.
Затворена тема
Страница 85 от 120 ПървиПърви ... 357581828384858687888995 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2977
    Мега фен Аватара на babity
    Адски много ме е страх от това, че нищо няма смисъл. Усещането за нещо недовършено и празно просто ми секва дъха...

Усмихнато ми е. Някво мило. Оценявам наистина колко много се промених, колко нюанси виждам сега, как бъдещето е по-светло, защото е по-близко! Красиво е. Просто е красиво... да откриеш колко неща не си знаел за себе си. Защо не се срещат по-често такива хора...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Естествено, че ще ми се скапе настроението. Отиде ми и излизане, и все. Поне не висях един милион години, за да се запиша в уни-то. Бахти успокоението, поне приключих с тая мизерия.

Мега фен Аватара на Зайче..
    мисля, че съм прекалено афектирана и трябва да спра да си давам сама идеи.. fuck -.-
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Irti
    Толкова съм пиян и надрусан, че не знам на коя планета съм. Толквао време мина, но се събрах с хората и..

И не знам, човече.. от мъка се пие най-добре, че и други работи... цяел ден пътуване и проблеми и н знам.

Хайде лягам си. Лека на всички, копелдаци.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Толкова съм пиян и надрусан, че не знам на коя планета съм. Толквао време мина, но се събрах с хората и..

И не знам, човече.. от мъка се пие най-добре, че и други работи... цяел ден пътуване и проблеми и н знам.

Хайде лягам си. Лека на всички, копелдаци.
    Лека и безглавоболно утре
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Мамка му... защо се чувствам толкова ужасно от няколко дни насам ? Ужасно "саднато" ми е, депресирано ми е. Постоянно изпадам в нек'ви размисли които ме карат да се сдухвам още повече. Реве ми се !!!!! Писна ми, майка му да еба, не мога да го понасям т'ва нещо повече. Искам да говоря, толкова много искам да говоря, а дори не знам какво да кажа. Потресен съм от себе си, т'ва просто не е възможно, т'ва не съм аз !!! Не мога да се понасям така, и се изнервям сам на себе си, И колкото повече се изнервям, толкова повече се потискам, и колкото повече се потискам се изнервям още повече и се лутам в нек'ъв ужасен кръговрат от който просто не виждам изхода. И искам да викам, да си раздера гърлото от викане ! Мамка му, писна ми !!! Писна ми от всичката тая помия която ми се излива ежедневено, и се питам всеки ден с какво толкова го заслужих т'ва и как изобщо се докарах до тук ?!? Толкова много въпроси и всичките без отговор.... Ще се гръмна оО Искам да се напия..... оо как ще се напия в Събота. Това трябва да спре, не мога да продължавам да живея по този начин. Толкова време се преструвах, че няма нищо, че всичко е наред, че въпреки всичко съм щастлив... майната му ! Нищо не е наред ! Не мога повече да си повтарям колко съм "щастлив" като вече сам не си вярвам на приказките. Това ли е дъното на отчаянието ми ?!? ... Хахаха, де да беше ! Та поне щях да се утеша, че от това по-зле няма на къде. Но все пак нека не бъда толкова черноглед. Винаги може по-зле, ха-ха...
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 07-25-2012 на 23:27
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Мамка му... защо се чувствам толкова ужасно от няколко дни насам ? Ужасно "саднато" ми е, депресирано ми е. Постоянно изпадам в нек'ви размисли които ме карат да се сдухвам още повече. Реве ми се !!!!! Писна ми, майка му да еба, не мога да го понасям т'ва нещо повече. Искам да говоря, толкова много искам да говоря, а дори не знам какво да кажа. Потресен съм от себе си, т'ва просто не е възможно, т'ва не съм аз !!! Не мога да се понасям така, и се изнервям сам на себе си, И колкото повече се изнервям, толкова повече се потискам, и колкото повече се потискам се изнервям още повече и се лутам в нек'ъв ужасен кръговрат от който просто не виждам изхода. И искам да викам, да си раздера гърлото от викане ! Мамка му, писна ми !!! Писна ми от всичката тая помия която ми се излива ежедневено, и се питам всеки ден с какво толкова го заслужих т'ва и как изобщо се докарах до тук ?!? Толкова много въпроси и всичките без отговор.... Ще се гръмна оО Искам да се напия..... оо как ще се напия в Събота. Това трябва да спре, не мога да продължавам да живея по този начин. Толкова време се преструвах, че няма нищо, че всичко е наред, че въпреки всичко съм щастлив... майната му ! Нищо не е наред ! Не мога повече да си повтарям колко съм "щастлив" като вече сам не си вярвам на приказките. Това ли е дъното на отчаянието ми ?!? ... Хахаха, де да беше ! Та поне щях да се утеша, че от това по-зле няма на къде. Но все пак нека не бъда толкова черноглед. Винаги може по-зле, ха-ха...
    Недей така. Излей си го, ще ти олекне след това ..

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Недей така. Излей си го, ще ти олекне след това ..
    Ще олекне гъза ми, докато не дойде следващият проблем. Стискане на зъби му е майката. Стягай се и решавай проблемите един по един. Да се дразним и да псуваме е окей, но не ни помага с нищо. Само действията са оправия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Бургадидас !
    Ikr, ty anyway =]
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ще олекне гъза ми, докато не дойде следващият проблем. Стискане на зъби му е майката. Стягай се и решавай проблемите един по един. Да се дразним и да псуваме е окей, но не ни помага с нищо. Само действията са оправия.
    Не съм казала, че не трябва да стиска зъби. Обаче в един момент като дойде в повече какво правим?

