- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Каката е много люта в момента и не мога да я припаря. Бясна ли е една жена - стой далеч.
Изнервя ми и на мене положението по този начин.
Почнах пак и сега имам мускулна навсякъде. Не мога да се сгъна.
Де беше на морето? Пече ли гъзицата? И защо си толкова болна? Преебала си се само от студена бира.. знам аз.
Хаха, викаш на сухо ще постоиш мъничко.
Т'ва с мускулната е гадничко, нда. Много при това, ама съм сигурна че за нула време ще изчезне и ще влезеш в още по-добра форма.
Слънчев Бряг. Пекох се, мда. Впрочем, гъза ми изгоря най-много. Болна съм 'щото имунната ми система просто не съществува. Де да беше само студена бира хаха.
Прекалено съм отдадена в асоциалните дейности в последно време,най-странното е,че ми харесва ...
Утре мисля да си наруша уединението с една мини почивчица на морето с отбрани хора.
Трето посрещане на рд по тия места,то3 път юбилейно.![]()
А сега-една физзарядка и после-багажлъците.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не ми е проблем, че съм на сухо, а ми е проблем, че не може да се продума с нея в момента.
Гъза казваш ти е най-близко до слънцето, а? ;D Бъзгам се.
И на мен ми се ходи на море, но няма да стане тази година и другата сигурно също ще е така. Тц.
За МИЛФ-а ли говориш?![]()
гледам сериали, затъпявам прогресивно
довечера ще карам колело и ще чета книга, да се интелектуализирам малко, че не може така
иначе ми е самотно, поне утре всички се връщат и ще бъде яко, пък може и през седмицата на плаж да отидем
ама тоя път на аквапарка
и без това от 100 години не съм ходила там..
Много ме боли глава.Той е прекрасен.
Гледахме "Open graves" и се оказа доста хубав хорър.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Едновременно много щастливо и притеснено. Болна е, а не знам какви лекарства да и купяДано се оправи скоро
Иначе днес беше просто прекрасно <3 И нямам търпение утре вечерта след работа пак да си я видя!
И спря да се върти за миг земята..
ляляляя
забавно ми е. и щастливо ^^ <3
на вълна пазаруване съм.
така че ако някой знае хубав онлайн магазин може да ми го каже![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Чувствам се супер!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Гадно ми е,чувствам се изостанала с някой неща.
Имам нужда от нещо,имам нужда от някой..
и ми е леко самотно,да.само леко.
Жега, бе. Няма да се спи особено много и днес.
Чачо, умри, събирам морална подкрепа, че от утре ще ми се ебе майката с цигарите.![]()
Тоя път боли по-малко от обикновено, дано си остане така, че иначе не знам как ще я карам тая нощ.
Доволно ми е от днес, на хубави неща попаднах.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Наааааааааааааааооооооооо ооооооооооооооооооофффффф фффффффффф ....тъпотия..Утре ще трябва да търча напред назад за да си оправя документите и да ставам студент вече.Навяха ме някакви спомени за стара любов...дано ми мине бързо..![]()
>>DjBelev<<
По-добре съм от снощи
Малко заспало ми е, но ще ми мине
Утре се очертава тежък ден, но пък не ми се ляга
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Съдържанието на сака ми е върху леглото и толкова ме мързи, че съм готова да спя на дивана, но да не разтребям точно сега.
Оставам само няколко дни... и аз почвам да ставам голяма паника. Трепере ми отвътре като си помисля какво ме чака. Толкова хубаво и толкова скоро... не може да е истина просто. Изпадам в еуфория.
Щастлива съм. Наистина. Чувството ме изпълва и ще ме взриви.
Не мога да стоя на едно място и през последната седмица спя по 2-3 часа на денонощие. Сега последните дни няма да спя изобщо.. усещам го.
Jesus.
И спря да се върти за миг земята..
2ри ден ме боли глава като за световно, изморена съм та 2 не виждам и май скоро ще се ляга. Поне вчера ми падна един доста голям товар ( по скоро притеснение ) от плещите. Утре би трябвало да си го видя, че днеска не можах ;( Поне той винаги знае как да ми оправи кефа, дори когато ме боли глава и ми е криво.
Последно редактирано от DragonLady : 08-05-2012 на 23:55
Върнах се от обедната почивка, сега остава да поработя още малко. Нямам търпение да мине вече тоя работен ден и да сме заедно с нея цяла вечер <3
Няколко дни страшна почивка. Винаги си почивам тук. Много добре ми се нареждат плановете, супер мнооого се радвам и нямам търпение ..
капитулирам.
уморена съм.
днес ще потъвам в себе си.
@Shadow, ти си риби, нали?