- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Чувствам се ужасно...защо трябва да ме подлагат под такъв стрес не знам. Това ми се отрази и физически. Отключи ми се болката, която беше утихнала в последно време. И все пак имам една малка надежда да се случи чудо днес и силно се надявам това да стане........
Много доволнааааааа (sun)
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Искам да се скрия в някое изоставено мазе и повече да не изляза..
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Въпреки, че още съм уморена и болна, се чувствам много хубаво.Събудих се до него и се гушкахме. Ще се видим с най-добрата ми приятелка. Довечера съм на 50-годишнината на баща ми.
![]()
Той ще ми липсва, но утре след работа пак ще сме си двамата.
Изтощително ми е да съм на работа И лятото, и да се налага да обмислям и уча дори сега. Но като видя, че има резултати и съм научила един тон нови, нужни неща... виждам, че си струва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И днес ще е един скуууучен ден.Липсва ми...но като знам,че нищо няма да се получи...тъпо ми е..
>>DjBelev<<
Обичана и закриляна. Прекрасно ми е.
Супер ден...По-добре от това просто няма на къде. Получих новия си телефон,купиха ми чанта и малко дрешки,а скоро ще се пека на плажа.Юхуууууууууууууууууууууу!! !!
![]()
![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Иииии дългоочаквания купон се отмени......Дано поне всичко с рожденичката ни да се оправи и скоро да можем да се съберем...Сега трябва да реша дали да си остана в къщи в тая убийствена скука,или да отида на село,при лицемерите и сейрджийте.........
>>DjBelev<<
Идеално,вече съм си вкъщи и съм се отдал на почивка след тежкия работен ден.![]()
Вери хепиКолата е (почти) оправена и в най-скоро време само мен чака
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Радвам се, че най-накрая ще хапна таратор.
Колкото повече приближава датата, толкова повече работа ми се трупа и толкова по-малко неща върша.
Важното е, че усещам Онази промяна със себе си, която усещах преди... ъм 3 години. Хубаво ми е и ме боли главата. Подозирам, че е от гадния цвят на щорите.
И спря да се върти за миг земята..
Боли ме главата. Прегладняла съм, защото цял ден нищо не съм хапвала, ама пък не се чувствам гладна, само главоболие. И тоя бели денс беше ебаси пунта марата. Много грациозно, много приятно, ама тренировките са пълен фуш, по 1 хореография на посещение и плащаш за час, а реално танцуваш около 30 минути и... абе не е за дърво кат' мен. Поне се разбра, че още ме бива.Утре... Зумбаааааааааа! (sun)
объркано
Ах вчера се върнах от моренце -.- а днес се видях с приятели
хепи ми е :Д мисля за това и онова...имах бая време да да помисля, да се отдръпна за малко и така
все едно съм изпуснала епизод от сериял :Д от една страна ми се иска да знам(пустото му любопитство ей!) от друга знам,че не ми е работа....живота си тече и (за съжаление) май съм просто една малка пипирудка :Д в цялата суматоха ...явно май съм или последния(е не е така винаги) или план б ...
Болна съм! :Д Някакъв гаден вирус и ми е гадно и отпаднало :\ Като изключим това, се чувствам идеално. Чуднички са ми последните дни, особено в последно време ми е тооолкова спокойно, най-сетне. Отдъхнах си.
Everything changes, but beauty remains ...
Влюбенко ми е </3
Душичката ми е много добричък днес, оправи ми настроението много бързо.
Сега ако и септември месец дойде бързо ще съм още по-щастлива </3 ..
Липсва ми вече. Голяма съм лигла. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
... Толкова ми е скапано...Нищо не се получава както трябва..Искам и аз малко щастие,толкова ли съм лош че не заслужавам ..
>>DjBelev<<
Искам я... СЕГА.
Shopppingggggggggggg .. (party)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Избирам си аутфит за довечера. Нямам търпение да си видя момченцата.
Тамън ставам .. Днеска се прибирам, кеф ми е от една страна, че ще си мързелувам както си трябва, от друга - шефката.. Ще го преживея някак
..
Липсва ми, ама днеска той пръв да ме потърси![]()
..