.
Затворена тема
Страница 108 от 120 ПървиПърви ... 85898104105106107108109110111112118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 676 до 2 700 от общо 2977
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Щом е против тяхното възприятие за живота,който ги заобикаля значи е пълна глупост и не си заслужава изобщо да му се обръща внимание и да се взима насериозно.И това от модератори на фороНа.Точно така...визирам самият Sh@d0w. Нищо против теб нямам,но просто се издразних на държанието ти ала аз съм модератор и ще си правя каквото си ща.Ако съм кон с капаци всички са длъжни да се съобразяват с моята настройка.
    Колко съм съгласна с написаното от теб ... о.О
    Преди месец-два,може би,точно за това си говорехме с няколко човека от форума в скайп след като същия беше заключил няк'ви две теми пак по същата причина,защото видиш ли "на мен тия теми не ми допадат" ...

По темата:Нещо ми е нервно от сутринта - к'во ли ще стане този път?!Дано е нещо хубаво
    Оффф,поне настроението ми е по-приятно от вчера.След малко ще взема да си пусна някой филм,че нещо ми е студено и хич не ми се мърда от леглото Ех,още малко и се почва,а сега ще мързелувам докато мога
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Glamour92
    В 6 следобед аз представлявам най-мързеливото човешко същество на Земята,следователно,за да тренирам пълноценно отсега докъм края на работните ми дела ще трябва да ставам в 5,30. О.о 5,30..! Нямам търпение да започна с тестването на физическите и адаптационните си възможности... xDD
    Поне професията ми ще е повече от приятна.

Сега-на джогинг.Вчера пак заминаха 5 литра,днеска не ми се мисли,дотук са почти 2...идея нямам какво ме прихваща,не мога да престана.
    Целия тоя водопой си ще ми излезе през носа,мисля си...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Една приятна сутрин на работа. Не съм убедена дали се получи, но ще видим в петък под микроскопа. Сега с майка ми правихме домашни пици и нямам търпение вече. Чак корема ми къркори. Довечера ще имам хубав фотоапарат назаем и няма да ми е тъпо, докато си проимам свестен мой си. И ще си го видя, нагушкам и натъпча с пица.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Да изразя мнението и възмущението си тук тъй като темата за Астро беше заключена и не можах да коментирам в нея.Очудвам се как някои хора в реалността и интрнет се опитват да се наложат да е на тяхното.Често създават впечатление на широко скроени,но пък в дадени моменти се държат като коне с капаци.Щом е против тяхното възприятие за живота,който ги заобикаля значи е пълна глупост и не си заслужава изобщо да му се обръща внимание и да се взима насериозно.И това от модератори на фороНа.Точно така...визирам самият Sh@d0w. Нищо против теб нямам,но просто се издразних на държанието ти ала аз съм модератор и ще си правя каквото си ща.Ако съм кон с капаци всички са длъжни да се съобразяват с моята настройка.
    Напълно съм съгласна и подкрепям това мнение. Трябваше ли да затваряш темата, само защото не я харесваш? Всички, които се интересуваме от тези астро "глупости" не е един път сме заявявали, че не определяме хората по тях, а са ни просто интересни. Но ти няма как да разбереш това, тъй като си една тесногърда риба.

Апф.

Доволно съм. Почивам си тъй като това е последния ми ден в БГ. Ям грозде, слушам музика и след малко май ще гледам филм. По-късно ще се виждам и с роднини.

Голям фен
    Много по-добре съм от вчера.Интересно как той е един от малкото умни хора , с които се разбирам.Нищо , че ме бъзика постоянно за А. , голямо приятелче е.Ще се видя днес с едно момче , с което не се бях виждал от много време.Може и да пикъпя междувременно.Готин ден се очертава

п/с. и брао на оня дето е затоврил тъпата тема за астралните братя

Супер фен Аватара на Cloud9
    Трябва да пиша.Малко остана.А ме мързи. Не искам вече да пишаааааааааааааааааааааа а!!!!!!!!

Липсва ми! Много!!!!

