- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Оревах си очите. Знам, че трябва да обвинявам САМО себе си, но е нормално психиката да си изгражда някаква "защита", обвинявайки външните фактори.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ох,ще се побъркам с тези листовки, от една страна ми е спокойно , ама днес цял ден ми е едно никакво. Имам нужда да се видя с хора, да свърша нещо полезно, а всеки си е бил камшика нанякъде и аз се чувствам ужасяващо самотно.
И умирам от глад , искам мек ,току що изпечен хляб със шарена сол и айран ,става ми хубаво на душицата.
А онзи монтьор,ако още веднъж ми извърти подобен номер ще му стъжня животеца.Не разбирам, може ли да съществувт такива аборигени??
maDamn
Ентусиазирано ми е.
След малко отивам до магазина и започвам да приготвям изненадата за довечера.
И спря да се върти за миг земята..
^Аз, ако го чуя това от неговата уста след 36часово дежурство, сигурно ще са му последните думи изобщо!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
![]()
Аз също уж мога да готвя,ама като е за друг и ми е треперливо дали ще е ок,дали тва,или оноваНай-накрая се изяжда,ама пак...
maDamn
Аз не знам как ще се меря с на Радослав бабата.Тая жена готви като за 5-звезден ресторант. И мен ме бива, ама нейното е магия. :d
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не съм чувала тази реплика за сега.Чух само "Не се притеснявай,не съм претенциозен.Мога и сандвичи и полуготови спагети да ям." Да,ама като заживеем заедно друга песен ще пее.Сега сме на песента "Дано се научиш да готвиш като баба си". Ще се науча,но преди това доста кухни ще изгоря и доста манджи на кучето ще идат. Ще се справя,де. Само се притеснявам дали той ще се справи с яденето.
^Кво го лигавиш толкова твоя бе.
Да се оправя.
Аз мъж, дето не може да си готви сам, не признавам. Трябва да можеш едни яйца да си направиш, спагети, евентуално мусака. Елементарно е.
Днес съм форумен човек : D
Не съм приет и от второ класиране,прееба се всичко и с гумите за колата,компа ми е разглобен изцяло,защото прегрява в тея жеги,всички са заети и няма с кой и на кино да отида...Ммммм да,обичам интересният си живот !!! ...
>>DjBelev<<
На мен пък тарантулата ми издивя. о.О Не знам какво се опитва да направи. Май да излезе. XD
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...27636725_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...90820360_n.jpg
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Един хубав тефал ще ти реши всичките проблеми с тарантулата. Всъщност, и обикновен чехъл става.![]()
![]()
Ми, кофти ми е, ама по-добре да си го изживее сам...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз съм така, само че майка му на моя. Тая жена готви уникално вкусно! И аз мога тва онова, но докато достигна нейното ниво бая хляб има да изям
Иначе днеска ми е веселоНамерих си много хубава работа и тея дни би трябвало да ме назначат официално ( с подписването на договора и другите му там документи ), прекарах бая време с моя, и накрая пак не ми се прибираше в къщи
![]()
Толкова ми е щастливо! Сбъдвам си детската мечта- ще ставам журналистка! (sun) Усмихнато ми е днес, като знам колко наистина ме подкрепяха някои хора, без грам съмнение в мен...
И освен това си осъзнах грешките, видях си приоритетите, повече назад няма да се връщам. Оставих миналото си поведение някъде там .. назад във времето.)))))))))))))))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Чувствам се учудващо развълнувана от утрешния ден въпреки,че знам че няма за какво да се вълнувам.Малко гадно,защото знам,че няма нищо интересно,което да се случи (ОТЕГЧЕНА)...
Потънала в мисли съм докато скитам из форумите и търся теми за да давам съвети на момичета с разбито сърце...обмисляща скорошната среща с леглото и меката възглавница ви казвам ЛЕКА НОЩ![]()
Някакво мега романтично ми е. И искам с нея. Довечера <3
Върнах се от море, доста заредена се чувствам. И пак ми се иска да съм супермного време с моя, просто да сме си заедно![]()
Мамка му .. Още не ми е минало. Как е възможно трети ден да минава вече, а на мен все още всичко да ми е пред очите. Не знам що за мазохистично животно съм. Да не говорим болката колко е голяма. Но аз съм актриса, правя се пред абсолютно всички, че се оправям, а всъщност съм и по-зле от преди .. Да не си мислят, че като ме накарат да ям нещо ще оправят .. Или като ме измъкнат навънка .. Файда ама ниииикаква .. Още ми е трудно да повярвам .. Но докато аз самата не се отърся от всичко никой няма да бъде в състояние да ми помогне .. А най-яд ме е, че наранявам хората в процеса .. Бахти идиота дето съм ..
sadec
много съм потисната нещо.
being confused and shit
Радвам се на новата придобивка в кухнята с мини рулца Стефани и кейк с шоколадови парченца. Чревоугодникът в мен сияе от щастие.
Той малко ме ядосва. Отново трябва да го побутвам в правия път.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote