- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Искаам още очите ми да светят нощем...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Плаче ми се...Той пак замина.Пак ни остави сами.Точно на имения си ден.Прави го всеки път. Но някой ден ще си го върна тъпкано.
![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Искам да правя нещо различно, но е прекалено горещо и просто съм се разплула с ДЗП.
ПП. Ако на някой му е хрумнало да меша мюсли с ДЗП - недейте.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мързеливо ми. На вънка е адската жега, а аз съм се заканила след 20 мин да излизам кафе да пием с една приятелка. И утре мъжо се прибира, кеф кеф кефСамо какво съм му намислила лелей ...
И аз да се оплача, че човечето ми се завръща чак след една седмица. Това е ужасно много време.
Иначе ми е мързеливо такова, нямам желание да правя нищо. Цял ден си бездействам.
You are broken, I can fix you...
бЕх на изпит за нбу, да ви кажа, 'ич не е толкова лесен, колкото го изкарват, поне някои компоненти.
ама нещо като си видях бъдещите колеги и съм no-no
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
С тея хапове не мога да спра да ям. Ш' се пръсна вече. Скучничко ми е, а не се сещам кой филм да си сваля... И си го искам ПЪК, ама няма ПЪК. Утре последен ден на работа...
Жегаво...малко релакс на село и се върнах ся в къщи,трябва да чакам резултатите,току виж все пак съм станал студент с друга специалност.Ся ще умирам от скука ама...
>>DjBelev<<
Боли ме гърлото и корема. Изморена съм. Изтощена.
Една дружка ми каза, че вече си е в България и съм щастливо, че ще има с кой да се разкарвам, макар че си пада леко несериозница, ама нищо, все е нещо. Иначе ми е самотничко. И прекалено мечтателно.
мф
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Сууупер изморена, ама ми е хубаво. С моя пропътувахме 600км днес ей така само за единия плаж и утре пак заминаваме на море, тоя път в другата посока. ;д
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Въъъъъъъъъъъъъъйййййййййй , каква вкусна супичка сготвих. Много съм доволен от себе си ^_^ !!!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Днеска е уникално отвратителен ден....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Дриймър, тъй ще стане. Подозирам де :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Изморена и май се разболявам, цял ден ми е зле. :\ Скучно ми е, прави ми се нещо и никак не ми се ляга, а и както се очертава- няма да си спинкам в леглото :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Чувствам се... щастлива, притеснена, изморена ии се страхувам.
Не знам.. това, което ми се случва напоследък е едно от най-хубавите неща в живота ми, самото чувство - да се чувстваш на място, себе си и горд с това, което си постигнал е неописуемо. Не те свърта на едно място, после си казваш - naah, not a big deal, а след това осъзнаваш, че всъщност си е голяма работа, след като си се стремил, именно, да постигнеш това.
Чувствам се повече от щастлива, а това не се е случвало от много време насам, притеснена съм за него с всички тези истории с болници и жеги.. но, да, оправя се. Ще се оправи.![]()
Радвам се, че по някакъв начин успя да изкара оптимистичната ми страна, при положение, че бях заклет песимист. Мисля го твърде много, overthinking shiz.
Страх ме е да не загубя всичко това - това чувство, тези моменти и този човек.![]()
Да минава тоя ден и да идва вечерта по - бързо....
наспах се,но пак не ми се ходи на работа..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.