.
Затворена тема
Страница 64 от 120 ПървиПърви ... 145460616263646566676874114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2977
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Жалко за пеперудките

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не мога да се позная. Изпитвам ужас от бездействието и липсата на ангажименти в последните 3 дни. Аз, безупречно безделничещата, спящата по 10 часа в денонощие, прекарваща дните си предимно под/над завивките, сега се чудя как да си запълня времето. Даже чистя, само за да се занимавам с нещо.

Ако утре не започвах работа сигурно щях да се побъркам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Мноооого по-добре. Мизерният вирус не успя напълно да ме събори за дълго време, по-силна съм от него :Д. Има си и едно предимство да съм тук - винаги мога да поседя навън и да е спокойно, особено по това време, когато не е горещо. Само дето трите сезона ми бяха малко, а за другите трябва да чакам...жалко.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мдам, днес беше малко кофти ден. Откраднаха ми колелото, ама аз съм си виновен де. Не биваш еда го оставям без надзор. Ще го преживея и обичка на ушето ще си сложа.

Иначе се видях с пилето, той е на София рокс днес. Утре ще се видя и с нея и всичко ще е чудничко И после ще имам още еидн почивен ден, който се чудя как да оползотворя.

Абе.. добре е като цяло.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Irti
    Тъжен, тъжен.

Преебаха ми се плановете за утре, а щяхме да си изкараме супер.

Кофти, кофти, ама всяко зло за добро. Предполагам..

Мега фен Аватара на Зайче..
    ахах значи през деня - пълен айляк. Бях на басейн с най-големите пичове. То не бяха изцепки от рода на "златните момичета на Нешка Робева" до "Искам ти очилата, МА, пикло"
    Яко смях като цяло. Още ме боли онова място, където боли като се смее човек
    После малко се скарах с мама, ама поне бързичко се оправихме.
    И все пак той си ми липсва. Дано плановете ми за рожденния ден се осъществят, че не знам иначе..
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не мога да се позная. Изпитвам ужас от бездействието и липсата на ангажименти в последните 3 дни. Аз, безупречно безделничещата, спящата по 10 часа в денонощие, прекарваща дните си предимно под/над завивките, сега се чудя как да си запълня времето. Даже чистя, само за да се занимавам с нещо.

Ако утре не започвах работа сигурно щях да се побъркам.
    все едно слушам себе си
    аз-мързеливото същественце, обичащо да си лежи и да не прави нищо, искам работа
    изчистих вече, няма повече какво..
    и няма и работа
    утре май ще уча..като си остана и сама вкъщи и да видиш как ще уча посред лято, щото ще умра от затъпяване накрая

искам на басейн
    дано успея да ги убедя за некст уийкенд
    скоро идва и голямото излагане-САТ без подготовка
    нищо де, таман ще си разпечатам утре няколко теста и с климатичето и чаша кафе почваме да размазваме български ханове и царе!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на NambyPamby

кур за тъпия ми телефон, който се бъгна и в резултат на което ми се изтри... абсолютно всичко. чак сърцето ме заболя.
    кур и за ония олигофрени с бормашината, които дори и в неделя дрънчат.
    кур и за неделите, че след тях идват понеделниците.

важното е, че дните поне се нижат бързо и ще зачезвам скоропостижно.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Доволен, прекарах си готин и разнообразен ден, послушах момчетата с оръжията и цветята и сега ще си почина качествено.

хохохо, току-що открих, че и от новото ми вкъщи се чуват концертите.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 07-08-2012 на 21:19
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Искрено се надявам да не говориш по адрес на твоя.

Добре ми е, направих си следобеда готин въпреки някои фактори. След малко отивам
    да си напазарувам козметика и всичко ще е 6.
    Не, не ставаше дума за моя, а за един "приятел" Както ида е, карам по темата
    Изморена съм и ми се спи яко, утре ще се става рано и как ще изкарам до 2-3 през нощта и на идея си нямам. На фантазия отвсякъде ...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Сутринта в 8 треа да съм в техническият,в 9 ми е изпита...подготвен съм вече,всичко съм си взел и т.н. ... дано се справя,трябва да се справя добре и да вляза в техническият...Този изпит ми е по тегав,дано ми се падне метален предмет а не някой прозрачен,че ще ми се....другия ми е малко по спокоен,ако не ми се падне да правя някаква по скапана цветна,няма да имам проблеми,но сега съм насочил мислите само към рисуването,цветната ще ми е в мислите след като мине първия ще имам един ден да пренасоча мислите и сряда...некст

Айде пожелайте ми успех
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на xoxi
    Добре бе, защо не съм в леглото? Айде някой да ми каже.
    Трябва да ставам след 4 часа... 4!!!!
    Трябват ми поне 8 часа сън, за да има живот в мен.
    Пътят ми е 1 час, който спокойно мога да проспя. Станаха 5 часа сън.
    Ами другите 3???
    Реве ми се като си помисля, че ще ставам след малко, ще трябва да си стягам багажа (да, мързеше ме през деня), ще трябва да пътувам, цял ден да работя и цяла нощ да празнувам. В период съм, в който изпитвам болезнена нужда от сън.. и в същото време страдам от упорито безсъние.

