- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
^Честито!
Аз пък съм си полезна сама за себе си :Д, понаправих си dirty плейлист, ама ми трябва още материал, ще поработя върху това. Само да си го видя аз, ще му завъртя главата ^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
За пореден път се убеждавам каква мизерия е в Слънчев Бряг... А трябва да живея тук следващите 2 месеца? О, Ожас !.
Иначе не е много зле. Колегите ми са пичове, като не броим един, двана, нооо... все пак можеше и да е по-зле. Не съм предполагал, че само след една седмица вече ще искам вкъщи, хах... И като се замисля, че скоро май няма да видя интернет отново, направо ми се реве ;д Но какво да се прави. Ще го изтърпя някак си това време, все пак си заслужава !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Леприконче, и аз се включвам към искащите.Хубава идея е.
Последно редактирано от SisiStrange : 08-04-2012 на 11:50
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За пореден път се убеждавам , че май съм прекалено контролиращ и изискващ приятел.Ще видим Марийка как ще ме понася.
Иначе пак си се смея много.
Имам толкова много, а същевременно нищо, защото нямам нея ... любовта
Страхотен ден !
Обичам я толкова много <3 И утре пак ^^
оф, защо точно днес трябваше да ми се развали телефона, бее ;(
дано за рожденния ми ден освен апарат, да ми купят и телефон, че не става без..![]()
http://ask.fm/iwwkaa
: )
добре.
Ооо честито! Колеги ще ставаме значи ( само дето съм аз ше съм 2ри курс и малко по друга специалност ).
Иначе съм адски изморена и ме боли главата яко. За капак някой е пре*бал сървъра на играта и няма как да се разкъва ... и хубави филми няма за гледане, кофти тръпка от всякъде ... Да ви се похваля и аз се регнах в тая новата краста наречена аск.фмЧудя се да помоля ли мачока да ми я сложи и в подписа или не, ама ще го мислиме.
^ А ти каква специалност си всъщност?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Туко що се върнах от моренцето. Аааа, страхотно се чувствам. Просто невероятно. Прекрасни хора, незабравими дни и моменти. Време е за почивка и да почвам отново форума.
Чувствам се щастлива
Нене, чувствам се тъжна
Офф, чувствата ми в момента са толкова объркани
Не знам вече какво да мисля
Чувствам се някакви лицемерна, раздвоена ..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Много мразя неделя да ходя на работа..искам да се свършва по-бързо..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Болна, по дяволите. Блях, чувствам се ужасно. От хрема на кашлица, разбира се.
Точно така трябваше да стане, мда. Знаех си го.
Добре съм.
Ех, дано вечерта се очертае интересна.. ~
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Бясна съм , как ме дразни непукизма му -.-".Щастлива,що за филм?!Как съм благодарна на хората,че продължават да ме разочароват,май винаги става така.Накрая ти си лошия ,те жертвата и хоп.Искаше ми се ,да остане същият човек както обеща,но всичко се повтаря,абе всякаш нарочно.
-Дано поне днес се случи нещо,че да спра да мисля за него,защото вероятно той вече не го прави...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Расти се върна. Как изкара на морето, ма мишко?
Всичко ме боли. Началото винаги е трудно. Особено след толкова много време.
Като изключим това е много забозена работа. Трябва да се погодя с тази скумрия, но как да стане като не се диша покрай нея?
откачила съм. по-скоро организмът ми откачи още със ставането си чух дум-дум-дум в лявото си ухо, dafuq? супер гадното и дразнещото е, а нямам идея какво му стана, нито съм го мокрила, нито нищо. а като малко имах бая проблеми с тва ухо, мамка му.
иначе вчера смс-а му за лека нощ.. хм, добре бе. малко ми мина агресията към него, за сега. ще видим какво ще стане, като се видим..
днес ще ходя в работата на баща ми да се къпя с топла вода, защото тъпаците от софийска вода решиха да оставят половин софия със студена вода, а с канчета от котлона свалени абсурд да се мъча.