- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Вчера. Испански филм сякаш беше. Откраднати мигове. Обожавам ги тия моменти. Искам пак.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Безцелна.празна.
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Тъпо .
много неприятно настроение.много хора за виновни за него.чак отговарям на ника си
ПМСно ми е,вкисната съм и искам да се сбия с някого(и ако продължавам в същия дух,желанието ми ще се сбъдне в най-скоро време).![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Еми тъпо. Много тъпо.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Искам да я гушкам още. Утре! <3
Сънена :Д Тотално си разбърках подобието на режим, сега пак цяла вечер ще се чудя как да си убия времето. Поне поспап и съм по-свежа сега.
Everything changes, but beauty remains ...
Курви, баща Ви е тук... Ето как. Всяко едно женско същество по-добре изглеждащо, го виждам като сексуален обект..
КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!
Уморена. Днес се гмуркахме на адски красиви места и беше много забавно докато не попаднахме на една около 40-50м пропаст зад една скала и безброй много морски таралежи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Отчайвам се от т'ва колко съм ненужна и безполезна. И как си срах на метеното, и т'ва не може да не се спомене. Абе... няк'во ник'во. Отникъде нещо нормално, всичко е супер безсмислено.
Много странно се чувствам. Имам имен ден и бях забравила тотално. Пиша си хората и чакам него.![]()
Убийствено тъпо ми е.
Скапана съм.
Самотно ми е. От 5 дни тръгвам от празен апартамент и се прибирам в празен апартамент. Не ми харесва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много ми е хубаво.Макар плановете за киното да се провалиха,пак ми е супер весело,а това се случва рядко.Днес никой не може да ми развали настроението!
Просто се усмихни...останалото няма значение!
аааааав, щастие <3
обичам, когато съм щастлива ^^
http://ask.fm/iwwkaa
Тая мастия, ако не спре да ми се прави на света вода ненапита... определено ще реват майки. Адски ме дразни!!! Предложете ревлив филм, че имам нужда от малко разпускане. Твърде много негативи без обективна причина, то се е видяло, че без филм няма да мога да си излея всичко, а се притеснявам, че ако посегна към Марли и аз или Хачимото, може към 7 като се приберат наш'те все още да цивря кат' малко бебе...![]()
трябва да ми е щастливо, че се намерих с Него, най-накрая, беше най-прекрасния петък 13ти някога.. а сега ми е толкова тъпо и депресирано.. за кво трябва от началото да стават такива филми? знаех си, че не е добре да живеем заедно първите дни, ама така се случи.. ебати лагера, на 500км от вкъщи наистина падат задръжките на доста хора..
Тъпо...самото...и те така...чак ми липсват и скандалите...![]()
>>DjBelev<<
Уморено ми е, но иначе съм добре.Цял ден режа срези на криостата. Имам отпечатък от мозъци на ръката.
И довечера ще сме заедно и ще ядем сладолед... <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Големи жеги, голямо нещо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Някакво ми е никакво. ;/ Искам някъде далеч от тук,където никой не ме познава!