- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
минаха и тия 4 почивни дни, а аз пак нищо съществено не свърших! :х честно, почвам да се плаша от мързела си.. ;д но поне се наспах като хората след нощта на 24ти, за което съм си доста радостна (:
Скукаааааа. Времето пак "убива", почва да ми писва от тия постоянни дъждове.
Преборих си махмурлука най - накрая. Сега планирам да лентяйствам до края на деня, с изключение на един дребен шопинг и малко шофиране по необходимост. Нищо, че във вторник ще ми изпрошнат ректума от анална любов.Кошмарна седмица беше, а каква ще е следващата... направо не искам да мисля
Лоша седмица беше но съм готов да забравя всички лоши неща. Надявам се следващата да е по-добра![]()
Отвратително... снощи съм заспала в 3-4 часа... ии тая сутрин станах в 7 и от 8 съм на изпити, чак сега свършвам, супер изморена съм и не ми е добре .. и съм гладна ;дд
Добре ми е , пия си кафенцето и си почивам. После ще поуча евентуално малко по история и такам. Имам си заслужена почивка ...мързел яко днес.
Утре пак на училище,чак ми става зле като си помисля и това отвратително време3 дни не е спряло да вали, а момента ееее cats and dogs...
Но ми е добре иначе!
maDamn
Бяха страхотни 4 дена с нея <3 от утре пак на работа
обичам я<3
Исках днес да си почина, но винаги се намира нещо, което да ми попречи. Не искам да мисля за утре и за шибания тест, искам да имам 85%.... Пък и изпита, охх дано всичко мине добре. Пък и ми писна целият му свят да е крив и да си го изкарва на мен. Искам да си върнем старите отношения и всичко да е сладко и нежно, а не изпълнено с караници. Чудя се дали разбира, колко много ми пука за него. И сега понеже е инат няма да ми се обади и да си признае, че сгреши.
Обичам те.
У нас е едно от най-сладките същества. <3 Такава усмивчица вади.Времето иначе е ужасно - искам слънчице,стига тези дъждове.Утре имам изходно по история - дано мине добре,че като се знам.
Неутрално ми е в последните няколко дни.
Липсва ми нещо, но не знам какво.
И спря да се върти за миг земята..
Леко пияна от мохитото, който майка ми направи
Добре ми е, починах си хубаво, курсът ми по английски най-накрая свърши!! От утре - пак тъпотиите в даскало, но карай... само още една седмица втора смяна. И РД-то пристига, а аз чак сега се сетих, че има суперайляшки начин да се влиза по дискотеките :д
Стига бе, от едно мохито ли ? xD
Хах.. днес се наслушах и нагледах на простотии, крайно време е за релакс !
Отивам да свиря, за да си сверя концентрацията. пф...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
не съм си дописала шибаната курсова, а съзнанието ми превърта разни любовни моменти, сконфузни ситуации от последните дни и вариации за бъдеще... йклхгдфйклхг
дейба майка му стара пак ли стана така работата
Bad boys, bad boys.. what you gonna do ? What you gonna do, when they come for you ?! *dance* x3489573495847304345356
Лелеееее, на какви простотии се смея.. просто не е истина![]()
Нервно ми е заради утре и до някаква степен ми е и кофти, щото всичко ще свърши.
Супер изморена съм и ми е нервно и ще си го изкарам в/у него утре =.= Направо съм като премазана. Много неща се случиха снощи... беше странен рожден ден ;д но пък забавен. ЙОСКО ПРЕЗИДЕНТ!
nigga stole my bike
Ще ревна от безсилие.
След отвратителните няколко дни, тази вечер я прекарах перфектно с НЕГО.
И сега трябва да заминава. Ще го видя само след 5 дни, които в момента ми звучат като 5 месеца.
Не искам да заминава и ще се изям от безсилие.
Разделихме се преди час, а вече ми липсва болезнено много.
И спря да се върти за миг земята..
Познато до болка ... Пробвай да се развличаш с нещо, хоби, разходки, насам натам с приятели, но недей се затваря в къщи, че тогава кошмара е двоен ( от опит го казвам ). Абе да минава по бързо времето.
Иначе горе долу бивам. Ако не друго, то поне днес му показах характер, и че няма да я бъде тая да си играе с мене.
Но пък си намерих любимият балсам за устни нивея ( който доста трудничко намирам заради старият модел ) и си купих една много готина, черна, късичка, рокля с едно рамо, абе бонбонче е, и е лека материята - идеална за горещо лято
Още 3 дни и край на чаканетоНо и още 3 дни до изпита, което вече си е леко шит ..... Ама какво да се прави, ще трябва да се взема.
Странно, всичко свърши сякаш толкова бързо... след 12 години очакване. Нооо беше страхотно и настроението беше на макс! Какво по-хубаво от това да си с хората, които обичаш!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
не трябваше да пия кафе.
безсънието не води до нищо хубаво.
знам го и все си мисля, че този път ще е различно.
това, разбира се, се отнася и за всичко останало.
неспокойна съм.
духчето ми е подскачащо из тялото ми топче.
удря се в стените ми и никога не ги събаря.
жадувам топлината му. дъха в ухото ми. гласа, който си тананикам наум.
не искам да обичам първа. пф.
И тук времето се разваля. И настроението ми с него. Имам няколко теста тази седмица, искам само по-бързо да минават, та да си ходя вкъщи.