- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
оф, не мога да опиша как се чувствам. затворила съм си блога, не искам да занимавам хората със себе си, затова пак тук.
чувствам се излъгана, дребна, миниатюрна мижитурка. защо й трябваше на съдбата да ме сблъсква с него точно днес, точно по пълнолуние, брхр?! и шибаната му универсална усмивка, и цялата му театралност, и моята идиотска чувствителност. не искам да се унижавам. никога повече. как да се науча да разделям/определям истина и нереалност? аз ли съм прекалено наивна, той ли ме работи много прецизно. или просто говорим на различни езици? не знам, може би за 1ви път усещам разминаване с някого по толкова интензивен начин. искам да го няма, да не го виждам, да не го чувам. или обратното, да го има, да го виждам, да го чувам. нищо по средата не ме устройва. просто не ме. оф. боли ме съществото, ще се взривя.
Утре заминавам. Заминавам. Заминавааааам.
Нямам търпение да му видя лицето, когато ме види цъфнала пред вратата му по никое време със сак пълен с багаж.
И тази нощ няма да спя, прекалено ухилено ми е.
Имам цяло пакетче със семки и не мога да се спра.
И спря да се върти за миг земята..
Едно ми е такова веселичко :Д
Снощи след дълъг ден с компанията,разбрах,че го харесвам..не е много на добре,но ми харесва тръпката,не знам направо.
И на плажа беше чудо..той много ме хвърляше,попринцип не обичам процеса на гълтане на вода ,но за него хаха
![]()
Имах нуждата да го целуна. Просто така.
Хубав ден, емоционален, приятен, очаква ме още по-хубав уикенд започващ от утре, направо нЕмам търпение. Нях нях нях.
Чувствам се...самотен...до сега стоях на терасата и слушах музика и мислих...мислих..мислих...тол кова неща ми се въртят в главата..липсва ми нещо,липсва ми сериозна връзка..липсва ми това да споделям мислите си с някоя...да бъда себе си..липсва ми някоя на която да отделям внимание,да я слушам,да ми споделя...пфф да пиеш сам уиски на терасата и да слушаш музика не ти влияе добре на самотната душа...
>>DjBelev<<
Мааалко разочарована,от това ,че не ми е казал,но ще го преживея и чакам вече да си го видя,щото ще се побъркам още малко![]()
maDamn
Ми... по щастливо не ми е било от много време насам. Свеж като краставичка след пътуването от Бургас до София с нощния влак. С нея си прекарахме чудесно, и след малко отивам на работа. Нямам търпение тя да си дойде.
Иначе следобяд ще видя какво мога да направя по моите 3Д простотии.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вчера вечерта беше прекрасно. Искам да мине тоя ден по - бързо и вечерта отново да съм с нея.
Всеки ден е един и същ.То да решиш да се разнообразиш и да излезеш и..БАМ един дъжд,всичките ти планове отиват на вятъра.Отново киснеш вкъщи и мислиш,защо и как всичко се е случило така -.-".Не мислех ,че преди ваканцията ще стане това,а тя ще протече по този начин.Кофтито е ,че тогава имаш цялото свободно време на света и то за да мислиш,ужасно.Чувствам се самотна и всякаш празна,а той явно е по-силният (:.Явно няма нужда да комуникира с мен,за това и го прави рядко,хъх.Дано поне този ден е нещо по-различно и нека има някоя приятна емоция,моля...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Уникално! И съм доволна от себе си. За пръв път от години реших да изляза да тичам и от първия път успях 5км и 600м. Като за начало мисля, че е много добре. Утре, за жалост, съм на работа и няма как, но в събота ще ги направя 8км. Усещането е прекрасно... Бях забравила колко е хубаво да излезеш само с една мп3-ка и едни ключове и да загубиш представа за времето... А довечера какво го чака...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
чакам с нетърпение 17 и 30часът днес,за де се видим с приятелката ми!!!
Днес се чувствам по-добре. Хапчетата действат, разгеле ;д ..
Ся и ако успея да разбера какъв точно му е проблема на този "приятел" мой ще бъде много яко.
Как може да ме обвинява за нещо, станало преди 2 години и кусур, и то само защото му било " разваляло репутацията" :х .. Не можа ли да ме заплашва за това преди 2 години, когато беше станало .. Че даже съм сигурна, че не съм казала такова нещо .. Ма карай, то в клюкарски град като оня кво друго да очаквам ..
Иначе - липсва ми душичката ми мънинка, златна </3 ..
@ Сиси, и аз не бях бягала от години, ама едвам изтрайвам и 300-400 метра. Евала ти!
Аз съм добре, цялото чакане имаше полза. Още няколко пъти мога да го повторя даже и ще ми е още по-добре. Липсва си ми моя прекрасен човечец, да му щипя бузките и да му роша косицата = \. [
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
едната приятелка замина за бургас, другата за село, третата е в чужбина, четвъртата не й се излиза от тях
супер седмица ще ми е
аз,книжки, филмчета и скука-екстра!
пх, искам да пътувам
а след като ме прецака и си изхарчих парите-няма
или поне не и до края на месеца
после имам някакви планове за софията, ама ш' видим
да идва тоя 18 на планина да се върви, поне по-хладно ще е , ако не друго...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мъчих се там, няколко дни, ама бързо ми мина мерака :Д. Следих какво правих, до километър го докарах май, много жалка историйка. Най ми е добре вкъщи с аеробиката на мен.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
само една дума може да опише как се чувствам сега <3 нямам търпение да дойде утре, хем края на седмицата, хем с нея ще се разходим до едно място вечерта![]()
Последно редактирано от Sh@d0w : 08-03-2012 на 03:48
Мда, естествено.
То при мен ако не се прецака просто няма при кой друг.
обнадеждена.
с ужасно главоболие, но пълна с оптимизъм и обич.
Как се чувствам.. зле .. както винаги.. Неска ме ядосваха много.. Ся ми е некфо мно гадно.. след тези работи дето днеска станаха направо .. нямам думи.. Сега ще пия аналгин и лягам щот утре трябва да ставам рано..
Някво ми е много заспало
Цял ден вкъщи си седях, само дето сутринта излизах малко
И мисля да си лягам, а пък и може да остана.. ддз
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Мързеливо и отпуснато ми е, днес ми е почивен ден от работата иии нещо не мога да реша какво точно да ям ;Д
П.С Данооо желанието ми стане реалност...![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]