И ако още една от тея бубки малки ми се залепи за монитора ще полудея съвсем.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на cyclops
    Ето как един уникален концерт на Guns'n Roses може да ми оправи настроението! Бяха блестящи, макар и без Slash. Супер, супер яко ми е и еуфорично. Не знам как ще спя, не знам как ще ставам рано ама майната му !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Успех на изпита рейсърче. Да ги изкъртиш.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    В мой 'шок' съм си.
    Искам да си взема последните изпити.
    Искам да си изкарам стажа.
    Искам да се занимавам с нещо, защото ...че чувствам тъпо (меко казано)
    Понякога се чувствам тъпа. Много тъпа.
    Понякога си мисля как нищо не ми се е случвало, как стоя на едно място или си въобразявам, но каквото и да е, явно искам повече, много повече от себе си.
    Щастлива съм. На някакви кратки моменти, но прекрасни моменти на щастие. Чак се плаша. Не искам да губя източника си на щастие.
    Все едно съм открила топлата вода по някакъв романтичен начин.
    И все едно е дълбоко, дълбоко езеро, в което затъвам все повече и повече и...
    Не искам да мисля.
    beautiful
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Айде пак понеделник, пак на работа Ще я чакам да ми звънне днес да се разберем за вечерта. И ЛСто и ме разсмя днес, I told her

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    След два дена почивка съм готова за работа вече,но предполагам,че днес ще е спокойно все пак първа смяна.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Очаква ме ден на тичане по автобуси и оправяне на документи и бумащини. Да се свършва и да си влизам в релсите, че нерви не ми останаха вече.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Станах, ще си хапна нещичко и след това ще почета малко листовки ,че в 5 съм на курс - йепиии.
    Иначе за днес задачите ми ще са малко, така че ще мога и да си почина.
    maDamn

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Лятото горещо много е добре, слънце весело пече, скара, бира, плаж, море, нямаш грижи - лято е! лялялял Днес най-сетне се наспах. Следобед съм на плажче и така. Въпреки, че исках да работя тая година, плановете ми не се осъществиха и ще е айляк отново. Искам вече да покрия тия неплатени участия и да почна с платените, за да изкарам някой лев. Ама сама съм си виновна аз, че не ходя да пея другаде, както и да е. Чувствам се... щастлива и удоволетворена.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Зайче..
    тъпо гадно лято
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Irti
    Не е нормално толкова да ме е яд още. Направо вчера, като пуших последната за преди лягане ми беше тегава. Гледах огънчето как догаря и бахти тъпнята. Можеше днес да съм далеч, далеч..

Ходих досега да гледам една кола. Някакъв смотан кадет ти казвам, че като му вкарах два шута на праговете и падна една кофа ръжда. Тръгнал да ми го хвали.

Мама му глупава. Да еба и нещастието дето е. Да се еба и в каръка дето съм. Пичка му лелина. Направо ми идва да си изскуба брадата и косата от яд.

Мега фен Аватара на Blab
    ами, по-добре.
    интересно е как космическите енергии правят всичко възможно да те насочат във вярната посока, колкото и да им се мяташ и инатиш:Д снощи се върнах към стар текст, за който бях решила, че му е минал моментът. е, грешала съм, идеално сублимира напрежението ми. с творческите си амбиции т'ва лято не знам къде ще му излезе краят, но ще гледам да не го мисля много. нощес сънувах реалистични кошмари за раздели и сбогувания, които предусещам от доста време насам. обичам ги и това е моя любов, усещане, което изпълва моето същество. всичко останало не зависи от мен по никакъв начин. променям се. пораснала съм. не е по ужасен начин. приближавам идеята за себе си. дано успея да се стигна. довечера керуак и буковски за моето настроение. идеалното сбогуване. може би не мразя краищата, както обичам да твърдя... всичките ми сбогувания са прелестни - замислени, концептуални, вдъхновени... дали хората ме помнят с краища?

Повече от фен Аватара на antineutral
    Нелепо е просто как човек може да изгори с пари уж с идеята да си ги спести...чукаш го от едната страна то се пука точно от другата на 180 градуса от трън та на глог...

anonymous708973
    Guest
    Хм. Любопитно ми е.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-09-2012 на 09:43

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си