- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
ПЕРФЕКЦИОЗНОООООООО
Боли ме гърба.
Като ходя скърцам.
Но съм щастлива.
Дано Швабите бият !
Але,але!
maDamn
Много мразя, когато някой ме прекара. Макар, че е тъпо да мразиш каквото и да е.
Лошо.
Големия камък ще бутам до край!
Предадена ... Така е като се доверявам на друг, освен на себе си. Вече доверие никому!!! А съкровището ми пак замина ... мразя чакането докато се върне ... това направо ме убива ... Дано тоя път да е за няколко дни, а не като преди за 1 седмица и половина ...
Размазахме се, да.
Да, беше яко. Много.
Ама... оф. Разочаровах се. Просто... пф. Веднъж да си поискам и аз нещо и после да не го получа. ПФ.
Утре отивам при козметичката да й се оплача. Пфф. Може и на фризьор, ще видим.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Прекалено обсебена.
Не! Глупости! Това моето не е обсебване! Просто съм човешко същество и имам чувства!
Просто ми е тъжно.
Просто...
Някои периоди са трудни. Всъщност са лесни, но аз си ги правя трудни! Тъпачка.
Искам да удуша прекалено обичливата част от себе си. Прекалено вълнуващата се за розови глупости. Не я понасям в честите моменти, когато ме прави ...по-слаба от колкото съм. Всячески се опитвам да я задържам, но едва успявам...
Писна ми от мен си.
ПИСНА МИ МАМКА МУ!
Искам да не завися от никого, искам главата ми да се изпразни за малко. Не искам да споделям с никой тъжните си моменти, не искам да ме виждат слаба. Не искам да съм това, което съм. омг колко съм тъпа, повече няма да съм онова парче от себе си, което си излива душичката и очаква да му дадат съвет. Вече наистина ще си слушам сърчицето. Край.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Т'ва животно ме вбесява! Не стига, че ми отне цяла серия панаири да го спра от глупостите, които беше наумил, ами сега пак се мъчи да ми се качва на главата. Което... няма как да му позволя. Суууупер много ме нервира, пък вече не можем да си играем на нерви, 'щото моите са доста калени.
Перфектно ,обичаща съм и съм в перфекциозно настроение - ГЕРМАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ БАТЕНЦЕ, МИРИШЕ МИ НА СТЪПКАНИ ЛАЛЕНЦАААААААА.
Утре часове по 30 минути , голЕм кеф.
Ох, сладуресто ми е.
maDamn
Ще си лягам вече че утре трябва да стана рано...скучно ми е,утре поне съм на дискотека,няма да ми е скучно със сигурност,още не съм се виждал с момичето което отрязах,ама утре вече ще се видим...сигурно ще проведем някой разговор но...
Не мога да си обясня що съм такъв...има поне 2 момичета който ми признаха че имат чувства към мен и искат връзка,а аз ги отрязах,а и двете са готини..ама не си пасваме....и все пак адски много искам най-накрая да имам приятелка отново...липсва ми някой да ме дразни...някой да ми се сърди че не съм я чувал от повече от час...липсва ми и това да има на кого да правя мили жестове...обичам да правя мили жестове с който да карам едно момиче да се усмихванай-хубавото нещо на света е да видиш усмивката,предизвикана от теб, на лицето на любимата
![]()
>>DjBelev<<
Тъпо. Липсва ми. Нямам търпение да дойде понеделник.
Блах... пия едно кафе и паля кеца. От една страна въобще, ама въобще не ми се заминава като знам какво ме чака. Но пък от друга... ще си заслужава !
Нещо пак ми е любовно. Ши 'зема да си направя едно кафе по тоя повод!И се разболявам, мамка му
Мммм първи работен ден.Не е като да е кой знае каква работа, ама пак ми е притеснено.
До сега не съм бачкала иии ще видим докъде ще я докараме.
Дано не ме изгонят още първия ден.
Иначе се радваме, че се уредих. Тамъъън бях изпаднала във финансова криза ииии сега le wild money appeared
.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Спи ми сеВтори ден се будя от разни бормашини,трошене на стъкла,флексове и други всевъзможни звуци
![]()
Като за капак майстора се бави ...![]()
И времето е няк'во мрачно - май ще вали,а трябва по-късно да ходя до една приятелка
Абеее днес се очертава да е един смотан ден -_- Дано поне майсторите на комшиите и нашите да свършат до към 15ч. за да мога поне малко да поспя![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре,мислех че днес ще се наспя,но явно няма,поне ми харесва оценката доволна съм.Довечера с това местене се притеснявам малко,дано не са злобари всички..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Писна ми от класни и изпитвания.. ;@ искам вече да е лято !!
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Скучно ми е. Смятайте, щом чак се прежалих да вляза тук, на какъв зор съм.![]()
Цял ден ми се върти главата и ми е гадно. Вчера беше още по-топло, но и днес не отстъпва. Как ще го издържа това лято не знам.. М Р А З Я жега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Супер тъпо се чувствам. Супер объркана от ставащото в момента. Толкова се радвам, че тази тема съществува... Понякога просто искам да го напиша някъде, да го излея, без някой да ми казва мнението си или каквото. Хем съм супер ядосана, хем плашещо спокойна външно... Направо искам да се гръмна... Такава борба водих със себе си вчера, че просто не е истина... Понякога нещата са толкова объркани, толкова много шансове пропилявам, да го направя щастлив... И дори не знам защо съм ги пропилявала. Какво чакам, след като всеки момент е подходящ момент? Искам да избягам от проблемите си, без да се налага да водим разговори отново, но решавам, че това не е начинът и ще се изправя, отново силна, пред проблемът и ще го решим като големи хора, каквито всъщност сме. Просто не мога да си се начудя защо съм такава, защо така реагирам, защо правя такива неща... В същото време в момента съм тотално уморена от това изобщо да ги водим тези разговори. Дори няма да чета какво сън написала... Тотално огорчена, уморена и разбита се чувствам. Толкова лесно е всъщност да се оправят нещата, а същевременно е толкова трудно.....Толкова е трудно, въпреки всичкото време заедно, да съумея да преценя как точно да се държа, та във всички случаи да е правилното........Както и да е... Излизам...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
това момиче леле..не мога да повярвам , но жадувам да се видя с нея отново леле
Ще оставам няколко дни сам у нас и...няма с коя да го споделя...много съм се разнежил от няколко дни...едно такова любовно ми е...а няма с коя...Иначе днеска егати скапания ден,дискотеката май ще отпадне...и колата ми остава ненаправена...
>>DjBelev<<
Ох, някакво странно ми е - хем ми е гадно, заради онзи, хем обаче ми е добре, защото други проблеми, освен да мисля за него нямам. Както и да е, до ден-два ще го преживея, ама що ли трябваше да е така, при положение, че можеше да е иначе.
Лешперствам яко иначе, след малко ще се насиля да сляза до магазина, макар че не мога да се откъсна от книжката, която почнах. Тъкмо упражнявам и инглиша.
Много се надявам да стане работата с колата и най-накрая да си я взема, щото ми писна от това протакване. Пък и най-после ще ми отпадне тичането по рейсове като ненормална. Ох, дано!