- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Тамън ставам .. Днеска се прибирам, кеф ми е от една страна, че ще си мързелувам както си трябва, от друга - шефката.. Ще го преживея някак
..
Липсва ми, ама днеска той пръв да ме потърси![]()
..
мф, как може такава простотия да ми срине така настроението ;/
добре, че съм в Несебър и след малко ще излизам с приятелки, а за довечера мислим да ходим до лунапарка да си вдигнем адреналина малкохаха
ииииииии имам си цяла кутия цигари, неотворени ^^
само това да не се беше случвало и настроението ми щеше да е екстра..
http://ask.fm/iwwkaa
Тъпо се чувствам, уникалната скука е .. Не стига, че съм на работа ми и съм сама с единия шеф, дето е ;хххх Ужас бе .. цял ден ще умирам, колегите няма да се завърнат скоро май ...
Нооо довечера ще излизам към Търново, най-сетне .. умрях в тая Горна ;х
Силно се надявам всикчо да мине по план и да се получи една много яка вечер ! Само трябва да внимавам с харченето, че имам да плащам едни рбаоти и трябва да ми останат пари ;д
Не можах да се наспя, за съжаление... Ще ходя да посрещам едни гости и така. И на плаж ми се ходи, ама с тия антибиотици, край няма... Надявам се довечера да се организират нещата и да отидем на концерта. Иначе ми е весело, малко притеснено и разочаровано... любопитно. Нямам търпение да мръдна към Шумен.))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Едно ми е такова... няма да казвам какво, ама хубаво ми е. Искам...
Пореден мързелив ден.
Утре ме чака мега много работа и ще си използвам днешния ден за психическа и физическа подготовка.
Имам си студена вода, макарони на фурна и сериал на компютъра.
Денят ще мине бързо и неусетно.
И спря да се върти за миг земята..
Днес изкъртванка в Отманли, утре изкъртванка в Гошо.. харабийската ! Поне за 2 дни малко разнообразие !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Да отивам да вземам една зелка и да заминавам на селоДа видим как върви там,до къде са стигнали интригите
![]()
>>DjBelev<<
В отпуска най-накрая !!) Прекрасно
)) 3 седмици на морето с него и приятелите мисля, че ще ми се отразят повече от прекрасно
)
Добре се получи
Ще ида на морето да я видя, а и ще си попека задника малко. Тя ми липсва. Днес на работа беше чудесно. Старах се и получих похвали.
Денят е чудесен![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Малко ми е криво, че тази вечер си заминаваме за България.
Но пък съм щастлива, защото почивката още не е свършила и би трябвало да става все по-готино! ^^
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Някакво странно ми е да не съм го виждала втори ден. Липсва ми. Ама в тая буря дето се изви по-добре, че ще е на топло и сухо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
толкова съм нервна, че направо ще избия някой, а дори нямам конкретна причина. добре де, сигурно високата температура, ниското кръвно и гадното чувство в цялото ми тяло помагат, плюс публикацията, която видях (: хах неква пача да отбелязва, че е с него в бар на-майната-си, докато аз си стоя в нас и си боледувам..хах, скоро някой ще го изяде, даам
Ами един приятел почина вчера... и още не мога да го приема.. вчера разбрах.. а едва сутринта го асимилирах.. поплаках си. Липсват ми момчетата ми <3.. с единия си изкарахме много хубаво вчера ^.^ (и вечерта след това ми се прееба като разбрах ;х ) И като цяло.. цял ден ям по нещо.. а утре на диета.. колкото и да трябва да опитвам, няма да се откажа докато не успея!
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Тръгна си само преди няколко часа и вече ми липсва до болкаа...нормално след този страхотен сексТъпо ми е,защото ще се видим чак след 2-3 седмици,а на мен вече ми е гадноо...искам си го при мен !!
Скапания гастрит ме мъчи яко и заминавам на заточение...гадост ще да е ...
Следобедният плаж и стабилното волейболче с приятна компания са радост за душата.
А тази вечер ще е party night.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 07-27-2012 на 17:57
Welcome to the Jungle...
Please,master, party hard и заради мен.
Ох, добре ми е <3 хубавичко едно таковка, изкарах си кормуването перфекциозно и сега мий кеф!
maDamn
Вече е 22:31 объркана от едно днешно признание...малко смутена и огорчена се чудя как да не го нараня,но май няма начин ... усещам,че никой не ме подкрепя,а всички ме дразнят.Гадно ми е.
Първа баня вчера.
4 месеца..
Много мисли ми се въртят в щурата глава. Слушам Sara Tavares.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
След упорито раздаване за хора, които не си струват... откакто се помня съм така... ми доказаха, че има ли желание- и начин има! Мило ми е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Разколебана ... Уж си намерих работа и утре започвам с обучението, но като чета отзивите за тая фирма как не плащали на време ( а уж е на дневна надница ), какъв кретен бил шефа, как крещял за най-малкото и как правел сексуални намеци на работничките си ... А като видях и постановленията от 3те дела срещу тоя и се замислих, че е и на 12 часов работен ден... Ама пък парите са си пари, и то доста добри. Май ще ида утре пък каквото стане. Стане ли така да работя цял ден и да не ми платят на деня обирам си крушите.
Защо ми трябваше да ям толкова много диня?! Разглобиха ми се краката от тичане до тоалетната.
Спи ми се. Дооправям си ноктите на другата ръка и лягам.
Утре майка ми е почивка и ще си се глезим с нея. *хепи фейс*
И спря да се върти за миг земята..