Знаци от съдбата тук, знаци там, помощ търсиш, помощ намираш... Много се радвам, че си поговорихме. Това е човек с уникален заряд, заразява всички с ентусиазма, оптимизма и енергичността си. Прояви такова слонско търпение, докато ми изслуша хаотичните мисли, че няма накъде повече. И толкова страхотни неща ми каза, и толкова верни, така ме мотивира... Дорева ми се по едно време много сериозно, отдавна не бях изпитвала чувството някой да вярва с цялото си същество в теб, толкова грижа и топлина просто... За по-малко от час не един, ами сигурно два катарзиса преживях. Поуки много, но главната е, че трябва не само другите да ми вярват, но и аз да повярвам в себе си.
Надявам се да се видим с онова диване скоро, защото... Рано е за такива заключения, пък и хич не съм по сантиментите, затова да речем, че просто си прекарвам времето доста повече от приятно, когато съм с него, и ме зарежда положително. Нещо такова ще да е, да. В момента съм нащрек и с интерес наблюдавам как ще се развият събитията, защото колкото и да се дразнех в началото, девойката ми прави услуга, всъщност. Засега той не показва индикации да представлява нещо повече за него от колежка, ама пък и аз не се чувствам кой знае колко специална при все, че в момента съм главна героиня във филм, в който вече съм играла. От зодията ще да е. Да се надяваме, че ще подходи благоразумно и амбициозно и ще вземе да надскочи летвата.