- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Днес имах доста динамичен ден и това ме откъсна малко от снощния филм. Но наистина съм много наранена. Просто не мога да реша дали има смисъл да говоря или не. Той никога няма да ми има доверие.
Хубаво ми е! Утре ще ходя на прием в посолството, ала бала, а после ще се плицикаме с компанията в някое езерце и ще се припичаме на слънце. Нямам търпение![]()
"По него не просто си паднах,по него пропаднах" ... или нещо подобно беше,цитат от фейсбук.
Колко ми е лесно и в какво блажено спокойствие живея,когато той е далеч и аз едва ли не съм приела,че е покойник и как цялата се разтрепервам,точно като видяла оживял мъртвец при всяка една негова (напълно случайна) поява.
И колко майсторски успявам да поддържам невъзмутима и уверена физиономи,тип "английската кралица на прием" в такива моменти.
И слава Богу,че той е в пълно неведение колко усилия ми коства всичко това.
........................
Съдбата има пръст в такива истории...среден пръст.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Изморено и ме мързи да се глася багажа.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ЗЛЕ!!!!!! Не съм го чувала от известно време, побърквам се, искам да го чуяискам да го ВИДЯ , ИСКАМ СИ ГО!
Деба, не знам притеснявам се вече! Да се ядосвам ли?! Да се притеснявам ли?! Не знам,реве ми се...
maDamn
http://www.youtuberepeat.com/watch/?v=JZNCrLV8W_M
Ей така се чувствам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ау пак да пиша ^^ ... че до ей сега бях навън с него и всичко мина 6+, оправихме се ... сега ми е сънливо ии ще спинкам
Зверски ми се спи и даже кафето не помага, а мрачното време навън допринася за трудното събуждане. Мисля да се разсънвам до към 8 и после ще се захващам със задачите за деня. А денят се очертава да бъде монотонен, скучен, скучеен... Че и няма да го видя да ми оправи настроението... Всъщност, даже не знам дали изобщо ще го видя в близките седмици, 'щото се зареждат от тегава по-тегава седмица и ще съм затрупана с всякакви бумащини. Не е честно.
Иначе в момента се чудя и дали съм невероятна късметлийка, или невероятен карък; дали наистина, каквото си поискам, го получавам рано или късно, или е като на рожден ден, когато виждаш готината опаковъчна хартия и панделката, и разопаковаш с трепет, а се оказва някаква пълна простотия вътре, плюшена овца примерно. То няма какво да го мисля, де, времето ще покаже дали съм била с осезаема загуба на разсъдък, или съм взела, че съм уцелила в десятката със затворени очи. Дотогава мисля да се забавлявам подобаващо.
Още сънено. Имам нужда от храна и кафе. Не сънувах мъртви хора за разннообразие, което си е цял напредък!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
^ Защо се учудваш въобще?
Сънено ми е още. След малко ставам, оправям се и отивам на пустия му прием. А след него ще се забавляваме с компанията![]()
Same shit , different day! Няма такова сдухано същество като мен в момента, дано до края на деня има напредък,щото тогава вече не знам какво ще направя!!!
Отивам да си излея гнева върху фитнес уредите, барем поне енергия имам кат за 3ма.
maDamn
Щастливо ми е, обичам да се буди до мен. Тооолкова е сладка <3![]()
Имам си нови дрешки от зиг-заг, празнувахме си 1та година + РД на сестра му, нагушкахме се, секс... въобще... <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ох. Т'ва е единственото, което мога да кажа.
размазах се много много много. Сега си лягам, за последните 72 часа имам не повече от 6-7 часа сън и вече започва да си личи.
Но наистина беше епично. Особено вчера... Леле-мале, това момченце направо ме побърка. Ахх.
неутрално ми е някво.. понее не ме боли главата днес![]()
Изключително зле ... няма и как да е по друг начин, след като няма да видя приятелката си в следващите 3 месеца и половина ...
Що годе добре, след като се убедих, че ще имам около 5,1 като оценка на НВО-то по математика и като слушам песента от мнението на IseeDEADbodies нещата изглеждат по-добре.
майка им на абитрентите от тея клаксони не мога да си пусна филм
забраих как е тея дни щото се мотах навън майна
Много съм разсеяна. ;(
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
СУПЕРСКО МИ Е ВЕЧЕ!
Гледам мача с Лалетата и хапвам десерт.
maDamn