- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Ако си с минималния, тоест има хора, които са с твоята оценка и са приети, трябва да се обадиш и да питаш що така се е случило. Понякога стават грешки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сууупер облекчена. Всичко мина, две неща по-малко на главата ми. Остава ми да науча по гадния немски... Имам нужда от почивка, толкова ми се спи!!!
Everything changes, but beauty remains ...
Мм добре, малко изморена. Станала съм рано, цял ден съм по центъра...Нищо не си харесах кой знае колко, но разбира се все пак си купих да не съм капо... ;д Обаче се влюбих в един бански, утре обезтелно ще си го купя, макар и тази година да не ми се даваха толкова пари за бански, но карай..няма кога да си харесам друг чак толкова.
Гледа ми се филм, ама няма хубави. И ако легна да гледам - ще заспя. Както винаги...пф.
Уморена съм много, от 7 съм станала и съм на крак.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Многомногомного доволна!
Вече офишъли съм студентка.Най-накрая, вече мислех, че няма да стане.
![]()
уф, напрегнах се днеска
класната не иска да ни е класна, с класа се изпокарахме супер жестоко, тая филмарка по история ме филмира и мене
жега ми е, не съм оформена по математика и химия, нервно ми е, плановете по информатика ми се провалиха
от 1.7. , тъй и тъй нямам работа, сядам на тераската, хем ще хващам тен, хем почвам да уча темички
до септември, живи и здрави, да съм стигнала минимум до 1018
добре е , че минах прабългари и славяни, та ми остава -1
официално приключих с тази сесия! утре ще си чуя финалната присъда и после - лято!<3
усмихвам се, чувствам такова облекчение, че направо чувам как свободата изпълзява под кожата ми и ме изпълва. ох!
прелест! влюбена съм, вдъхновена съм, същинско динамо, перпетуум мобиле. мога да съществувам от въздуха, от дъха му, брхрхрххрхр!
сега ще попея форумно и ще се излежавам до края на последния мъчителен ден с "места за дишане"!<3
Офф, искам!Едно масажче не бих върнала, че днеска нещо се сгънах много с т'ва писане... Или да не е масаж, една Ми'ена с по някоя маргарита да се намираха... ех... Искам и аз в петък да имам с какво да се хваля, ама няма да има с какво!
![]()
Хубав ден беше, утре се очертава да е още по - хубав <3
Дочетох си книгата. (хепи) И започнах нова, отивам да си купя шоколад или нещо сладко, <3 Весело ми е.![]()
хммммммммммммммммм. утре уж трябва да се видя с йоана за последен път за това лято май , а имах намерение да пътувам рано сутринта.или може би с преспиване в Пловдив , пътят обаче ще ми се удължи доста. ще видим - не искам гъзът ми да се спити
Леле, не помня от кога не бях мазал така. Цял ден спя ! Еба ти безобразието ! Ама нормално де.. вчера като станах в 7 и си легнах чак днес в сутринта в 7. Станах в 10, в 3 пак легнах, спах до 6, и сега пак мега много ми се спи ! И всичкото това за 20 лева, не мисля че си заслужава !
Едва ли има смисъл, и едва ли ще излезе нещо... но все пак ще направя най-простото, което в същност няма да ми коства абсолютно нищо. Било то и напразно - от опит глава не боли !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Щастливо ми е, бе. Много, много. Всичко, каквото съм си намислила, е в процес на изпълнение и няма как да не съм доволна.
Да идва петък по-бързо, че да се разбия.
Не мога да се фокусирам върху... това, върху което трябва... утре имам изпит... а хич не съм на тая вълна... Искам да минат всичките... искам да знам, че съм 3ти курс и завършвам другата година... искам... после работа... и... ох
Опитвам се да мисля за хиляди други неща и... не мога... защо съм толкова... тъпо парче.
Реално нямам такава преценка за себе си, но се опитвам да живея И в реалността и никой друг (или поне не познавам такъв) не е толкова обсебен като мен. Това най-вероятно ми вреди, знам. На всичкото отгоре се чувствам досадна.
Yeah... само аз си знам какви ги говоря, приемам го като 'изливане на мислите'... частично...
Нервно ми е. Всъщност всички мои негативни емоции са спокойни и не ми личат такива отклонения, но постоянно ми потрепва нещо вътре.. нещо..
Спокойно тъжно ми е. Не нещастно. Аз не мога да съм нещастна. Аз ще съм силна. Но ми е...
Имам чувството, че изневерявам на себе си... на чувствата си... на... 'принципите' за чувствата ми... ъъ... глупости говоря...
Но...романтизма ми вехне... а аз просто стоя там отстрани и гледам... като розата на Звяра под стъкления похлупак...
И не вехне, защото съм изгубила нещото, което го поддържа, аз никога няма да си изгубя романтичността и приказните чувства...
:>
:>
Докато пишех това, компа ми се изключи... Добре, че форона запазва мнението.
Както и да еееее
мф
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Все още съм щастлива заради разговора от снощи (или по-скоро от сутринта)Винаги ми действа толкова положително на емоциите
Дано този път нищо да не се обърка,но има време ... !!!
Ех,толкова ми е готино и толкова ми се спиииМай е време да си лягам - тъкмо ще си пооправя биологичния часовник,за който от месеци времето за лягане е след 4-5 сутринта
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Кисела. Тия дни не мога да се наспя. Вечер сън не ме хваща, сутрин ставам с 300 зора за работа.
Вчера се боядисах, не съм блондинка вече. Адски странно ми е като се гледам, цвета ми го направиха много хубав, ама нещо не мога да се възприема с по-тъмна коса. Следващия път си връщам стария.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Купона в петък се разпада малко по-малко...то половината ще си ходели когато другата половина идва...ама така е,одъртехме,всеки си има ангажименти...ся 2 дни ще си тъпея сам у къщи,е така де,петък сигурно някой ще остане в нас,ама събота ще умра от скука...Сега гледах и май ще мога да си подам документите и в Пловдив и София...ако може да ми вземат оценката от изпита от тук ще е супер,въпреки че не ми се учи ни в София ни в Пловдив...ама кво да се прави...искам най-накрая да ми потръгнат нещата в истинският план който се опитвам да следвам...най-накрая да ми се осигурят нещата и да замина за Америка...пък ако трябва и ще играя в сериалчетата на Дисни ченъл като актьор :Д то и до там да стигна ще е страхотно... :Д
>>DjBelev<<
Тия дни въобще не мога да спя. Нищо, днес ще намажа по Витоша и след това в Борисовата![]()
Невъзможно кисел съм сутрин като нямам цигари и => не пия кафе !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Днес ми се пада почивен ден и ще се отдам на релакс.. Разходка,плажче и така..![]()
Отивам да си правя палачинки ! Само не знам с к'во ще ги ям... никакво сладко няма вкъщи, за течен шоколад да не говорим. ;х
И спря да се върти за миг земята..
от много време насам не ми е било толкова спокойно и някво щастливо. ^^ годината свърши, изкарах си 5,95 и затворих устата на един зубър и подлизурко, дето миналата година имаше 5,80 и не се спря да се хвали, хах сега да го видя. хич няма да ми липсват тия от класа, кучки тъпи, ако някоя не забременее тва лято ще е постижение :Д най-накрая ще се набутам в групичка, в която искам да съм, знам, че са тревомани, но пък са супер пичовете и не мисля, че ще ми влияят по-лошо от тъпите чалгарчета и кифли, дето са навсякъде, така че. ох, още малко и мореее ^^