.
Затворена тема
Страница 82 от 120 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2977
    Повече от фен Аватара на adrenal1n
    От 1 месец насам се чувствам супер смазан - и психически, и емоционално, и физически..
    Нямам воля за живот без нея, а трябва..
    Как искам да е отново до мен, да й се радвам, да я прегръщам, да я целувам..
    Остана ми единствено да я обичам отстрани..

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Тъжен,Самотен,Изгубен. Нямам желание за живот,нямам желание за комуникация.Живея в свой собствен мрачен свят. Страх ме е да започна нещо ново,замъглен от миналото...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Спи ми се та 2 не виждам,ама трябва да кормувам след малко, няма нищо Ще се справя. Малко ми е отнесено още,ама ей сега си глътвам кафенцето и излизам
    maDamn

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Заспало, адски заспало. Снощи беше доста по-забавно от обичайното и то от доста време насам. Дано да се поповтори, потрети, не отказвам :Д. Чакам с нетърпение четвъртък, да идва вече...
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на babity
    Снощи... <3 Пак очаквах да е супер убитата вечер, а то стана мегаяко. И с'а ако нямах болежки щях вече да упорствам да повтаряме. Айде дано оная си дойде вече, че мъжете явно няма да ги бъде

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Гадно ми е. Тя отива на море за 10-тина дена, близка моя приятелка заминава за 10-тина дена също извън софия... самотно ще ми е. Ще оцелея.

От друга страна обаче и двете ще се забавляват и ще им е яко. Аз ще се радвам за тях

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Мда, отново тъпо време. Него го няма, което прави всичко още по-тъпо. Поне се радвам, че му е хубаво и се чувства добре на морето. Пък септември не е толкова далеч, ще издържа до тогава. После тежко му ..

Мега фен Аватара на Blab
    като гладно изморено куче без каишка, обоняние и чувство за ориентация.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Заминавам на море след 2 дни. Мда, мда. Нямам търпение да скитам из плажа посред нощ, гледайки звездите и слушайки успокояващите стонове, които прегръдката между пясъка и водата издават; нямам търпение да се търкалям в леглото с книга в ръка до късно, после да стана и похапна и да се оправя за дискотека, където мислите ти (пък дори и душата) се изгубват в силните звуци на музиката из тълпата хора, и ти цяла вечер се опитваш да си ги върнеш обратно.
    Готино ще е. С приятелки ще съм. Той ще ми липсва, но пък може да ми дойде на гости за 2 дни

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    добрее ми е навъън е адска горещина, но нищо.
    ходии ми се на басеин ^^

Супер фен Аватара на Irti
    Имам въпрос, наркомани.

Подариха ми тютюн за наргиле, ама наргиле нямам пък и не ме радва. Ако го изсуша хубаво и ако се свие става ли за пушене?

Ако става нити ли ти главата или не? А за гълтане става ли?

Ако става екстра. Мама му стара с таз' кутия доста време ще заместя цигарите.

Трови ли яко? Силно ли е? Барем е силно.. дано. Де да знам.

Е?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Прическата определено ми оправя настроението.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на xoxi
    Няма студена вода и се забърквам.
    Иначе всичко ми е окей.
    Карат ме да работя.
    Започнах нова история. Nice ми е.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Имам въпрос, наркомани.

Подариха ми тютюн за наргиле, ама наргиле нямам пък и не ме радва. Ако го изсуша хубаво и ако се свие става ли за пушене?

Ако става нити ли ти главата или не? А за гълтане става ли?

Ако става екстра. Мама му стара с таз' кутия доста време ще заместя цигарите.

Трови ли яко? Силно ли е? Барем е силно.. дано. Де да знам.

Е?
    Не съм пробвала, ама мисля, че ще стане. Поне от гледна точка на човек, който е пушил дори чубрица! Кат' пробваш, ако не умреш, кажи как е било. Ама кат' го изсушиш и свиеш и ш' ти стане като пурети, майна, миризливо. Ебаси гъзарийката...

Он топик: прекрасно ми е такова. Ммм... искам ощи!

