- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Доста доволно, чувството да си вземеш първата заплата е просто неповторимоОсвен това ми е толкова влюбено, няма друг като него, нямам търпение довечера пак да си го видя като си дойда от работа, само той може да ме успокоява винаги и да ми оправя настроението. <3
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Нормално.Нямам енергия днес , но ще се насиля да излезем вечерта с момчетата да поиграем волейбол , а после ще видим.Оня глупак да излиза от панделата и да черпи за рождения си ден , че иначе ще трябва да и се обаждам аз !
Мега яко ми е. Пъъъъълно безгрижие и доволство. Само липсата на един секс ми разваля идилийката.
Мило ми е някво. Гушкаво (да не повярва човек). Искам да си го нагушкам.... ииии мн други работи де! охххххххххххххх
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
размазано
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
мф... в тая тема май пиша само когато ми е тъжно..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Прекрасно
И кой е казал, че трябва на вън да пече слънце, за да ми е весело
чувствам се като пилешко бутче, пуснато във вряща вода - a.k.a. завираща от жегата :Д
иначе пълна апатия, тъпча си се стабилно, макар вътрешно да си знам, че не трябва..ама успявам доста успешно да заглуша това гласче със пържени филийки със сладко, тцтц
Ако не са тия гадни триъгълничета дет' сгъвам цял ден сигурно щях да убия някой - Да живеят 3Д оригамите![]()
А колко съм нервна все още ... Пак ще се заформи някой филм,в който не искам да играя :@ Господина да вземе да се появи по-скоро на линия за да му кажа к'во се случва и да вземем няк'во решение,защото хич не ми се ще да го играя лошата
Не,че сме направили нещо нередно ама знам ли - всякакви хора има и всеки разбира нещата по различен начин.
Оффф и романа още не съм си прочела,а тъкмо съм на една доста интересна част ама пусто главоболие - не мога да се съсредоточа от него
Хммм,абе като изключим горните неща май съм супер![]()
Учудващо добре се чувствам даже
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Няняняняняняянян! Нещо много съм се... наелектризирала. Направо не вярвам какви ги върша цял ден днеска
Много странно се чувствам. Притеснена, замислена, но пък се наредиха нещата и поне за това вече съм спокойна.
Everything changes, but beauty remains ...
вдъхновена съм. съживих се. пак съм на ти със себе си и желанията си. сигурна съм.
радвам се, че го има, че вървим този път заедно. ще го почакам още малко. ценен е и ме разбира.
познава ме, колкото и плашещо да е това. да видим дали аз го познавам.
намечтала съм си някакви знакови неща в близките 2 дни. начало или край. изборът е негов.
ааааааааааав в сряда сме на ъпсурт ^^
нямам търпение, ама не знам какво да облека..... някви идеи ?![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Много съм объркана ....не знам какво да правя, как да постъпя ...![]()
Интересни са ми толкова много неща, а имам чувството, че в нищо не ме бива и за нищо не ставам, и нищо не правя като хората мамка му. С каквото и да се захвана, не го довършвам докрай, или ако все пак стане нещо - не ми харесва и ми се вижда малко. Искам да съм доволна от себе си! Чувствам се грозна (не мога да го обясня, но го чувствам). Имам чувството, че наистина в нищо не ме бива, а имам толкова голямо желание. Самотно ми е, празно ми е и се чувствам като малката кибритопродавачка. Или като просяче за обич и някоя друга прегръдчица. Сега ако някой ме гушне ще се разрева.
Искам да съм добра. Наистина добра.
http://www.youtube.com/watch?v=8RWDf9zStNU
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Объркана съм. Не ми се спи още, дано се сети да ми пише.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Работа ... работа ... fucked up "любов" ... спане. ---> The usual
както казва доктор Хаус " I'm fine ,I'm just not happy" ,та и аз така ...
Ще ми изградиш ли лична астрална психо-картина + поведенчески профил, ако кажа не?
По темата: Мале колко ми се спи. Едва станах. И след малко пак на работа >.< Поне има какво да правя там, че иначе като нищо ще заспя. И си мисля пак за нея... утре вечерта ще бъде страхотно!
Някво адски забавно ми е,в много добро настроение се събудих днес. След малко излизам да правя кардио в морската и след това на работа![]()