.
Затворена тема
Страница 90 от 120 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 2977
    Оревах си очите. Знам, че трябва да обвинявам САМО себе си, но е нормално психиката да си изгражда някаква "защита", обвинявайки външните фактори.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох,ще се побъркам с тези листовки, от една страна ми е спокойно , ама днес цял ден ми е едно никакво. Имам нужда да се видя с хора, да свърша нещо полезно, а всеки си е бил камшика нанякъде и аз се чувствам ужасяващо самотно.
    И умирам от глад , искам мек ,току що изпечен хляб със шарена сол и айран ,става ми хубаво на душицата.
    А онзи монтьор,ако още веднъж ми извърти подобен номер ще му стъжня животеца.Не разбирам, може ли да съществувт такива аборигени??
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Ентусиазирано ми е.
    След малко отивам до магазина и започвам да приготвям изненадата за довечера.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Благодаря!Ще имам нужда.Готвила съм и преди,но само за себе си. Тогава съм си смела,защото знаме,че дори да е гадно само аз ще си ям това,което съм си надробила така да се каже.Сега обаче... Дано не чувам често "Мама го прави по-вкусно"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Аз, ако го чуя това от неговата уста след 36часово дежурство, сигурно ще са му последните думи изобщо!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

Аз също уж мога да готвя,ама като е за друг и ми е треперливо дали ще е ок,дали тва,или онова Най-накрая се изяжда,ама пак...
    maDamn

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз не знам как ще се меря с на Радослав бабата. Тая жена готви като за 5-звезден ресторант. И мен ме бива, ама нейното е магия. :d
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не съм чувала тази реплика за сега.Чух само "Не се притеснявай,не съм претенциозен.Мога и сандвичи и полуготови спагети да ям." Да,ама като заживеем заедно друга песен ще пее.Сега сме на песента "Дано се научиш да готвиш като баба си". Ще се науча,но преди това доста кухни ще изгоря и доста манджи на кучето ще идат. Ще се справя,де. Само се притеснявам дали той ще се справи с яденето.

^Кво го лигавиш толкова твоя бе.
    Да се оправя.

Аз мъж, дето не може да си готви сам, не признавам. Трябва да можеш едни яйца да си направиш, спагети, евентуално мусака. Елементарно е.

Днес съм форумен човек : D

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не съм приет и от второ класиране,прееба се всичко и с гумите за колата,компа ми е разглобен изцяло,защото прегрява в тея жеги,всички са заети и няма с кой и на кино да отида...Ммммм да,обичам интересният си живот !!! ...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На мен пък тарантулата ми издивя. о.О Не знам какво се опитва да направи. Май да излезе. XD

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...27636725_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...90820360_n.jpg
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Един хубав тефал ще ти реши всичките проблеми с тарантулата. Всъщност, и обикновен чехъл става.

Ми, кофти ми е, ама по-добре да си го изживее сам...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз не знам как ще се меря с на Радослав бабата. Тая жена готви като за 5-звезден ресторант. И мен ме бива, ама нейното е магия. :d
    И аз съм така, само че майка му на моя. Тая жена готви уникално вкусно! И аз мога тва онова, но докато достигна нейното ниво бая хляб има да изям
    Иначе днеска ми е весело Намерих си много хубава работа и тея дни би трябвало да ме назначат официално ( с подписването на договора и другите му там документи ), прекарах бая време с моя, и накрая пак не ми се прибираше в къщи

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Да,такива планове имаме.2013 някъде една пролетна сватба.Само паричките са проблем.Иначе сега есента се местим да живеем заедно.Ако не се избием или изпотровим с моите манджи до тогава ще има сватба
    мамице

успех и много лИбоф ви пожелавам
    а за манджите-същата съм
    за себе си ги докарвам повечето, но като е за друг от притеснение се оаквам хубаво
    и е тъпо като кажеш да, мога да готвя и после не успееш да направиш нещо като хората, но това съм аз все пак :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Толкова ми е щастливо! Сбъдвам си детската мечта- ще ставам журналистка! (sun) Усмихнато ми е днес, като знам колко наистина ме подкрепяха някои хора, без грам съмнение в мен...

И освен това си осъзнах грешките, видях си приоритетите, повече назад няма да се връщам. Оставих миналото си поведение някъде там .. назад във времето. )))))))))))))))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Чувствам се учудващо развълнувана от утрешния ден въпреки,че знам че няма за какво да се вълнувам.Малко гадно,защото знам,че няма нищо интересно,което да се случи (ОТЕГЧЕНА)...
    Потънала в мисли съм докато скитам из форумите и търся теми за да давам съвети на момичета с разбито сърце...обмисляща скорошната среща с леглото и меката възглавница ви казвам ЛЕКА НОЩ

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Някакво мега романтично ми е. И искам с нея. Довечера <3

anonymous708973
    Guest
    Върнах се от море, доста заредена се чувствам. И пак ми се иска да съм супермного време с моя, просто да сме си заедно

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    of

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Мамка му .. Още не ми е минало. Как е възможно трети ден да минава вече, а на мен все още всичко да ми е пред очите. Не знам що за мазохистично животно съм. Да не говорим болката колко е голяма. Но аз съм актриса, правя се пред абсолютно всички, че се оправям, а всъщност съм и по-зле от преди .. Да не си мислят, че като ме накарат да ям нещо ще оправят .. Или като ме измъкнат навънка .. Файда ама ниииикаква .. Още ми е трудно да повярвам .. Но докато аз самата не се отърся от всичко никой няма да бъде в състояние да ми помогне .. А най-яд ме е, че наранявам хората в процеса .. Бахти идиота дето съм ..

sadec
    много съм потисната нещо.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    гладно ми е, а като ям не ми минава
    нещо пак ми се е прецакал режима
    отивам да пазарувам, че барем нещо ме засити тогава
    офф
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    гладно ми е, а като ям не ми минава
    нещо пак ми се е прецакал режима
    отивам да пазарувам, че барем нещо ме засити тогава
    офф
    И аз нямам наяждане :Д

Иначе съм д/г добре..и продължавам да защитавам факта,че каквото и да правиш хората никога няма да са доволни.
    Ама все пак life is too short to even care at all.

being confused and shit

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Радвам се на новата придобивка в кухнята с мини рулца Стефани и кейк с шоколадови парченца. Чревоугодникът в мен сияе от щастие.

Той малко ме ядосва. Отново трябва да го побутвам в правия път.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си