- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Последният петък 13ти ми беше отвратителен ден.
За сметка на него, днес всичко ми върви перфектно.
Събудих се спокойна, успях да си свърша задачите преди да напече жега, в библиотеката съвсем случайно попаднах на книгата, която търся от около година, котката ми е спокойна и ми дава да я гушкам.
И на мен ми е спокойно и щастливо.
И спря да се върти за миг земята..
Чувствам се ужасно. защо? лято е, нали се предполага да съм в мега якото насторение, какво ми става тогава -.-
плаче ми се, крещи ми се, ужасно ми е.
Не мога нито да плача, нито да крещя. защо просто не мога да се разрева и да ми мине, ами трябва само да се чудя как да не мисля за нищо. на гърлото ми има толкова ужасна буца. трябва след малко да изляза да свърша някои неща, но нямам никакво желание.
Тъпо ми е, много. какъвто и филм да си пусна, буцата си е там. не разбирам кво става с мен, защо се държа така, никога не се държа така.
ох...
Учих, учих... Писна ми. Направих си упражненията, поизпотих се яко. Хладния душ ми дойде супер добре.Сега се каня да обядвам някога, но първо да допиша дневните грабливи птици, че ме чакат и нощни, и бозайници после. Довечера ще си го видя и ще видим какво ще правим. Разхожда ми се, но май е прекалено горещо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
тва стана бахти дненика - всеки се оплаква , нищо , че на никого не му пука за нищо
иначе , айляк съм. вчера големи бели можеха да станат , но се размина. днес е моят ден
Ужасяващ ден. Изхабих стабилно количество нерви, шопинг терапията ми пропадна, горещо ми е, мързи ме и съм гладна. А, да, и ме боли оченцето.![]()
You are broken, I can fix you...
Много доволна :Д Имам си два чифта нови обувки. Коремът леко ме наболява и трябваше, разбира се, да се скарам жестоко с майка ми, но не успя да ме ядоса.
Everything changes, but beauty remains ...
Продължава да ми е сдухано. Е в такива моменти ми се иска да съм си обратно в Швеция. Или където и да е било, просто да е по-далеч от тук. От тях. С него под ръчичка.
Тъжна съм, щото нещата все трябва по един и същи начин да се развиват независимо колко се старая. Утре да се надяваме, че ще се навият на един купон, за да забравя за 3 часа поне сичките шитни и да съм хепи.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Имам си бисквитки с мак и бира! <3333
Успяхме да се видим днес с Прекрасницата и да си побъбрим по женски и се чувствам страхотно. Зарежда ме с позитивна енергия и обикновено след събиранията си с нея кипя от енергия.
Сега планувам да се захващам да чета, че съм набарала баси яката книга и да си почивам, че утре... ще бъде тежко.
Последно редактирано от NambyPamby : 07-13-2012 на 17:36
Следобедът бях във временна депресия :Д е,като ме види човек в това състояние,ще се притесни,ама на мен бързо ми мина (: тъпо ми е,мисля да послушам музика.Имам чувството,че една от приятелките ми се крие (може и не от мен нз,не отговаря). Жалко, а мислех днес с нея да се разходим,приказваме и споделим кво ни вълнува :Д.И една мисъл ме не оставя,нямам нищо против тази мисъл да ми е у главата,и без това ме вдъхновява :д
Това ме довърши. Искам да плаша, да крещя, да чупя... не .. не е истина. Писна ми. ;((
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Самотна се чувствам...и още доста неща,но какво да се направи...
Мне, хич не умирам от скука.
И спря да се върти за миг земята..
Чувствам, че не се вписвам в тази картинка все още.
Защо приема тишината за неловка? Аз обичам да ми е тихо докато пътувам.
Не обичам да спя без него.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тооооолкова ми е изморено. И трябва да се тутря с кака ми и брат ми на басейн. Апф. Май отново се очертава спане върху шезлонга под чадъра.
Искам си го. Липсва ми.
Очертава се да бъде един хубав уикенд с нея![]()
Излюпих се :Д
Като цяло съм заредена с енергия,оптимистично настроена,размечтано ми и така![]()
ох, сънувах еба ти якия кримкатрилър!<3
ще дойде време, ще напиша и нещо такова. или да поснимам. ех, богат вътрешен живот, ех:Д
иначе планувам днес да си довърша започнатото и да се разпратя. евентуално ще изляза да пийна нещо с разни хора, ако ми го предложат красиво:Д но, честно казано, предпочитам днес да се погрижа за себе си. имам малък рожден ден и го заслужавам!:Д
утре по графски се изнасям към морето, че в София вече не се диша. това е.
Мм пък аз неможах да спя
и се чуствам ужасно , ходи ми се на море/плаж/планина а няма с кой ;(
Събудих се-ебаси жегата.
Станах- още по-голяма жега.
Оффф мислех,че ще ми е по-криво, а всъщност не ми е- приемам фактите.
Ох,мисля да закуся след малко и да си гледам кефа и да си чета правилник и листовчици.
maDamn
Това време е ужасно. Нищо не мога да правя. Не ми се спортува. оффф...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
*мрън*
нежничко ми е
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.