Град
    Бургадидас !
    К'вото правят всички..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Айде на мореееетоооооо

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Не съм казала, че не трябва да стиска зъби. Обаче в един момент като дойде в повече какво правим?
    Можеш да ревеш, да се тръшкаш, да се наакваш и квито още начини се сетиш да си затриваш времето. А можеш и да направиш нещо по въпроса. Не всеки път ще имаш времето да агонизираш, така че не е много полезен навик да си изливаш безкомпромисно емоциите. Може да ти стане по-приятно замалко като креснеш или пък споделиш с някого, но като си решиш проблемите е още по-добре.

Много значение се отдава на вътрешното ни емоционално състояние. Да, важно е, но не живеем само в главите си. Затова се опитвам да преместя фокуса върху същественото. IseeDEADbodies, пич си, ше се оправиш.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Обичам да се будя до нея сутрин <3

Супер фен Аватара на Irti
    К'вото правят всички..
    Пият. Дреме ти, бе. Вчера съм обиколил България и ми е писнало от каране. Отърня ми гъза. Два пъти сменях гума на камиона. На колата гърнето се откачи в движение. На другия камион скоростна кутия свалях, слагах, преправях.. окапаха ми ръцете. Не съм ял качествено от три дни.. тъй, че споко.

И вечерта като седнах и си еба майката. Пожеланието на Чачката не свърши работа. Просто усещам как ще си изповръщам всичко отвътре. Нащавих се много гадно.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мента, бира, днес ми се умира...
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Аз съм си вкъщиии ^^^^^. Умирам си от кеф въпреки адската жега, майната и :Д. Имам добро предчувствие за тия три дни, дано наистина да са хубави!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на babity
    Може ли сама да си въртя такива номера, мамка му! Как можах да си забравя цигарите в комшийката вчера. И тая сутрин се суъбуждам и... курец. Ровя си по тайниците... и в тях курец. И с'а трябва да я чакам да се събуди и да ми направи кафе и чак тогава... Дееба! Имам големи надежди за днешният ден. И адски много искам...

Мега фен Аватара на Blab
    нямам никакво желание пак да се завличам към морето. струва ми се, че не действам добре спрямо близките си хора, като "магически" се трансформирам в това, от което имат нужда. от един момент насетне съвсем естествено започват да ме приемат за даденост. малко съм изгубена тези дни. имам нужда от професионална възможност. да се посветя и отдам на работа, да се изгубя някъде там. ненавиждам лятото. нямам търпение да си взема фрий паса и да кръстосам Европа. не спирам да се оглеждам за корейски стипендии. усещам, че трябва да си тръгна. някъде далеч. нещата, които носеха смисъл и удоволствие, вече не го правят. тясно ми е. ще се побъркам скоро.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Мамка му... защо се чувствам толкова ужасно от няколко дни насам ? Ужасно "саднато" ми е, депресирано ми е. Постоянно изпадам в нек'ви размисли които ме карат да се сдухвам още повече. Реве ми се !!!!! Писна ми, майка му да еба, не мога да го понасям т'ва нещо повече. Искам да говоря, толкова много искам да говоря, а дори не знам какво да кажа. Потресен съм от себе си, т'ва просто не е възможно, т'ва не съм аз !!! Не мога да се понасям така, и се изнервям сам на себе си, И колкото повече се изнервям, толкова повече се потискам, и колкото повече се потискам се изнервям още повече и се лутам в нек'ъв ужасен кръговрат от който просто не виждам изхода. И искам да викам, да си раздера гърлото от викане ! Мамка му, писна ми !!! Писна ми от всичката тая помия която ми се излива ежедневено, и се питам всеки ден с какво толкова го заслужих т'ва и как изобщо се докарах до тук ?!? Толкова много въпроси и всичките без отговор.... Ще се гръмна оО Искам да се напия..... оо как ще се напия в Събота. Това трябва да спре, не мога да продължавам да живея по този начин. Толкова време се преструвах, че няма нищо, че всичко е наред, че въпреки всичко съм щастлив... майната му ! Нищо не е наред ! Не мога повече да си повтарям колко съм "щастлив" като вече сам не си вярвам на приказките. ...
    и аз се чувствам така, ама има повече апатия и не ми се крещи, нямам желание за живот направо
    и напиването НЕ помага
    весело ти е до следващата сутрин
    и толкоз
    а не искам да си навличам проблеми

перални,съдомиялни и миене на под ще има
    навсякъде има рози, дафуя
    и парите си изхарчих
    ся 5 дни гладно ще стоя, че нашите ги няма
    хоум алоун , ''яко''
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Напоследък усърдно си "похапвам" от една рецепта:
    Много апатия и примирение,някоя и друга лъжица тъга,щипка заядливост...поръсени с малко радост за вкус.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    като 16-годишна

Супер фен Аватара на cyclops
    Чувствам се ужасно...защо трябва да ме подлагат под такъв стрес не знам. Това ми се отрази и физически. Отключи ми се болката, която беше утихнала в последно време. И все пак имам една малка надежда да се случи чудо днес и силно се надявам това да стане........

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Много доволнааааааа (sun)
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си