.
Затворена тема
Страница 8 от 120 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2977
    Мега фен Аватара на Dagichka
    минаха и тия 4 почивни дни, а аз пак нищо съществено не свърших! :х честно, почвам да се плаша от мързела си.. ;д но поне се наспах като хората след нощта на 24ти, за което съм си доста радостна (:

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Скукаааааа. Времето пак "убива", почва да ми писва от тия постоянни дъждове.

Мега фен Аватара на babity
    Преборих си махмурлука най - накрая. Сега планирам да лентяйствам до края на деня, с изключение на един дребен шопинг и малко шофиране по необходимост. Нищо, че във вторник ще ми изпрошнат ректума от анална любов. Кошмарна седмица беше, а каква ще е следващата... направо не искам да мисля

Лоша седмица беше но съм готов да забравя всички лоши неща. Надявам се следващата да е по-добра

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Отвратително... снощи съм заспала в 3-4 часа... ии тая сутрин станах в 7 и от 8 съм на изпити, чак сега свършвам, супер изморена съм и не ми е добре .. и съм гладна ;дд

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Добре ми е , пия си кафенцето и си почивам. После ще поуча евентуално малко по история и такам. Имам си заслужена почивка ...мързел яко днес.
    Утре пак на училище,чак ми става зле като си помисля и това отвратително време3 дни не е спряло да вали, а момента ееее cats and dogs...
    Но ми е добре иначе!
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Бяха страхотни 4 дена с нея <3 от утре пак на работа

обичам я<3

Исках днес да си почина, но винаги се намира нещо, което да ми попречи. Не искам да мисля за утре и за шибания тест, искам да имам 85%.... Пък и изпита, охх дано всичко мине добре. Пък и ми писна целият му свят да е крив и да си го изкарва на мен. Искам да си върнем старите отношения и всичко да е сладко и нежно, а не изпълнено с караници. Чудя се дали разбира, колко много ми пука за него. И сега понеже е инат няма да ми се обади и да си признае, че сгреши.
    Обичам те.

У нас е едно от най-сладките същества. <3 Такава усмивчица вади.Времето иначе е ужасно - искам слънчице,стига тези дъждове.Утре имам изходно по история - дано мине добре,че като се знам.

Мега фен Аватара на xoxi
    Неутрално ми е в последните няколко дни.
    Липсва ми нещо, но не знам какво.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Леко пияна от мохитото, който майка ми направи
    Добре ми е, починах си хубаво, курсът ми по английски най-накрая свърши!! От утре - пак тъпотиите в даскало, но карай... само още една седмица втора смяна. И РД-то пристига, а аз чак сега се сетих, че има суперайляшки начин да се влиза по дискотеките :д

Град
    Бургадидас !
    Стига бе, от едно мохито ли ? xD

Хах.. днес се наслушах и нагледах на простотии, крайно време е за релакс !

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Отивам да свиря, за да си сверя концентрацията. пф...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Blab
    не съм си дописала шибаната курсова, а съзнанието ми превърта разни любовни моменти, сконфузни ситуации от последните дни и вариации за бъдеще... йклхгдфйклхг

Голям фен
    дейба майка му стара пак ли стана така работата

Град
    Бургадидас !
    Bad boys, bad boys.. what you gonna do ? What you gonna do, when they come for you ?! *dance* x3489573495847304345356

Лелеееее, на какви простотии се смея.. просто не е истина

Повече от фен Аватара на punksss
    Нервно ми е заради утре и до някаква степен ми е и кофти, щото всичко ще свърши.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Супер изморена съм и ми е нервно и ще си го изкарам в/у него утре =.= Направо съм като премазана. Много неща се случиха снощи... беше странен рожден ден ;д но пък забавен. ЙОСКО ПРЕЗИДЕНТ!
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    искам на дискотека бее
    искам да се напия, отново
    can't wait for bulgaria right now <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xoxi
    Ще ревна от безсилие.
    След отвратителните няколко дни, тази вечер я прекарах перфектно с НЕГО.
    И сега трябва да заминава. Ще го видя само след 5 дни, които в момента ми звучат като 5 месеца.
    Не искам да заминава и ще се изям от безсилие.
    Разделихме се преди час, а вече ми липсва болезнено много.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ще ревна от безсилие.
    След отвратителните няколко дни, тази вечер я прекарах перфектно с НЕГО.
    И сега трябва да заминава. Ще го видя само след 5 дни, които в момента ми звучат като 5 месеца.
    Не искам да заминава и ще се изям от безсилие.
    Разделихме се преди час, а вече ми липсва болезнено много.
    Познато до болка ... Пробвай да се развличаш с нещо, хоби, разходки, насам натам с приятели, но недей се затваря в къщи, че тогава кошмара е двоен ( от опит го казвам ). Абе да минава по бързо времето.

Иначе горе долу бивам. Ако не друго, то поне днес му показах характер, и че няма да я бъде тая да си играе с мене.
    Но пък си намерих любимият балсам за устни нивея ( който доста трудничко намирам заради старият модел ) и си купих една много готина, черна, късичка, рокля с едно рамо, абе бонбонче е, и е лека материята - идеална за горещо лято
    Още 3 дни и край на чакането Но и още 3 дни до изпита, което вече си е леко шит ..... Ама какво да се прави, ще трябва да се взема.

Странно, всичко свърши сякаш толкова бързо... след 12 години очакване. Нооо беше страхотно и настроението беше на макс! Какво по-хубаво от това да си с хората, които обичаш!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Blab
    не трябваше да пия кафе.
    безсънието не води до нищо хубаво.
    знам го и все си мисля, че този път ще е различно.
    това, разбира се, се отнася и за всичко останало.
    неспокойна съм.
    духчето ми е подскачащо из тялото ми топче.
    удря се в стените ми и никога не ги събаря.
    жадувам топлината му. дъха в ухото ми. гласа, който си тананикам наум.
    не искам да обичам първа. пф.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Мдаа. С тая разлика, че напоследък дооста често ми се случва, понеже съм приятно разсеяна. Много е кофти да се сетиш, че не си си купил цигари по някое време на денонощието и да ходиш до денонощния магазин, който явно придвидливо се намира на майната си, за да решиш, че е прекалено далеч, не ти се ходи и да не пушиш. Но такъв филм няма.
    В един нощес съм ходил до денонощния. През зимата в снега с джапанки и чорапи. Град, сняг, дъжд.. нищо ме не плаши. Цигарите са си цигари.

Добре съм. Времето се разкапва. Небето се разкапва. И хората са почнали да се разлагат от този дъжд.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И тук времето се разваля. И настроението ми с него. Имам няколко теста тази седмица, искам само по-бързо да минават, та да си ходя вкъщи.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си