- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Аз се чувствам доста кофти, не знам по каква причина![]()
Искам да ям обич. И да готвя обич.
И да ми свърши стажа. И да си взема ликвидацията. И да взимам стипендия. И всичко да е наред. Ох много за напред мисля.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Въпреки лошите новини днес, вярвам, че всичко ще бъде наред. Щом сме заедно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Зле, много зле.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Дано всичко утре е наред. Имам нови цели, нях. И чак сега разбрах защо ям толкова много.
Магушииииииииииииии, честит имен ден мацинкааа
Иначе ми е добре, жегаво,ама бива , имам още много неща да свърша,ама като цяло съм файн.
maDamn
4XCOKИ
О, ти така ли си се казвала?Аз досега само по ник съм те знаела. Честит Имен ден и от нас с Радослав!
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не исках целия форум да узнава, макар че половината от по-редовните потребители ме знаят.
Благодаря иначе![]()
DisappointedDreamer честитка и от мен![]()
пт: йейейейейейейейе <3333333333333333333333333333333333 знам, че това ще свърши зле, но на кой му пука? <333333333
http://ask.fm/iwwkaa
awwwww ентусиазирано ми е! Утре мисля да се пробвам да измъча максимаааално апаратчето и себе си, за да направя нещо що годе сполучливо, много искам! <3 Само дано си намеря другарче да ми асистира. <3 И дано не е жега бля
awwwww, прави ми се нещо, занимава ми се с нещо, създава ми се нещо. ! : ))
А имам чувството, че за нищо не ме бива.
Трябва.
И мога.
Art comes from happiness ( :
мфф трябва ми и карта памет, че си е таковало майката с тоя 1ГБ дето го имам, а тъпото е, че картата от стария ми апарат не става на сегашния. -.-
4XCOKИ
Честит имен ден и от мен, Маги :*
Кривичко ми е, развалиха ми нещо настроението. Иначе, дано ми се получат нещата, че... :Д Намерих си и готина компания, да уредим нещата с билетите и...чудно ще се нареди всичко.
Everything changes, but beauty remains ...
объркана съм. казах му, че въображението ми е твърде голямо и гледам да не му се доверявам сляпо. още тогава ми твърдеше, че може би това е по-истинската реалност. втф?
и с тези многоточия ще ме съсипе. и с глупостите. и с мълчанието ни. и с тъпия, дебилен свян/страх/глупост. брхрхр.
просто не съзнава, че аз не съм вкоренена тук и сега. не съм гара, спирка, пристан, дом. просто не съм. не мога да нося тази отговорност. като малки на жумичка всички деца искат да се крият, никой не ще да търси. е, аз съм отново на този етап от живота си. уморих се да търся. компромисите с живота и другите са ми до време. когато нещо няма смисъл, просто отминавам. да, бавно, почти не се усеща, че се местя, но си тръгвам. и никога не се връщам. и дори да се обръщам назад понякога, никой никога не разбира. искам да се срещнем. ако ще да е за миг, но истински, плътно, отвъд света/умовете/телата ни. после да (си) тръгнем. имам нужда от точка В и я искам сега. планувам напускането си. организирам го. няма време. ами сега:Д
Пфф, писна ми няма да се занимавам повече, край. Каквото беше, беше. То бива, бива ама това не се търпи вече.Понякога нещата не се получават и човек трябва да ги приеме такива каквито са независимо дали му харесва или не.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
От няколко дни имам едно такова чувство... Имам някаква емоция, която трябва да я материализирам в нещо за да си намеря мястото, ама пусто с моите две леви ръце, като не ме бива за нищо... Опитах се да споделя, да го напиша някъде, да си го изплача и не става, и не става. Последен опит утре - да го премахна чрез пълно физическо изтощение и после не знам какво ще правя, ако не стане.
Леко пияна и с преповдигнато настроениеДеня ми беше повече от невероятен, цял ден с него
Леле толкова секс в онзи период от месеца не бях правила до сега, ама на за всичко си има 1ви път
Поне усещането беше по 3 и отгоре
Ох, пия един беналгин, оправям леглото и си лягаме с мъжо ми, че се направихме на мармалад от толкова много празнуване
![]()
След половин час тръгвам за морето юху..
ще е мега тъпо, ама се тая
your eyes forever glue to mine
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
След около час отивам да го гушна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia