- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Надъхвам се. xDD
Реших да боря летаргията с тренировка за пекторалиси и кардио,ако ми остане сила(ще остане...ако не-влиза в действие тъй полезния режим "автоматик")
Лятото е прекрасно,а трансформацията ми "отвътре" е само въпрос на време.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Очертават ми се три дни извън къщи, така че силно се надявам никое същество да не ми развали представата за мини-почивчица. Искам релакс, майна, и тва е.
Отивам да стягам багажа, че след 20 минути се изселвам да събирам народа и да заминаваме.
Вътрешен мир. Искам само още едно последно нещо.
На кеф съмПия си следобедното кафе с ароматни лимонови бисквитки и нямам търпение след 1 час да си видя слънчицето и да се помотаме някъде заедно
![]()
От друга страна обаче нещо ми закъснява и тоя факт ме изнервя лекичко ... поне знам, че няма шанс да съм забременяла, ама пак ми е криво.
Хубаво ми е. Тренировката беше супер, после ще изляза с приятели, а те скоро си идват ! Иии още една седмица до морето))
тия два дни бяха най-порочните в живота ми , честно
иии...не мога да повярвам какво става в момента
полудявам, ей
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Супер се чувствам днеска.
Скъсах с един много мракобесен период в живота си тодей и ми е голям кеф в момента.Ще пиеме по бира с едни приятели,ще го отпразнувам.Знаете ли,все едно се ражда наново човек,не съм се чувствал толкова жив от много време.
hornyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
толкова е секси на тия токчета
мале
Изкачихме всичките 7 рилски езера. Изгоряли сме, уморени и просто думи нямам. Чувствам се страхотно. Утре ще празнувам имен ден с него и после с приятелки и ми е супер![]()
Уморен, а е видно, че нещата ще станат по трудния начин. Надявам се само хората, с които си имам работа да го разберат, в противен случай няма да се разберем дори по него.![]()
Бешее супер якияя рожден ден!!!!!! Жалко, че не можахме да останем до късно... :///
Караай пак беше супер яко.. ама алкохола ми дойде в повече май май .о.о :ДДД
Нищооо супер съмм на кеф... ама ми се доспаа :ДД
Не ми пука за никой.. и за нищо...
Верно, че като се разсейваш и спираш да мислиш за лоши работи и да се садваш..
Тряяя яко купон.. :ДД
АБее утре с тоя ш изляза ама.. бе ай як е :ДДД
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Изморена съм бая. Цял ден насам натам, а снощи съм спала има няма 4 часа и утре пак няма да мога да се наспя ... Е*ах го в късмета ...
Но майната им на негативните неща
Днеска мъжо ми има рожден ден!!! Ох само го чакам да излезне от банята и .... ще му се види тесен апартаментаА утре колко неща сме замислили ехе
Със сигурност ще си прекараме супер яко
Жалко, че ни се провалиха плановече за почивка тези дни, но нищо след седмица две и тях може да осъществим
![]()
Не може все аз да съм наказаната.Не се чувствам и виновна даже-та той ми е приятел.Няма да го видя после с години.А колко аз го чаках да се върне от дискотеките, а после да гледам как на снимки се прегръща с колежки.Но прощавам.Защо не се научи и той да прости поне веднъж?Не искам да съм сама вече!
Интересно се получава. Определено. Само да не вземе накрая да се окаже нещо, което въобще не съм очаквала. Иначеее - да си бие камшика към Англия, въобще не ме притеснява този факт, защо пък си мислеше, че мноооого ще ме нарани. Някои мъже са много елементарни. Този в повече даже хахаха ..
Деееба, как така се събудих в 7:30 бе, вЕрно, че снощи легнах неприлично рано, ама т'ва на нищо не прилича. С'а чии да дървя докато нормалните хора се събудят? И с тая мойта сакатост... все се надявах днес като стана да ми е минало. Открих една крещяща нужда спешно да започна отново да свалям.
Добро утро...Супер ден.Няма никой вкъщи,не е много горещо...Какво повече може да иска човек!![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Гладна съм, хладилникът е празен, а той още спи. Чакам го да се събуди и направо да излезем да си вземем закускообяд. Ама е много сладък докато спи......![]()
Супер, няма що. Превод. Не, че ми пречи, ама не съм се събудила достатъчно за това. Карай. А ми се пие кафеее.. Иии той ми липсва, ама ..
..
ЩАСТЛИВА ! <3
не мога да повярвам, че това се случи точно на мен <3
http://ask.fm/iwwkaa
Страхотно се чувствам. Видях се с него, почерпихме се за именния ден, сега ще си почивам (сигурно поспя) и после пак празнуване с приятелки![]()