То да ми задоволява дроба с дим и да не чувствам никотинов глад, а пък на какво ще мирише не ме грее. Пуших едни цигари, които миришат на нокти и срамни косми.

Чубрицата разбива. Нема такъв пушек! Чад повече от печка.

Аз трошени солети, като малък съм пушил ти с чубрица ме плашиш.

ПС: Тази как пее.. направо се дървя от гласчето й.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Аз пък съм пушила касови бележки ;д много е гадно

пт: 50 на 50 съм .. <3
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на shmatarok
    Добре мина, като цяло съм доволна. Почти никой не ме вбеси, направо съм горда от постигнатото.
    Still waiting, though.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Разделихме се...тя самата си каза че не е готова за сериозна връзка,защото още чувствала болката...ще ме търси сигурно след време,но...
    Снощи мина много зле...голям рожден ден,само сейрджий,лошото е че най-големите сейрджий бяха тези от който не съм го очаквал...абе жалка работа...искам ся само спокойствие..
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Chacho
    Ирти, мене ме съмнява, че ще успееш да го запалиш тва, дори и да го изсушиш. То се топи, а не гори. За сметка на това мисля, че имаше някви евтини лулички, в които би трябвало да успееш да го изпушиш. Продаваха по едни магазини Legal Shop в София, ма тези ги затвориха, сега не знам къде има.

Още един вариант е да вземеш една диня (по-добре по-малка), режеш я на половина, дълбаеш я да остане само кората и правиш две дупки. Сипваш вода вътре и трябва да намериш нещо като фунийка, каквато има наргилето, която ще поставиш в едната. Във фунийката поставяш тютюна, станьол отгоре и въглен. От втората дупка пушиш. Трябва да я държиш на стабилно място, за да не падне въглена. Ако ръгнеш един маркуч, може още повече да се улесниш. Та това е диня бонгът, сам не съм си правил, но е много як.

Последна опция - звънкаш на някой с наргиле и взимаш назаем.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на cyclops
    Току що ми се скъси престоя на морето..вместо 5 седмици ще трябва да седя 4, заради работата няма как...ще го преглътна и ще ходя уикендите пък.Като изключим това съм ОК..броя дните до заминаването. Сбогом компютър, сбогом телефон, който ще изключа ..пълна почивка и много плуване

Интересно е как за едни може, а за други не. И к'во си мисли, че цял живот няма да си отворя устата. Имам ужасната нужда да се скарам с него, но за всичко си има време. И дано всичките му планове се провалят, да види как е да го лъжат..
    Обичам те.

И аз това гледам, че няма да ми върже да го запаля. Много е влажно. Пликчето също е подгизнало.. и сигурно ще седи на бахти въглените. Като тютюна за пълнене. Ако не е качествен седи на буци и пада на жар. Тръснеш един път и ти падне огънчето. Бонг с диня да го правя няма смисъл. От шише ще си направя (още си спомням как ставашe ) Пък и не знам как да изсъхне толкова добре. Ще го завра в микровълновата.

Ударила ме е кризата. Не мога да го пуша повече тоя Viceroy. Никотин 0.7.. пф. Мъка. Зорлем две кутии ми стигат, защото ги поспарам.

Ся таз' като дойде ще ми донесе някакви цигари да не взема да я измаризя.

Едно време чай се дърпаше яко. Май пак ще ударим на стабилно чадене.

Смотани цигари и евтина бира. Пф. Сговнярено ми е едно такова от тези дни.

Милионерче не се подигравай ти давай, давай,
    бръкни по дълбоко, имаш пари давай, давай,
    не се съжалявай ти си паралия, не се подигравай ти.

Раз, два, три номер едно си ти,
    четири, пет, шест ти си добър шеф,
    имаш ли парички, даваш ги на всички,
    имаш ли парички, ходиш по же

Град
    София, България
    ^Чай да. С мента, муцка

Да, човече. Остава приятен дъх и ти калцира зъбите от пушек.

Дай да чатим в дневника докато не ми зз на вратата.

Как се пише тази емотка без зъбите?

Град
    София, България
    пише се 8 - ) само че без спейса.

разпада се чая обаче, и ти остават парченца по зъбите/в устата

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си