- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Мамка му... защо се чувствам толкова ужасно от няколко дни насам ? Ужасно "саднато" ми е, депресирано ми е. Постоянно изпадам в нек'ви размисли които ме карат да се сдухвам още повече. Реве ми се !!!!! Писна ми, майка му да еба, не мога да го понасям т'ва нещо повече. Искам да говоря, толкова много искам да говоря, а дори не знам какво да кажа. Потресен съм от себе си, т'ва просто не е възможно, т'ва не съм аз !!! Не мога да се понасям така, и се изнервям сам на себе си, И колкото повече се изнервям, толкова повече се потискам, и колкото повече се потискам се изнервям още повече и се лутам в нек'ъв ужасен кръговрат от който просто не виждам изхода. И искам да викам, да си раздера гърлото от викане ! Мамка му, писна ми !!! Писна ми от всичката тая помия която ми се излива ежедневено, и се питам всеки ден с какво толкова го заслужих т'ва и как изобщо се докарах до тук ?!? Толкова много въпроси и всичките без отговор.... Ще се гръмна оО Искам да се напия..... оо как ще се напия в Събота. Това трябва да спре, не мога да продължавам да живея по този начин. Толкова време се преструвах, че няма нищо, че всичко е наред, че въпреки всичко съм щастлив... майната му ! Нищо не е наред ! Не мога повече да си повтарям колко съм "щастлив" като вече сам не си вярвам на приказките. Това ли е дъното на отчаянието ми ?!? ... Хахаха, де да беше ! Та поне щях да се утеша, че от това по-зле няма на къде. Но все пак нека не бъда толкова черноглед. Винаги може по-зле, ха-ха...
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 07-25-2012 на 23:27
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"