- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Стомахчето ми вдига бунтове.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
Днес съм особено инатлива.
Няма пък аз да му се обадя първа.
изнервих се - аз го харесвам , а компанията му говори че съм била психарка
Влюбена. <3 И просто изгарям от нетърпение да пробваме новата придобивка. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
оф хем ми е хубаво, хем не.
раздвоена съм. всичко е на кантар.
след няколко дни или ще съм много щастлива, или ще ми се иска да не се бях раждала. хайде да видим.. ;3
http://ask.fm/iwwkaa
Скука ... цял ден скука. Всеки на някъде, няма с кой да излезне човек едно кафе да отрази ... Рядко ми се случва такава ситуация, ама като се случи е голям шит ... След малко си вземам от майка ми лап-топа, чена тоя комп играта ми цепи и лагва адски много.
И него не съм го виждала вече 2ри ден поради куп причини и направо си издивявам!!! Ама так е като съм свикнала да се виждаме всеки ден, после ми идва нанагорно.
Чувствам се ужасно...Мразя хора,които се слагат навсякъде,писна ми!!!!Искам да счупя нещо,да блъсна и ударя някой,имам някаква странна енергия,която се поражда от яда,който изпитвам.И ще повторя изречението на Зайка-след няколко дни или ще съм много щастлива или ще ми се иска да не се бях раждала,май ще се случи второто![]()
Поради многобройни причини се чувствам супер тъпо...Всякаш говоря със съвсем различен човек.Иска ми се да върна времето,наистина.Иска ми се да не беше толкова тегаво всичко,кога ще се оправи всичко?Май няма смисъл да чакам,чувствам се толкова песимистично настроена.Дано ,скоро това се промени.
Последно редактирано от balu4ka : 08-03-2012 на 18:45
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Влюбено влюбено влюбено <3
Чувствам се просто добре.
22:00 е и чакам някой приятел да се включи,но всъщност искам моето малко тайно увлечение да ми пише (inlove)
Скука, скука и пак скука
Защо става така сега пъкк..
От 2 дена си седя вкъщи и сега се скарах с един приятелл *садд
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Той не ми разби сърцето, той ми разби мечтите и надеждите, а аз изключително рядко си позволявах да мечтая.. И вчера всичко свърши дори и импровизираното 'приятелство' след раздялата. Зле се чувствам, унизена, предадена, но примирена.. това беше всичко свърши... Някак си ще трябва да продължа напред...
Ако си мислиш ,че не усещам ...Всичко е толкова явно.
Тъпо,отивам да покарам малко колело,иначе вероятно да умра от скука.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Козел...![]()
Само ме разцириква за глупости.
Поне вдругиден ще вдишам морски въздух,а пък после ще си направим мини пивница по случай юбилярното ми РД.
[^____^]
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Оо тая сутрин не ми се спи чак толкова много
Ходих да бягам, чувствам се страхотно
И в същото време странно
Не знам защо така о_O
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Едно такова учебно ми е. Ща-не ща, ще трябва да смачкам правото в следващите 3 седмици.
Welcome to the Jungle...
Изнервена. Предусещам малката буря, която ще му се стовари на главата в следващите ден-два и правя всичко възможно, да се самоуспокоявам и да не се впрягам толкова, но явно напрежението ми идва в повече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Вече съм студентНай-накрая,приет съм в Индустриален мениджмънт в Техническият
Пак трябваше по най-трудния начин да вляза,но съм свикнал всичко при мен да става трудно.Сега ще се озоря с тая висша математика,но така е,ще се наложи да уча здраво за 3ки..важното е че сега ще имам шанс за Америка,тва е най-важното,сега ако станат и нещата с филма...
>>DjBelev<<