- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Заспало. Отдавна не съм ставала рано. Трябва да направя хиляда неща,а нито имам кога, нито ЩЕ ИМАМ кога. Днес ще бъде доста дълъг ден.
Everything changes, but beauty remains ...
Ох, не знам кой/какво искате да видите вие, ама аз искам да видя една 3ка в книжката и... дим да ме няма!Вече тотално изплясквам. И т'ва, че 24/7 мисля със нея за нея ми пречуква всички жалки опити за концентрация.
Айде още 3 дена и КРАЙ!!Нямам търпение да се разкарам от тоя змиярник в даскало.Добре,че догодина ми е за последно.
Той ми липсва...ако имам късмет в съботата ще си прекараме много яко заедно.Очаквам ги с нетърпение тези почивни дни.![]()
Добре,чакам една фр да дойде да пием кафе и после на работа.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Олеле майко ! Чувствам се като лайно прегазено от валяк.. лол ! Инвентаризацията е доста по-сложно, трудно и гадно отколкото изглежда на пръв поглед. Смазан съм ! Легнах си в 7 кажи-речи, а станах в 10 и нещо... Ужас !!! Така ми се спи, че едва гледам, но някак си вече не мога да заспя. Искам баничка с боза !!!!
СТРАХОТНО! Забих си ги днес, изкарах си оценчиците , радвам си се и ми е широко около вратлето. Скоро започвам курсове и сега релакс ,майка!
maDamn
Скапано. Много ми е интересно как ще изкарам почти 2 седмици с 10ст.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Офф хораа, чакайте да дойде момента за учене за Държавен изпит....е те тогава си е....нали. Свят ми се завива вече!
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Боли ме гърлото,а така ми се яде сладолед... Шоколадов с бисквитки,ммм<3
Дочетох си книгата, колебая се между други две коя да чета сега.
Спи ми се. И ми е студено. Много, много студено.
Добрееее, успокоена !! щастлива ! Мисля, че мога да го полея подобаващо !![]()
Мързи ме...
Имам да драскам в блога си, а дори не искам да си отворя напълно очите. Още се чудя защо не легнах да спя, при положение, че сутринта пропях преди първите петли.
Някакви странни мисли ми се въртят в главата.
И ми се яде торта.
И спря да се върти за миг земята..
Доста зле всъщност и не знам къде да си го излея. Просто се чудя нарочно ли го прави, за да видя, че и той може да е гаден или вече нещата отиват към края... Депресирам се нещо от няколко дни...![]()
Притеснено, утре имам изпит и не знам как ще се справя.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Знаех си, че претупването на подготовката по предметът Х ще ми изяде главата. Сега пак ще ми се скапе лятото, а септември ще е драматично.
--_--
Welcome to the Jungle...
Статистиката за София излезе и аз наистина съм с бал колкото е минималният за влизане,но не съм приета.Сега ще трябва да чакам това второ класиране,всичко отначало.![]()
![]()
Защо,не е честно!
Просто се усмихни...останалото няма значение!