.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2975

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Мамка му... защо се чувствам толкова ужасно от няколко дни насам ? Ужасно "саднато" ми е, депресирано ми е. Постоянно изпадам в нек'ви размисли които ме карат да се сдухвам още повече. Реве ми се !!!!! Писна ми, майка му да еба, не мога да го понасям т'ва нещо повече. Искам да говоря, толкова много искам да говоря, а дори не знам какво да кажа. Потресен съм от себе си, т'ва просто не е възможно, т'ва не съм аз !!! Не мога да се понасям така, и се изнервям сам на себе си, И колкото повече се изнервям, толкова повече се потискам, и колкото повече се потискам се изнервям още повече и се лутам в нек'ъв ужасен кръговрат от който просто не виждам изхода. И искам да викам, да си раздера гърлото от викане ! Мамка му, писна ми !!! Писна ми от всичката тая помия която ми се излива ежедневено, и се питам всеки ден с какво толкова го заслужих т'ва и как изобщо се докарах до тук ?!? Толкова много въпроси и всичките без отговор.... Ще се гръмна оО Искам да се напия..... оо как ще се напия в Събота. Това трябва да спре, не мога да продължавам да живея по този начин. Толкова време се преструвах, че няма нищо, че всичко е наред, че въпреки всичко съм щастлив... майната му ! Нищо не е наред ! Не мога повече да си повтарям колко съм "щастлив" като вече сам не си вярвам на приказките. Това ли е дъното на отчаянието ми ?!? ... Хахаха, де да беше ! Та поне щях да се утеша, че от това по-зле няма на къде. Но все пак нека не бъда толкова черноглед. Винаги може по-зле, ха-ха...
    Недей така. Излей си го, ще ти олекне след това ..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Недей така. Излей си го, ще ти олекне след това ..
    Ще олекне гъза ми, докато не дойде следващият проблем. Стискане на зъби му е майката. Стягай се и решавай проблемите един по един. Да се дразним и да псуваме е окей, но не ни помага с нищо. Само действията са оправия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ikr, ty anyway =]
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ще олекне гъза ми, докато не дойде следващият проблем. Стискане на зъби му е майката. Стягай се и решавай проблемите един по един. Да се дразним и да псуваме е окей, но не ни помага с нищо. Само действията са оправия.
    Не съм казала, че не трябва да стиска зъби. Обаче в един момент като дойде в повече какво правим?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Не съм казала, че не трябва да стиска зъби. Обаче в един момент като дойде в повече какво правим?
    Можеш да ревеш, да се тръшкаш, да се наакваш и квито още начини се сетиш да си затриваш времето. А можеш и да направиш нещо по въпроса. Не всеки път ще имаш времето да агонизираш, така че не е много полезен навик да си изливаш безкомпромисно емоциите. Може да ти стане по-приятно замалко като креснеш или пък споделиш с някого, но като си решиш проблемите е още по-добре.

Много значение се отдава на вътрешното ни емоционално състояние. Да, важно е, но не живеем само в главите си. Затова се опитвам да преместя фокуса върху същественото. IseeDEADbodies, пич си, ше се оправиш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си