- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Чувствам се нормално. Щастлива съм, че не се хванах на номерата на някакъв идиот.![]()
ебахти простите хора, ебахти чудото. как може да знаеш, че не си прав и да продължаваш да крещиш като луд :@:@:@
целия ми ден се провали, да го е*а :@
http://ask.fm/iwwkaa
yoo
момиче
Може ли да си такъв тъпак и да звъниш 1339 пъти, при положение, че ти затварят!!! Изобщо се се наспах.
Everything changes, but beauty remains ...
Много ми е хубаво. На морето беше прекрасно, прекрасно, прекрасно и се стига много по-бързо вече. Нямам търпение след 2 седмици да отидем пак и то за много по-гълго. Чувствам се презаредена и позитивна !![]()
Защо е толкова топло? Защо спах толкова много?
С това непланувано излизане няма да ми остане никакво време преди работа. Ама не можах да й откажа.
Липсва ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Човек да реши да си пръсне парите за дрехи, пък да не намери нещо подходящо.. Разочарована съм. :/
You are broken, I can fix you...
О да да да
И аз нямам търпение да дойде вечерта и най-сетне да си видя мъжаИ цяла вечер и нощ заедно
Нямам търпение! Направо вече броя часовете, но то си е нормално имайки в предвид, че с дни не съм го виждала поради поредната му командировка. А толкова много неща съм замислила
Особенно като отидем после у тях лелей .... Ще има секс маратон май
![]()
Била съм станала много затворена в себе си,че кога ли не съм била.То и аз вече не се понасям,ама какво да направя че не ми се излиза с тези хора,а съм далеч от мисълта да ходя някъде където не искам защото някой щял да ми се накриви.Ама както и да е ако нещата се развият по план друга седмица ще си стегна багажа и ще си почина малко.Но като знам как ми завършват плановете,само с идеята ще си остана![]()
Утре на басейнче ^^
Ами.. не знам какво ми става ... чувствам се зле няк'во ама.. ще ми мине вероятно ! :Д
За деня плюс: климатик, минус: изморителна репетиция
Just like it ^__^ :d .. damn it .. it's awesome <3
Откачих..
Искам да си имам едно съкровище в живота си и да му се радвам.. аз си го имам, но.. той не ме има за такова .. whatever.. преживява се .. за 2ри път е . СВИКНАХ!)
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не съм много добре. Не обичам тази дата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ахххх...момичетата не знаете какво искате...но трябва да контролирате всичко...а всичко изглеждаше обнадеждаващо,но явно пак няма да се получи...мислех че след скапания ми късмет на изпита нещата може да ми се наредят в любовен план,но явно ми е забранено да съм щастлив...
>>DjBelev<<
Много тежък ден с прекрасна вечер. Изписала съм n-страници. Остана малко. Взимам си и последния изпит и после пей сърце... Работа, хобита и него по цели нощи, а не само по за 2 часа дневно. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няняняняннянянян! Искам да се сети за меннн, ама той нямааааа и сигурно аз отново ще досаждам, най - вероятно... ако не успея да се стърпя. Утре пак цял ден в движение, лудница е с тая жега, днеска ебати захлаждането от 38 на 36 градуса...![]()
Избило ме е на размисли ... Дори мислех да пусна тема тук,нооо нали е тийн-форум нещата нямаше да се получат,защото темата е по-скоро за възрастни.Погледнах във форума на мамите и намерих няколко сходни и сега ги чета,че хич не са кратки.Радвам се,че има и други в подобна ситуация,защото наистина не знам как да реагирам при евентуално развитие на нещата ...
Тъкмо ми стана интересно ама ще трябва да лягам,че утре пак ще трябва да посрещам майсторите сутринтаПисна ми вече от тоя хаус,от тия майстори и от липсата на сън
Да свършват вече и да се наспя като бял човек!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Днес беше страхотен ден с нея. Аз.. се радвам все повече и повече че се намерихме. Щастливо ми е и доволно!
Иначе сега се мъча над една абстракция на 3Д програмата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
йейейейе и днес успях да се сдобия с цигара.. като стане 2-3 часа ще си я изпуша на спокойствие в банята *сън*
тъпото е, че няма да има с кой да говоря през това време, а аз много обичам да говоря с някой по телефона докато пуша сама в банята ^^
мф, <3
тттттой ми липсва ;(
и тяяяя ми липсва ;(
тъпо ми е, тъпо <3
http://ask.fm/iwwkaa
^^ Сладури,
ох преди малко се прибрах и ми е гладно,още не съм яла,якооо. Иначе ми е хубаво,щастливко едно такова![]()
maDamn