HMSU фест зарядката, ама някои хора ме забравиха, а сама не ми се ходи.. леко съм сдухана и хич не ми е весело, което не е добре, след 2 дни заминавам на дългоочакваното море бахти, а не мога да се зарадвам като хората.. :/
то и зимата е същият ташак. изключвайки варианта за собствен превоз, единственото предимство на пътуването с бдж пред това с автобус е, че поне във влака можеш да се нагласиш що-годе удобно, абстрахирайки се, разбира се, от смрадта и мизерията, докато в автобуса ти изтръпват седалищните, а и всички други налични мускули.
спах до късно, закусвах подобаващо, измих чиниите, врътнах спортно една пералня, после гледах филмче и пак подремнах... домошарско ми е едно такова и днес няма да се излиза, освен ако не ми щукне нещо друго, но надали. и без тва още ме цепи главата от вчера. вкъщи е хладно и тъмно, щото съм си пуснала щорите и е такъв айляяк... нищо общо с отвратителната жега навън. мисля да сготвя и после ще си подкарам някое филмче, че пак съм си напълнила папката.
днес беше заплануван за гуляй вкъщи, но в крайна сметка пак бях навън в най-голямата жега.
случват се някакви неща на хората покрай мен. всеки чака/предусеща някаква промяна, усеща нуждата от такава, но е с вързани ръце, поради хиляди неясноти (за себе си, желанията, света). това е апокалиптичното на 2012. умирам(хах!) от желание да видя какви ще сме след рождения ми ден. по-красиви, по-добри, по-одухотворени, чисти, нови. ох, оптимизмът ми се обажда:Д
правя твърде много крачки в неговата посока и го осъзнавам. не мога да го чакам повече, а се опасявам, че отмина ли веднъж, няма да го погледна по този начин втори път. познавам се. в това отношение съм постоянна.
любопитство ли е, че се вълнувам какво става в съзнанието/душата му, или форма на загриженост - не зная. не ме и интересува всъщност. изпитвам потребност да общувам с него точно сега. това не се случва по желания от мен начин. ще се повъртя още малко и пак ще се загледам в моите си хоризонти.
ягоди, банан, ванилов сладолед = РАЙ<3
Сутринта ми беше доста криво, а сега ми е по-скоро мързеливо. Горда съм, че си направих прекрасно вкуснички спагети преди малко.
Щастлива. И много изморена. Днес беше интересен ден.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Айдеееееее нащееееее ! Мръсните янки нямат шанс !!!!!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Кухо ми е някак...Чувствам се така,все едно някой е метнал подпалена главня върху собственото ми леговище,което поради някаква злобна случайност е със сламен покрив и таван от дървени летвички.И сега-ами имам избор между това да застина в очакване огънят сам да си изгасне или да се "приспособя"(и междувременно да се трансформирам в рагу) ... или да си търся нов дом.
Защото моят очевидно е на път да се превърне във вонящо и окадено пепелище,заринато с хвърчащи останки и полуопърлени глави на красиви в миналото кукли...
Друг път ще знам,че къща се строи от здрав и незапалим материал(що ли па не се сетих по-рано..."Трите прасенца" уж е популярна приказка из наще географски ширини ;/ )
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Искам да го прегърна.
Яд ме е, че днес не го направих.
И спря да се върти за миг земята..
Влюбено!
Странно!Краят на една ера в живота ми е тук, а аз не го осъзнавам. Може би ще живем в София.Може би ще живеем тук.А може и някъде другаде. Чака ме работа, а ми се ходи на море. Много ми е лошо всеки ден,умирам от тази мигрена.Ниското кръвно ми разваля диетата с тези шоколади.Жегата ме убива , а искам да тичам и скачам,че да отслабна най-накрая!И все пак мога да кажа,че животът е прекрасен!
Обичам го! Винаги съм знаела,че го обичам. И не ме плаши факта,че мисли да ми предложи брак.Обичам го!И изглеждам добре в бяла рокля
Нещо не ми е добре.Паднало ми е кръвното...освен тва не ми е психически добре.Имам огромна нужда от него.Искам просто да съм щастлива.
maDamn
Липсва ми. А се видяхме вчера. Апф. Дано утре го пуснат и се видим, дори да е за мъничко. Иначе съм си окей. Цепи ме глава, но nothing new under the stars.
Имам странното усещане, че нещо предстои да се случи.
Цялото ми същество е напрегнато и чака.
Странно.
уф, че вкусна супичка ми е направила мама
утре и аз ще си направя
искам да си оползотворявам времето, но жегата ме изморява за каквото и да е
пф
поне си се наприказвахме с нея, та ми е по-добре сега
ходи ми се на плаж, а няма с кого
бива ли да са толкова бели, в цикъл или имащи да учат тия хора?!
май накрая сама ще си отида, и без туй ми е на 5 минути..
мъжки полов орган за всички катаджии, аллах да ги обладае дано
мъжки полов орган и за доброволеца от витоша, на който оставих мотора си, само и само да ми го върне със счупена манивела. не спряха да ме обеждават как ще са ми го върнели като нов, а то к'во стана? дге, както и нямам застраховка... парите ми за море ше отидат в ремонтизаеби.
като зарежем факта, че още ми е тъжно за него и че ми липсва супер много, се чувствам добре.
преди малко се прибрах и не, аз изобщо не съм пила
оф, натъкнах се на супер якия барман. много ме кефи
аааааай утре цял ден на басейн, бе нека ми е зле <3
http://ask.fm/iwwkaa
Махмурлия. Но пък беше доста весела вечер.![]()
btw Никога не съм мислел, че палецът ми ще се подуе и ще ме боли от... игра на Плейстейшън.![]()
Welcome to the Jungle...
Мх...от сутринта ми почна накриво леко,ама ще го преживея. Иначе след малко излизам с мамето на пазарувки :d яху...оттам каквото сабя покаже. Нямам никакви планове.
maDamn
Днеска ще ходим наляво надяснопоне няма изгледи да е адската жега засега, пък ще видим. Искам я!
хм отделно ми се зародиха едни идейки в главата хмхм
Дано днес си го видя. <333 Дотогава пък ще маем гащи с една приятелка по СофияТАХубавко ми е.