Искам да тичам.Да правя упражнения.Де си вталя. Ама цикъл..... Нищо де-радвам се,че дойде.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Липсва ми, но се надявам скоро да се видим.
    Добре .
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някакво никакво :С Като никаква рожденничка не се чувствам, а преди бях като свободен електрон... Той е решил да ме прави на луда и аз се вкарвам във филми... иска ми се да бях от хората, които разчитат лицата на другите...пфффф

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пък снощи беше откачено
    и как се оказах в неговото легло не ми стана ясно
    поне се наспах, пък те какво са правили не ги знам и не искам да знам хахах
    и ся спах следобяд
    малко ми е жега, иначе ми е идеалничко
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Сега съм малко по-добре. Май наистина понякога няма нужда от излишни нерви.
    Ще го карам по-спокойно.
    Обичам го, още е с мен, май това е по-важно от всички минали съмнения, караници и т.н.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Амиии добре като изключим че ми липсва страшно много моето момче.. Днеска е смотан ден въпреки че имам много занимания и развлечения.. ударила съм го на мислене ... пак =(
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Вкъщи след първия работен ден. Дооста доволно се чувствам, имам нужда от баня и разговор. (:
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Нещо не се чувствам добре последните дни, нервите ми избиват. Така се бях стегнала като бетон, не се замислях мн мн за нищо, не можех да се разплача дори и да исках. А сега....само ми е тъжно, насълзяват ми се очите от нищо, а имам чувството, че отпусна ли се да заплача няма да мога да спра ....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Айде, летим за шведско.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Бръхх, събудих се рано-рано, а знаех, че не трябва. Непрочетено съобщение от него, а не съм сигурна дали искам да го отварям и сега само пуша цигара след цигара и обикалям апартамента като отвързана коза с магарешки трън в дупето..

не си говорим, но пак ми липсва.. вече тотално загубих всички шансове с него ..още го обичам!

но има едно момче.. даже 2 ;д .. едното ме харесва много и ме чака цяло лято (момче 1).. а другото е супер сладко и симпатично и го харесвам, но той мен май не (момче 2).... и сега не знам кой да избера... ;х дали да се боря за вниманието на момче 2 или да дам шанс на момче 1, към което нямам такива големи симпатии .. ?
    <3 The Vampire Diaries <3

Мега фен Аватара на xoxi
    С чорапи, дълъг ръкав и пусната коса съм... Само на мен ли ми е толкова студено?!
    Гледам от терасата, хората размахват къси гащи и потници, аз даже по-дебела завивка си извадих за довечера.

Щастливо и напрегнато ми е.
    Безумно щастливата ми седмица е на път да се повтори, дори и в рамките на няколко дни.
    Нямам търпение.

Не съм го прегръщала от 4 дни и вече усещам ръцете си ненужни.
    Спи ми се.
    Ама ще чета.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен
    вчера заспах толкова трудно , интересно как нещо толкова малко , обаче гадно значимо , да ми повлияе по този начин. трябва да се оправям с колата , но ме мързи

Мега фен Аватара на Зайче..
    в много хубаво настроение съм
    дано скоро никой не ми го развали )))
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Cloud9
    Пак ми е лошо. Писна ми! Не се наспах като хората, шашаво беше с тия разкарвания за изследванията и пак нищо не писах.

А и той е един инат-едно се баба знае, едно си баба бае. Иди спори сега с радио Ереван....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Човек да иска да харчи пари и нищо да не си хареса
    По план трябваше да си взема два екипа,дънки,обувки и още куп глупости,а се прибрах само с една блузка А и с поредната чаша на Кока-Кола
    Бясна съм!В тоя град няма нищо хубаво ... или аз съм твърде капризна
    Нищооо,след 2 дена хващам един авер и пак ще обиколим за чанти и екипи,а ако не отиваме на разходка до Варна или Добрич - хем на шопинг,хем с приятели да се видим
    След малко мисля да си пусна "Клюкарката" и да го ударя на релакс
    Последно редактирано от 3oPuTy : 08-17-2012 на 11:56
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Прекрарахме си страхотно! Нищо, че той не е в особенно цветущо здраве. Малко ми се гади и ме боли корема от цикъла, ама ще мине. Уредих се и със нов смарт телефон и съм дива и щастлива

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Човек да иска да харчи пари и нищо да не си хареса
    Че то винаги е така. Проста зависимост - нямаш пари, харесваш си 100 неща; имаш пари, по магазините няма нищо, дето да хваща окото.

Добре ми е, мързеливичко, ще спя в моя, но в момента и двамата сме пред комповете. :д

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Притеснявам се вече.., къде ли е и ми липсва, оф.
    Не ми се спи, но мисля да си лягам.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на Glamour92
    Спи ми се,пък трябва да заминавам на работа ...
    Тъй и не се вдигнах в 5,30 за тренировка-довечера много,много ми се ще да литна до залата-ще приложа воля и ако трябва ритуален танц ще изтанцувам(па за разгрявка,уай нот )

Иначе фронтът е чист.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born