.
Резултати от 1 до 25 от общо 2975

Threaded View

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Е, знаците естествено, че си трябват. А колкото до въпросите - "Как влияе върху управляемостта на превозното средство пониженото налягане на въздуха в гумите?", "Минималното време, необходимо на организма, за да отдели от кръвта 0,5 промили алкохол, е:..?", "Допустимата минимална дълбочина на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и двуколесните МПС е", както и други, ама тези ми попаднаха сега...там за ремаркета, за колко см трябва да бъде въжето при теглене на друг автомобил и дрън дрън.. ;д
    "Как влияе върху управляемостта на превозното средство пониженото налягане на въздуха в гумите?" - Отрицателно влияе, в смисъл управлението става по-трудно + увеличен разход на гориво

"Минималното време, необходимо на организма, за да отдели от кръвта 0,5 промили алкохол, е:..?" - Ако не се лъжа поне 12 часа..

Допустимата минимална дълбочина на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и двуколесните МПС е" - 2 мм

Т'ва са елементарни въпроси, които ги има в листовките и ще ти се падат на изпита. Изобщо не са толкова "сложни" и изказването ти, че 98% от шофьорите не ги знаят тия работи.. е меко казано смешно ! по-скоро 99% от тях ги знаят xD

Едит - по новите листовки, на колко грешки имаш право ? xD
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 06-30-2012 на 10:15
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си